Aspirante optimiste - 176

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Anca - da' dr. ce te-a chinuit ce-a zis, ca doar a trebuit sa zica ceva, nu??????

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Bety, dereglari hormonale. La eco nu s-a vazut nimic in neregula. Nu stiu ce sa mai zic...

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

bety citeam ce ai scris si-mi faceam un scenariu.Ar fi super de comedie faza.fiinca sotii nostrii cred ca-s mai panicosi ca noi.Cred ca ne-ar face dr toate poftele si dorintele, numai sa scape de o masa asa de mare de ia o pauzari,care pe deasupra mai stiu si ce vor
ancuta ma bucur ca ai ajuns la dr,dar ce ma nervozeaza e ca atunci cand ai nevoie nimeni nu-ti da nici o explicatie.
Da nici macar acolo una mica nu ti-au dat?ce a putut cauza aceasta dereglare, aceasta hemoragie?
fata mea frumoasa si modesta,dar si pe celelalte fete optimiste.Cele care-si pierd optimismul sa-si pazeazca ca revin in forta si voi fi cu ochii pe voi

"KGB"

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Anca - Fase+curatat?!
Nu cumva e de la raceala aia veche?!

Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

I-am aratat dosarul. A vazut anexita, metroanexita, hormonii mei care au luat-o razna de multe ori, candida, polipii, laparo. Nu mi-a dat un raspuns clar.
Cateodata, cred, ca cerem prea mult de la ei.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Buna seara,fetelor!!
Anca,vad ca esti bolnavioarace-ai patit??cum de se intampla toate astea??de ce nu mergi si la un alt medic??vezi ce se intampla in continuare dupa tratamentul prescris de dr si daca nu da rezultate eu zic sa consulti si o alta persoana specializata in domeniu!
Eu si bebe suntem bine,doar ca m-au cam apucat greturile si am o secretie destul de abundenta!!stiti cumva daca e normala aceasta secretie sau ar trebui sa imi fac griji??sper sa ajung la medic saptamana asta,cel tarziu cea care vine!!
Va pup si va doresc o seara placuta!!

PamELLA4+
Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

Mergi la inceput

Pai, cerem, ce pisicuti mici-mici-mici sa facem?!
Eu iti tin pumnii sa fie bine...si dupa anti, sa urmeze cele 9 luni mult visate.
Sanatate multa si ai grija de tine!

Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Bety: eu ma inscriu sa dau o proba, in cazul in care vrei sa ecranizezi scenariul tau. O sa fiu a 151-una . Dar primim pe oricine, nu? Deocamdata ma pregatesc sufleteste pt. operatia de poimaine. Va pup si abia astept sa va dau vesti bune. O sa ma gandesc la voi inainte de a intra in operatie si la spiritul vostru de solidaritate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

buna fetelor. n-am mai intrat de vreo 6 luni,pt c-am fost plecata din tara si n-am avut net.nu s-a intamplat minunea,dar am mai facut niste analize. spermograma sotului,dupa spusele dr-ului,nu este stralucita,dar nici rea.de filmele mele a zis ca-s bune,nu am trompele infundate,analizele sunt bune,doar prolactina mi-a iesit cam mare si mi-a dat sa repet analiza,dar n-am mai apucat,c-am venit in tara.daca imi iese bine acuma, dr a spus sa incercam inseminare artificiala. eu nu stiu ce sa fac. ce ma sfatuiti? o mai facut cineva inseminare? o reusit? de 3 ani si jumatate incercam sa facem bb si tot nu vine. se lasa asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Pam, stai linistita, din cate stiu eu, in perioada asta e normal sa ai o secretie mai abundenta. Atata vreme cat nu e rosie,maro, totul e in regula. Sarcina usoara in continuare!

Ancut, multa sanatate. Poate scapi de tot de data asta!
Bety, tare haioasa ideea! adevarul e ca tare mi-ar place sa fim toate d epe forum in acea situatie,adica , si sa ne intalnim acolo pe holuri, sa ne mai si cunoastem...va dati seama ce harmalaie ar iesi?! parca vad fetele doctorilor si asistentelor disperate de soarta !

Fetelor, noapte buna! si o noapte nu prea friguroasa!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput