Aspirante optimiste - 176

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Buna fetelor,

Dandanutza, te pup, sa va traiasca fetitza, sa va bucurati de ea, sa fiti sanatosi ! va fi frumoasa si voioasa ca mamica ei !...neaparat sa imi dai reteta te rog, cum ai "facut-o" ?......desi la cum imi merge mintea la ora asta, nu ma supar de mai fac 2 baieti si apoi fetitza...
Laurici, tare ti-as mai da niste PM, dar aud ca esti busy rau
Asi, m-am distrat de numai...ma aflu la 2 ore de mers cu masina de Africa de sud ! ...da cum de ai ales tara asta ? din cauza gerului ? vrei sa il contracarezi ?
Ancutza, sanatate multa ! si tie Vale !
Georgi, pe unde esti ?
Dacicica, bafta, sa fie punct ochit, punct lovit !
Oana_B, tu cum mai esti ? cum stai cu lucrul la "proiect" ?

pupici tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Sorinuca e frig mare.Poate vii si tu la Africa de sud sa ne intalnim

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Dacicica, iti tinem pumnii sa fie cu noroc !

Lachi, sa-ti traiasca Maidanezul o suta de ani! la mine oricum nu conteaza, ca eu sunt mama cateilor! ii adun de pe strada,le duc de mancare,...ma doare sufletul cand ii vad pe strazi flamanzi si fara stapan! doar ce-am dus la noi, la tara, un Maidanez alb de vreo 3 luni, pe care l-am tinut in mansarda vreo 10 zile, l-am dus la veterinar, l-am despaduchiat(avea paduchi, saracutul), l-am vaccinat, i-am luat cosulet, mancare si i-am facut carnet de sanatate si l-am dus la bunici, unde avea deja apartamentele pregatite . In concluzie, mai avem un copil, dar sta la bunici . Aaa, si ca sa fiu categorisita de-a dreptul "femeia nebuna cu cainii", cand am fost la Bran, acum in ianuarie, era un catel tare frumos in fata supermarketului, mare, latos si ud,saracul si cam slabut, drept ptr care i-am cumparat 2 conserve de mancare ptr catei, la care barbata-miu stupefiat m-a intrebat ce fac cu ele, ca el nu-si aminteste sa fi luat cainele cu noi; cand a vazut ce-am facut cu ele, a ras de n-a mai putut si a zis ca d'aia ma iubeste el pe mine, ca sunt "buna si nebuna"!

Nu conteaza de unde-l ai si ce este, important e sa simti ca ai un sufletel alaturi de tine, si o sa vezi, Adiutza, ca o sa-i gasesti un inlocuitor care o sa te faca sa uiti suferinta pricinuita de pierderea celuilalt!

Am fost cam mult off-topic, drept ptr care !

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Felicitari Osna!!
Sarcina usoara, si bebe sanatos si mincacios!
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiutza spune:

Va multumesc mult tuturor pentru gandurile bune. Imi doresc sa fiu tare...deocamdata e greu, dar trebuie sa reusesc.

Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Osna felicitari!Sa-ti ajute Dumnezeu sa ai sarcina usoara si sa nasti sanatos...
Dacicica iti tinem pumnii,si sa ne dai vesti bune...DAAAAAAAAA!!Unde faci inseminarea?Te
Va pe toate
ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

asi vreau si eu caldurica de la africa ta
referitor la durerea care o sitmiti cand iti pirezi animalutul drag stiu cum e.Am avut un catelus care mi-a murit in brate,mult timp dupa ce a murit cand vedeam catei din rasa lui ma busea plansul pe strada.Si eu sunt mama animalelor.Acum vreo 4 ani am luat de pe strada un cutu mic si amarat care fusese muscat de urechiusa de un ala catel mai mare.Imi aduc aminte ce mutra a facut soacra-mea care era venita in vizita si m-a vazut cu catalul in brate, eu mai avand in casa 2 .Da eu am zis,las ca -i fac un bine, il duc la tara si macar are cineva grija de el.E nu a fost chiar asa ca al meu sot nu a mai vrut sa-l dea, a zis ca nu intai sa-l vacinam si apoi sa-l ducem si uite asa l-am tinut vreo 4 luni in casa.Distractia de pe lume a fost cu pisi si el,mai alkes cand la inceput el era mai mic decat ele,apoi....mama ,mama ca l-a gasit soacra-mea cu capul motanului in gura(in fine atunci era si mai mare, ca l-am mai adus in vizita vreo 2 luni cand avea baiatul un an ).Dupa un an de la catelul adunat pe strada, cobor intr-o zo la mag din colt sa iau de baut si dau peste o mogaldeata neagra in fata blocului care saraca era plina de purici si cineva care a vrut cica sa-i faca un bine, mai rau i-a facut dandu-i cu gaz.Asa ca am luat catelul in brate, am rugat un vechin sa-mi cumpere de baut si mi-am luat bautura(non alcoolica) si m-am dus acasa.Si surpriza ii zis eu sotului cand ajung in casa.Norocul meu e ca si el iubeste animalele si a acceptat catelusa, fiinca de datat asta era o fetita.A fost asa de dule dupa ce a capatat ea curaj si a iesit din baie a ajuns in hol in fata oglinzii si si-a ridicat ochisorii ca doua margele spre oglinda si saracuta s-a sperit de mutrita ei si a zbughit-o la loc in baie.
Hai ca am fost total offtopic,dar imi e asa de drag de animalutele mele si cateodata asa de dor de ele,fiinca numai pisicile le mai am cu mie si ma gandesc ca si ele imbatranesc si intr-o buna zi nu o sa mai fie.
Gata am debitat prea mult.
va -ic pe toate.O seara buna si calduroasa

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
Am intrat sa va salut si sa spun FELICITARI celor care au ramas .
Lachi e asa de dragut Lachi al tau. Pe mine nu ma intereseaza daca sunt sau nu de rasa cateii, toti imi plac. Si ca si alte fete de pe aici ii adun de pe strada. Daca as sta la casa, as avea sigur o gramada de catei (bineinteles salvati de pe strada, imi vine sa plang cand ii vad fara stapan). Din pacate la bloc nu pot. Dar i-am dus de curand si eu la bunica o maidaneza super draguta care roade tot. Si peste tot pe unde s-a putut am plasat catei.
Adiutza imi pare rau, din pacate stiu prin ce treci. Gandeste-te ca i-ai oferit ceea ce multi catei nu au si ca era fericit ca era iubit.
la toate fetele

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Adiutza, imi pare tare rau. Stiu si eu cum e. Acum cativa ani am avut o catelusa frumoasa si super desteapta. A calcat-o masina si nimic nu a mai putut-o inlocuit. Mi-a ramas in suflet.

Dandana, felicitari. Ma bucur tare. Fetitzele sunt asa gingase si delicate...

Fetelor, io am ajuns azi la dr. M-a cam chinuit. Mi-a bagat niste fase imense si m-a curatzat. A zis ca in 2 zile ar trebui sa mi se opreasca sangerarea. Mi-a dat sa iau anticonceptionale, aulin si calciu cu D3.
Ma enerveaza ca nimeni nu stie sa-mi dea un raspuns clar.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Apropo de titlul listei...si sa mai impac lumea care se supara repede de cum vine p-aci!
Mi-a venit o imagine in cap...stiti ultima reclama la acel tampon/absorbant...cu o multime de femei, care se strang si se tot strang si se tot strang...
Ei bine...mi-am inchipui maternitatea de la Giulesti (ca pe acolo misun eu), asaltata de 151 de guralive , toate urmand sa nasca cam in 3 zile...asa serii grupate de 50buc/zi...cu toata gasca de dr. cu mainile in cap, cu asistentele agitate si...o gasca de soti innebuniti ca bortolina lui e mai frumoasa si are prioritate la nascut...si o nebunie de nedescris...copilasi nascuti, scancete, flori, pampers-i, jucarele...
Ce-ar fi?????????????

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput