Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by dordia2000

Catuta tu spui ca se pun fulgi la fetite sa fie usoare ca fulgii? Dar la baietei ce se pune sa fie bine facuti???

Diana mamica de bb Stefan-Cristian
14.11.2005

Probabil o greutate de la sala de fitness

Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ina, condoleante pentru pierderea bunicutei! oricum, parintii tai au facut foarte bine ca nu ti-au spus in sarcina.

dordia, aia ma intrebam si eu, ce pun in loc de fulgi...
fetelor, voi vorbiti de baia din urmatoarea zi de botez, nu? eu nu prea stiu traditiile, dar as vrea sa le respect.
hai sa fac un rezumat: deci se pun in cadita: apa, monede, aur, argint, zahar (?)-sa fie dulce?, fulgi la fete, nu se stie ce inlocuitor de fulgi pentru baieti, busuioc (pentru noroc, probabil)...si ce mai era?

puiutul meu, Nichita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Monet, daca vrei da-mi un pm cu adresa ta de-acasa, am o cutie de Enfamil si cred ca si ceva cupoane pe care oricum nu le folosesc si ti le-as putea trimite.

Meems & Rianna

Mergi la inceput

reiau lista ingredientelor baitei de a-2-a zi: apa, monede, aur, argint, zahar (?)-sa fie dulce?, fulgi la fete, nu se stie ce inlocuitor de fulgi pentru baieti, busuioc (pentru noroc, probabil), orez (asta tot la bunastare se refera sau la fericire?), petale de trandafir (merge si la baieti, nu?).
In afara de nasul care stinge lumanarea de toc si spune sa fie sanatos si destept si... si apoi cand iti da copilul spune "mi-ai dat un pagan, ti-am dat un crestin" (de la catutza citire), ce mai trebuie facut la baita asta de a doua zi? si eu si nasa si mamele noastre suntem cam paralele cu traditiile, dar eu vreau sa le respect, unele chiar cred ca au un anume efect viitor:)) nu radeti:))

puiutul meu, Nichita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Dienuta,Iris 13,Maria_Alexia si Ilenuta va doresc sa va traiasca puiutii si sa fiti sanatoasi!

Joy04 eu am fost ieri la Viilor si am stabilit meniul si am platit avansul.Eu am facut si nunta acolo dar sunt mai multe sali patronate de 2tipi separat!!! Eu fac pe 18 feb si abia am gasit exact acolo unde am facut eu nunta si daca vrei iti spun exact in ce va consta meniul:::Aperitiv(rulada mozaic,rulou de sunca umplut cu cruditati,salam sibiu, muschi file,cascaval,1/2 ardei umplut cu branza,rulada curcan, rosie,masline); Felul 2 (file de cod cu amestec mexican si lamaie);Friptura (piept de pui la gratar, ceafa porc, cartofi prajiti si salata de muraturi); 2 cafele; chifle + Bautura (Garone,vin Savignion Blanc demisec 1 sticla, Apa minerala, sucuri, sampanie) +Tort = 700.000lei/meniu la 40 persoane!!! Eu mai aduc alune, salatini, taria (palinca si vodca) si ceva fructe!!! Eu zic ca e convenabil.
Eu am cautat peste tot si preturile se invart intre 800.000 si 1.000.000 si cu bautura ta!! Aici stiu sigur ca mancarea e foarte buna si portiile destul de mari!!!
La nunta am avut si placuta surpriza sa nu prea ma traga in piept aproape deloc!!! Deci a fost ok!!

Diana mamica de bb Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32680

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13982

cititi pe-aici apropo de obiceiuri si ce se pune in apa... as fi incercat un rezumat, da' nu prea am timp acum.. m-am uitat sa-mi mai amintesc si eu...]

cred ca nu difera prea mult la fetite de baietei... se pune cam acelasi lucru, semnificatia conteaza.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

re-reiau lista: apa, monede(dintre care una de argint care se pune apoi sub saltea), aur, argint, zahar (?)-sa fie dulce?, fulgi la fete, nu se stie ce inlocuitor de fulgi pentru baieti, busuioc (pentru noroc, probabil), orez (asta tot la bunastare se refera sau la fericire?), petale de trandafir (merg si la baieti, nu?), grau si sare

puiutul meu, Nichita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

monet-vai ce-i la tine in casa de lume. trebuie sa fi tare...
maya are inca ochi albastrii, nu? frumoase-s....
meems-ai iesit tu din depresie si am intrat eu...ufff. ma bucur ca rianna s-a facut cumintica.noi suntem pe similac isomil/soia si cam constipa dar nu asa rau ca enfamilul...

ina-caldura se incearca pe incheietura mainii cu palma in sus.

condoleante. sa te tii tare...

bic-smaranda are ochii tai....

fetele din ro-succes la botez.

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! ętre l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

bbalinus- ma bucur ca mai aflu si pe altcineva care a trecut peste frica.
strazile pe aici sunt destul de incalcite, si mai sunt si niste dealuri abrupte....

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! ętre l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

mama, fetelor, va plangeti ca nu va intelegeti cu parintii vostri in privinta modului in care va cresteti copii?
pai sa vedeti ca a patit azi Doru in parc (s-a plimbat singurel cu Ilincutza, ca eu gatesc). S-a intalnit cu o cunostinta de-a mea din cartier, fata tanara, care are si ea un baietel de 2 anisori. Ei bine, tipa l-a tocat la melodie ca sa-i punem Ilincai fular ca raceste fata. Desi Doru i-a explicat ca el stie altceva, ca a citit "carti de specialitate", ca avem pediatra care ne invata pas cu pas ce sa facem, nu, tata, ea o tot tinea ca nu avem grija de copil.
Iar colac peste pupaza, mi-a scuipat copilul de deochi de nu stiu cate ori! Mama, daca eram de fata ce i-o scurtam! Dar, deh, al meu sot e bine crescut, nu ca mine, fata ce a copilarit la marginea Bucurestiului!

Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput