Sampon colorant

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

VA recomand un sampon colorant ffff bun,e pe baza de plante,nu contine amoniac si acopera si firele albe:RegalSoft se numeste ,e din gama Regal Color.E italienesc si zice ca e pt uz profesional.Eu il cupar din magazinul Unirii ,la parter ,de la firma B&B.Si e si f ieftin.Bafta!

poze
Iri si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Wow cate sfaturi utile ne-ati dat!!!Multumim, multumim!Dar mai am si io o intrebare ca o nepriceputa ce sunt in ale vopsitului. Pana acum m-am vospsit cu vopsea neagra, ca tot veni vorba. Ce ma sfatuiti ca sa ma pot vopsi saten? Se decoloreaza parul cu apa oxigenata si apoi se poate folosi un sampon colorant? Cum se face?

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!!Foarte tare frate - desen de Liviu minunea si alte desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Ma bag si eu, pt ca de o vreme cochetez cu ideea de schimbare.
Eu am auzit ca ar exista niste balsamuri de par nuantatoare, stiti ceva de asta?

Daniella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Mamica dulce, sigur te referi la marca Guhl. Eu am balsamul nuantator cu extras de nuca si e bun.

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Fetelor, multumesc mult pentru informatii!!!

O floare pentru fiecare !

mmc

"Trebuie sa ne golim de prea plinul Eu, ca sa mai intre in noi un pic de Dumnezeu." Petre Tutea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Luciamirela, eu am fost bruneta si am vrut sa devin apoi satena(inchis ce-i drept) asa ca am cumparat o vopsea de par de la Wellaton -saten inchis si am dat peste! Rezultatul spectaculos - a acoperit diferenta de culoare intre negrul care il aveam si culoarea mea naturala; in timp s-a mai estompat si a devenit saten mediu! Si asa mi-a crescut parul si nu l-am mai vopsit de atunci! Acum e saten inchis si sunt si eu tentata , recunosc, sa-l nuantez ! Numai ca am o culoare naturala care nu prea imi da variante din care sa aleg....Asa ca poate recurg la niste suvite!!!

Oana

Mergi la inceput

Oana si eu ma tot gandesc ce naiba sa fac! Sincera sa fiu asa mi-am imaginat si eu, ca as putea cumpara o vopsea saten inchis care aplicata constant sa mascheze firele albe si in timp sa creasca parul si sa se vada mai bine peste culoarea mea naturala de saten nici foarte inchis nici deschis. Insa ce e mai rau e ca nu pot cu vopsea, ci vreau sa incerc cu sampon si nu stiu daca merge. A fost sotul azi sa caute unde ne-a sfatuit piticasigogosica dar din pacate nu aveau nuanta dorita si nu a gasit nici altceva.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Incearca cu nuantator tot de la Wella ! e la fel de bun ca si vopseaua numai ca tine mai putin...

Oana

Mergi la inceput

Mersi mult!Numai sa gasesc ca nu am gasit nici la farmacii nici la Unirii la parter.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Fetelor, revin cu amanunte! Mi-am luat Wellaton, ca mi-a iesit in cale . Eu eram roscat deschis, mi-am luat mahon, un saten-roscat mediu. Culoarea a prins frumos INSA... firele albe se vad intr-un mod ciudat - sunt alta nuanta si mi se pare ca "te prinzi" ca erau... albe initial.

Concluzia: daca aveti fire albe multe, ca mine, incercati alceva. Eu am sa incerc ce-ati mai recomandat aici si va tin la curent.

mmc

"Trebuie sa ne golim de prea plinul Eu, ca sa mai intre in noi un pic de Dumnezeu." Petre Tutea

Mergi la inceput