Aspirante optimiste - 176

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

ancut modest si frumos, tu esti normala?vrei sa ?vezi ca vin la tine si chiar daca nu stiu exact blocul , le iau pe toate la rand si te iau de o aripioara si te duc la dr.Nu mai sta mai mama asa ca ceva se intampla si nu-i a buna.
Moamaaaa, cine vede ce scriu zice ca-s dusa,da mie mi se trage de la caciula de dim, ca am fost obligata sa mi-o pun(caciula sa nu va ganditi la prostii)asta dupa ce aseara la ora 23 imi aranjam parul.

vale fuguta si tu la dr.
martha -ici si sarcina usora si fara pb de acum inainte.
hai -ici si o zi buna ca am luat-o pe aratura.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Anca, nu-i a buna deloc!!!
Acum, pe bune, ce astepti tu acolo in varful patului??? Sa vina doctorul la tine??? Fa cumva si mergi la o consultatie ca ceva nu-i in regula si deja nu mai e de domeniul candidei, zic eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Dragele mele dragi si frumoase, cam tarzior am ajuns sa scriu dar sunt iertata ca io's cu prea multe probleme pe cap.

Anca, da fuga la Dr. ca nu-i de gluma nebuno!!!

OSNA FELICITARI, SARCINA USOARA SI BEBEL SANATOS SI GRAS!!!

Vale, tumpi, lachi, sorina, georgic si toate celelalte pupi mult!!!

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Nu am ramas nici luna asta, "musafirii" au venit chiar cu o zi mai devreme...

lorym poate a fost o neintelegere. trebuie sa fim optimiste. eu iti doresc sa ramai de la prima incercare. eu am trecut de a doua incercare, sunt sanatoasa tun dar nu am ramas insarcinata. nu suntem automate si apoi nu depinde totul de noi.

mult succes la toate aspirantele!

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

multumesc de urari fetelor.

va doresc o saptmana minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiutza spune:

Neata, dragelor!!!

Am intrat doar sa va salut si iata ca am avut surpriza sa vad oarece siprite cam incinse. Lorym, stai linistita ca nu te condamna nimeni pentru planurile frumoase pe care ti le-ai facut... Osna a incercat doar sa-ti sugereze sa lasi viata sa-si urmeze cursul, fiindca de cele mai multe ori nu se intampla asa cum vrem noi...

Pentru mine ieri a fost o zi neagra, deoarece mi-a murit catelusa... Sufar de mor dupa ea si nici acum nu-mi vine sa cred ca nu mai este... Of Doamne......... imi doresc sa pot trece peste momentul asta... e asa de greu... nu stiu cum va fi fara ea...Doare, doare foarte tare...

Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

buna fetelor!

vad ca nu ma mai bagati in seama, relelor, dar eu tot va spun

avem o fetita zburdalnica rau, a facut tumbe tot timpul la eco
d-ul iosup e un scump

va pup

dandana 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

danuta sa-ti traiasca fetita, sa fi sanatoasa si sa aduca parintilor numai bucurii.-ici

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

o zi buna va doresc...
sunt aici si va citesc...

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

'Neata fetelor.

Adiutza, ce groaznic! imi pare tare rau ptr catelusa ta! mi se strange inima numai cand ma gandesc. Am si eu o catelusa Golden Retriever de 3 ani si numai gandul ca ar pati ceva ma face sa plang! sper sa reusesti sa treci peste aceasta pierdere cat mai curand!

Anca, bag seama ca tu te cam joci cu sanatatea ta! au dreptate fetele astea care te cearta! ai grija de tine mai bine si du-te la doctor! multa sanatate!

Martha,multa sanatate! sper sa treci repede peste perioada de
Dandana, sa va traiasca fetita! sarcina usoara in continuare!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput