Aspirante optimiste - 176

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna dragutelor,
Lorym, imi pare rau ca ai procedat asa fata de Osna, eu le dau dreptate fetelor. Sa stii ca nu intotdeauna se intampla asa cum iti doresti, sa dea Dumnezeu ca tu sa ramai graviduta din prima luna de incercari. Sa stii ca fiecare dintre noi ne-am dorit sa se intample asta de la inceput si in fiecare luna cand vin uratii fiecare dintre noi suntem dezamagite dar impreuna reusim sa iesit din starea asta si sa o luam de la capat cu optimism. Si inca o data dupa cum a spus si Avalon as ridica si eu o statuie multor fete de aici de pe forum care lupta de atatia ani ca aiba un copil si datorita lor imi gasesc in fiecare luna forta sa o iau de la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

quote:
Originally posted by Lorym

OK, daca tot am pasit cu stingul ia sa ies eu cu dreptul!
Adica vin entuziasmata , imi pun sentimentele pe tava si ce primesc? O incurajare de genul lasa draga ca poti astepta si un an.E subiect creat numai pt femeile care incearca de cel putin 6 luni si nu pot? Eu credeam ca e pt. toate femeile care vor sa aiba un bebe indiferent de perioada in care incearca: poate sa fie o luna pot sa fie ani.. Sunt constienta ca se paote intimpla sa dau si esecuri dar sa descurajezi o femeie care s-a decis de citeva zile sa faca un bebe, mi se pare deplasat.Poate m-am inselat.Eu nu am facut decit sa raspund unei rautati. Ca am fost si eu rautaciosa: corect.Dar fac asta cind sunt atacata.
Atita timp cit sunt sanatoasa , am control acum juma de an si totul e bine, deci de ce nu s-ar putea?
Nu zic ca vine cind avem noi chef dar se poate intimpla oricind.
Deci bafta in continuare si sa deveniti mamici cit mai curind!

Sa stii ca multe dintre noi suntem sanatoase dovedite medical si cu controalele la zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Lorym, Osna a vrut sa spuna ca stresul nu face bine. Ca urmare si raspunsul tau rautacios si complet deplasat.

Relaxeaza-te si ramai alaturi de noi, ca nu suntem fete rele. Doar ca vorbim dintr-o experienta trista si mult prea lunga.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

incerc sa scriu un mesaj,sper ca de data asta sa se trimita.
osna in primul rand felicitari si sarcina usoara.Ai grija de tine si de samburelul din burtica.
lorymnimeni nu a vrut sa fie rautacios,fetele au vrut sa zica ca aici ne reunim toate cele care aspira la titul de mamica.Iti doresc sa ti se indeplineasca minunea cat mai repede, aceea de a fi mamica.Nu-ti doresc sa treaca luna dupa luna si sa vezi cum trece timpul pe langa tine.
Osna nu a vrut decat sa ne impartaseasca din bucuria ei,fiinca noi aici suntem ca niste prietene ne impartasim si bucuriile si necazurile.De aceea, te rog mai arunca un ochi pe subiectele mai vechi, iar noi iti vom fi alaturi si te vom sfatui daca vei vrea si daca putem.

-ici pt toate fetele

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Neata si de la o bolnava amarata!

Anca,cre ca tu m-ai blestemat,ca de 3 nopti nu dorm,mi s-au umflat amigdalele,ma dor,ma doare capu,ma dor muschii,am o stare naspa de as boli,da din pacate azi a trebuit sa vin la servicimi-au inghetat si creierasii din cauza vremii

Osna,felicitari iubita!sa ai o sarcina usoara si un sanatos si mancacios!

Asi,daca vi pe la capitala,nu ma ocoli!

Si acum,asa cu creierii inghetati dedicatie pentru Lory:din pacate nu ai inteles nimic...iti doresc sa ramai gravida din prima luna si primul minut cand ai sa incerci!dar daca Doamne fereste nu se intampla,gandeste-te ca unele din noi incercam de muuulti ani si nu ne-am pierdut optimismul si nici nu avem nimic cu cele care incearca de cateva luni si raman gravidute!Dimpotriva,le felicitam din inima si mergem mai departe cu speranta ca intr-o zi o sa primim si noi felicitari!

pup iu fetilii!

"Mare e gradina Domnului si gardul se muta mereu"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Neata fetelor ! Sper sa aveti parte de o zi mult mai calda, caci eu m-am congelat! Iar vantul bate aici, de ma ingrozeste ! In rest sunt bine, astept ziua de 30, ca sa va dau mai multe vesti si nu mai zic de acea zi binecuvantata de septembrie!

Osna FELICITARI DIN TOATA INIMA ! MA BUCUR ENORM PENTRU TINE SI CA AI VENIT REPEDE LA MAMICI !Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos !

Cris 2006, Tanya, simonette, Lorym va fac galerie si va doresc sa cat mai repede la mamici !

tuturor ! O zi excelenta pentru ca meritati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Vale, sa te blestem io? Chiar ca ai creierii inghetati!!!

Io stau de 2 zile cu toata gama de tampoane existente. In ziua 20-a (parca) mi-a venit ciclu, iar in a 4-a zi m-a apucat hemoragia. Si de 2 zile asa o tin cu gheaguri imense si cu niste dureri de burta..mama, mama. Astazi nici nu m-am dus la serviciu. Stau cocotzata in varful patului si ma gandesc cu melancolie, ca am fost odata o femeie normala si reglata.

Ma bufneste si rasu', dar nu e de ras.

Asa ca, Vale, tu vorbesti de blesteme????

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata aspirante!

Osna felicirtari si sarcina usoara!

Am primit un pm de la Alisa care imi zicea ca steapta bebe prin mai .Deci mai avem o graviduta!
Ce ma bucur ca au aparut atatea.

"Capitalistelor" daca vin va anunt din vreme si sper sa va cunosc.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Aoleu Anca,saracuta de tine,bine macar ca stai acasa,eu nu am pututda abia astept sa-mi vina colega sa plec,ma duc la dr. ca nu mai tine,cred ca mi s-au umflat ganglionii ca am asa 2 guguloaie mai jos de urechi,nus cum naiba numai io am parte de experiente d'astea naspa...

Maine ma duc cu omu la Matei sa-si faca spermograma,sa vedem ce branza mai e p'acolo...

Alisia,felicitari

"Mare e gradina Domnului si gardul se muta mereu"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Buna!
De abia am reusit sa va citesc din urma, ati prins viteza la scris
Eu urmeaza sa merg vineri iar la doctor, sa vedem cum mai merge, oricum e o sarcina cu probleme care-mi cere mult repaus, ieri am mers vreo 4 ore cu trenul si m-am simtit tare rau dupa ce am venit, dar mi-am revenit..

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput