Bebelusi de iulie-august 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Isabela imi pare rau pt bebe dar...stii ca suntem cu tot sufletul langa tine si langa bebe si o sa fie bine. Nu am retinut. Unde il operezi in Bucuresti? La ce spital?

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

LA MULTI ANI VOINICILOR STEFAN SI TUDOR (ISABELE), RARES (CRISTINA) SI MUULTA SANATATE! Mai ales bebelului tau Isabelle sa treceti cu bine prin toate si sa fie bebe bine!
Simona multumim sa dea Dumnezeu sa pape bine si sa nu mai fie prbl ca e tare rau. Chiar daca nu papa mult cantitiv sunt mai interesata sa pape cate putin din toate macar.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Am pus poze noi facute aseara cu Andrei in Album 6 luni pe la final asa! Enjoy!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabelele2 spune:

Yasmari,dragutzo: multumesc de incurajari!Abia acu' bagai de seama ca te afli prin partile Londrei unde au fost conceputi si puii mei.Tare mi-e dor de Londra,salut-o din partea meaSper sa revin acolo cit de curind,cum iau bondareii avint sunt inapoi.
LULU75: MULTUMESC SI TIE din suflet.Noi mergem la Grigore Alexandrescu si ne interneaza luni!
pupici tuturor.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/isabelleraileanu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

quote:
Originally posted by acusor

Giana, cred ca, capa ii zice.

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Sarumanaaaaa!!! Ma simt "eliberata"!

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Multumesc de sfaturi,sanul e mai bine,am dat cu rivanol si beph si garmastan.Ma duc sa ma culc si eu langa fata(care doar de 2 ori s-a trezit azinoapte).
La multi ani sarbatoritilor zilei
Bafta studioaselor la examene!
Diana-am si fi avut si eu multi miei/nasici,dar am fost intelegatoare pt ca nickul meu e mai greu/multe litere.Si am uitat in leg cu s2-250mes,se mai intampla
Poate revin ca am multe sa va zic,dar pic de somn.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Luminita-merci

Ema-pt. Dintzoshica sa nu o mai doara si unul pt. tine sa-ti treaca mai repede buba !Asa e eu sunt o mare fericita ca Andrei doarme de cu seara:7/8 maxim 9 pana a doaua zi dimineata cu o trezire pe noapte de papa.

Simona-am facut comanda,dar acum astept,sa vedem!Ha ha ha m-ai facut sa rad cu "timoratul copilului" .Si eu am mai facut de vreo 2 ori asa,l-am fortat la cereale.Pai ma chinui sa le fac-si sa le mananc tot eu!!!- in fiecare seara si el nimic,asa ca obligat -fortat a mancat vreo 65/75 ml.Dar el nu plange doar tine gurita stransa.Dar ,gata am zis ca nu mai fac asa ,daca nu vrea,nu vrea si pace!!

Nadine2004-bine ai venit!Sa sti ca nici Andrei al meu nu vrea biberonul sub nici o forma,asa ca eu ii fac cerealele un pic mai groase si i le dau cu lingurita!

pupici

Anda si Andrei Mario 15 august 2005

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

quote:
Originally posted by Lia2000
cred ca am scapat cam multa lamaie, ca se cam cutremura dupa ce inghitea.

Lia & Gia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lianaarsene/my_photos

Ai fost super tare !! M-ai facut sa rad in hohote,ma doare si burta de atata ras.Mi-o si imaginam pe micuta strambandu-se de zor!!

Anda si Andrei Mario 15 august 2005

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Isabela in Grigore am facut si eu stagiul de pediatrie- e drept acum...mai multi ani, cu trupa prof Ciofu, aveam atunci si doi prieteni care faceau rezidentiat acolo- o tipa pe pediatrie generala si un tip pe ortopedie pediatrica. din pacate, nu mai sunt nici unul din ei in Bucuresti. anyway, ca aici voiam sa ajung: sunt multi doctori buni in spitalul ala si sper sa nimeriti la unul din ei. iar asistentele unele erau de treaba din nascare, restul "se faceau"- va descurcati.
cum spuneam si in alt mesaj, tinem pumnii si multa sanatate!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Yasmari , medicamente ii dau doar pt afurisitii astia de dinti.Cred ca ai dreptate referitor la constipatie si hranitul la san.

Ellarot o vi vrea zbenguiala mai mare a celor nascuti pe 2 august

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput