Sampon colorant
Raspunsuri - Pagina 3
light spune:
Eu am gasit Londa balsam dar la mine oricum e cam complicata treaba. Am parul vopsit negru dar deja se vad foarte multe fire albe la tample, adica nu l-am mai vopsit demult. Am cautat de am innebunit ca mai aveam putin si luam orice culoare doar doar oi reusi sa acopar firele albe pana imi mai creste parul si se duce negrul, mai ales ca am de gand sa mai si tai din el. Asa ca nu stiu ce va iesi. Inca nu m-am spalat cu balsamul pentru ca e frig de mori la noi in casa si in baie si nici apa calda nu e. Si eu te voi tine la curent cu isprava mea desi prevad ca mare lucru nu va iesi cu ciocolatiul ala peste firele albe iesite dupa vopseaua negru (adica castaniu inchis inchis ca negrul).
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
crini spune:
Eu folosesc testanera sampon colorant si sunt multumita.
Dar citind ce ati scris voi mi-am facut o lista si voi proba si alte produse
Llaura spune:
Intrebare: vopseaua asta o stie cineva:
http://www.naturesstore.com/product_main.asp?productcode=5365&BrandID=310&Browse=
O fi buna? am vazut la Whole Foods si m-ar tenta.
Merci 
Mik spune:
quote:
Originally posted by Kerstin
Pentru vopsirea parului va sfatuiesc sa folositi o vopsea 100% naturala, cu extracte din plante, culoarea e obtinuta din tincturi de plante si acopera firele albe de par (eu am cam multe).... vopseaua se numeste Color&Soin, e frantuzeasca .. mai multe informatii veti afla pe: http://www.naturadif.com/fr/produits/color.htm (NU E RECLAMA e un sfat util)...
... vopseaua se gaseste in farmacii costa 30 RON iar eu o folosesc de 3 luni si sunt incantata de rezultate + ca are toata gama de culori...
Numai bine! PA!
Kerstin
Confirm. Am folosit vopseaua in 2 rinduri pe capul soacrei si eu mi-au facut citeva suvite (era un roscat blond). Excelente produsele !
De la acelasi fabricant eu am un produs de suvite care nu ataca parul si iese dupa 4 spalari.
Mik.
numeioana spune:
Nu sunt farmacii Catena in judetul meu ca sa-mi cumpar vopsea Color soin
. Chiar, o intrebare pt Michelle si celelalte fete care se pricep: Daca parul meu natural e castaniu si sunt vopsita un blond nu f deschis, as putea folosi in continuare un sampon colorant? Ma gandesc ca nici un sampon nu imi poate deschide culoarea parului. Am dreptate?
Dati-mi un sfat, ca nu vreau sa ma mai vopsesc atat de des, nici macar la radacina.
Ioana
Emilly spune:
Ioana drept e ca samponul nu-ti poate deschide culoarea parului dar poti folosi o culoare de sampon colorant asemanatoare nuantei tale natuarale.Eu asa am facut, caci nu mai vreau sa ma vopsesc.Folosesc sampon colorant de la L'oreal aproape de naturalul meu dar sa-mi ascund pentru 8-12 spalari firele de par albe.
Poate a aparut si in Ro, e vorba de o spuma mai degraba, spuma coloranta.
Emilly cu gaza ei