Aspirante optimiste - 176

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna mai aspirantelor!!!

Lorym, te rog io nu pune botic, lasa si tu de la tine chiar daca[repet] ai inteles gresit, nu-i cazul sa ne intorci spatele! Hai incearca sa treci peste asta si daca ai intrebari nu ezita! Fetele sunt un dar de la Dumnezeu si sunt convinsa ca toate iti doresc binele! Crede-ma pe cuvant!!!

Martha, sa stii ca ma gandesc mult la tine! Bafta multa vineri la dr.!!!

Ankawish, fa ceva, nu sta asa!

va si va cu drag pe toate!

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

andicu: o fata atenta

Liana: une ai umblat muica? Ca era sa plec spre capitala fara sa te vad "virtual". Te pup dulce si numai bine.

dandana: ne bucuram alaturi de tine si sa ai parte de o sarcina usoara.

adiutza: si sufletul nostru alaturi de tine. Multa putere iti uram.

anca wish si valentinag: aveti grija de sanatatea voastra.

asi: multumim frumos de asa veste buna.

martha78: sarcina usoara !

lachione, tumpi, lauricipani, andicu, jocelyn, georox: pe toate, dragi optimiste !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

simo: si-ti trimit un PM un pic mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetelor,
Adiutza, imi pare tare rau, am si eu un Labrador, are 2 ani si mor dupa el si cand este bolnavior sunt innebunita nu stiu ce sa-i mai fac sa-i fie bine. Si el stie asta si are niste cornite...

Dandana sa va traiasca fetita din burtica si sarcina usoara in continuare.

Martha78, ai grija de tine si bafta vineri la medic.

va pup pe toate aspirantele si va doresc o saptamana usoara si calduroasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Dandana sa ai o fetita sanatoasa si frumoasa! Sa te bucuri de ea! Vin si eu puternic din urma, nu ma las!

Tabitha ! Sunt alaturi de tine !

pe buritici! O saptamana calda va urez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Dandana sa fie sanatoasa samburica din burtica, sa o duci cu bine la termen si sa va bucurati de ea permanent! Sarcina ushoara iti doresc! Mi-aduc aminte cand scriai aici ca " vrei si tu efect <din acela> de la Branca Ursului" .... Ei uite ca la tine nu a fost cu efect "din acela" ci din din acela veritabil: s-a lasat cu sarcina...

Adiutza imi pare tare rau pentru cainele tau; incet, incet, chiar daca nu crezi, vei trece peste suferinta asta...Stiu ca-i foarte greu. Mie in ziua de revelion, pe 31 dec, mi-a murit motanul, era bolnav de cancer si avea aproape 20 de ani; foarte greu imi este sa accept ca nu mai este.

Am si eu un caine Maidanez (ma laud si io ca fetele cu labradorii , golden retriever, etc...) si nici nu vreau sa ma gandesc ca intr-o zi nu va mai fi... azi i-am luat prima hainuta groasa de iarna ca nu mai tinea figura cu calitul cainelui: de la calorifer din casa direct la minus 20 de grade afara....cam socant!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

dandana sarcina usoara in continuare.

eu simt ca al meu va fi baietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dacicica spune:

Buna fetelor!!!Nu v-am mai "vazut" cam de mult timp.Va rog ceva f f f f frumos.Maine ma duc la inseminare, va roooooooooooggggggggggggggg sa-mi tineti pumnii.E prima si sper sa fie si ultima.
Va multumesc si bafta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Dacicica iti tin pumnii sa fie ultima.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Osna felicitari, sarcina usoara si fara probleme si un bebic frumos si sanatos.

Oana_B

Mergi la inceput