Hepatita B in sarcina

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Si acum adrese ale farmaciilor din Germania de unde se pot procura imonoglob. Sa vad cum o sa le scriu ca nu stiu sa caut literele nemtesti:

- Angust - Bebel - Apotheke
Angust - Bebel - Platz 9
06108 Halle (Saale)
tel: 0345/2.02.37.32
5.12.51.08

- Geschaftsstelle Berlin
Frankfurter Allee 73d
10247 Berlin
tel: (0 30) 31 57 24 -11
fax: (0 30) 31 57 24 - 19

- Geschaftsstelle Dortmund
Sudwall 29
44137 Dortmund
tel (02 31) 55 75 80 - 0
fax (02 31) 55 75 80 - 26

- Geschaftsstelle Frankfurt
Ziegelhuttenweg 43 a
60598 Frankfurt am Main
tel (0 69) 63 14 70 - 0
fax (0 69) 63 14 70 -21

- Geschaftsstelle Hamburg
Kaptadtring 10
22297 Hamburg
tel (0 40) 63 90 57 - 10
fax (0 40) 63 90 57 - 11

- Geschaftsstelle Hannover
Karl - wiechert -Allee 3
30625 Hannover
tel (05 11) 95 57 6 - 10
fax (05 11) 95 57 6 - 60

- Geschaftsstelle Koln
Lindenstrase 14
50674 Koln
tel (02 21) 93 12 17 - 0
fax (02 21) 93 12 17 - 20

- Geschaftsstelle Munchen
Balanstrase 55
81541 Munchen
tel (0 89) 21 01 13 - 0
fax (0 89) 21 01 13 - 16

- Geschaftsstelle Stuttgart
Jagerstrase 14 - 18
70174 Stuttgart
tel (07 11) 22 22 9 - 71
fax (07 11) 22 22 9 - 74

- Geschaftsstelle Deutchland
Hochster Strase 70
65835 Liederbach
tel (0 69) 305 - 1 70 39
fax (0 69) 305 - 1 71 06

In general acolo unde am scris "strase" se foloseste "s" nemtesc acela care seamana cu un "b" cu coada prelunga.
Sper sa va foloseasca adresele. Incep si eu sa imi intind antenele dupa cunoscuti de afara.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NoemiTm spune:

Salutare fetelor,
Carmina, multumesc mult pentru sfat. O sa-mi repet analizele, sper sa fii gresit cei de la laborator. Sunt in saptamana 32 de sarcina...mai un pic si vine bb.
N-am stiut ca o reteta eliberata in Romania este valabila in alta tara.. mi-am batut la cap toate cunostintele plecate in Germania sa-mi faca rost de reteta pt imunoglobulina, eliberata de un medic de acolo (partea buna ii ca am reusit sa obtin reteta).
Urmeaza ca sotul meu sa plece, la inceputul lunii aprilie dupa imunoglobulina. Inca suntem in faza in care ne interesam cum ar fii cel mai bine/sigur de transportat.
Am sunat si la DHL, le-am povestit despre ce este vorba si au zis ca nu pot sa-mi garanteze ca vaccinul va ajunge la mine in 36h (am gasit un dispozitiv care tine o temperatura de 4 grade timp de 36 h).
Cunostinta mea din De a sunat la vama la ei, la aeroport si i s-a zis ca singurul lucru de care are nevoie pt a scoate imunoglobulina din DE ii un atest de la medic din care sa reiasa ptr ce este medicamentul. Am sunat si la vama la aeroport in Timisoara si am aflat ca aici ii deajuns sa aratam o reteta pt acel medicament. Si ca pentru o singura fiola nu o sa platim vama (sper sa fie asa).
Sanzianadaca suntem purtatoare sanatoase de HVB (agHBs pozitiv, agHBe -negativ)exisa posibilitatea ca in ultimul tremestru de sarcina sa se activeze virusul; adica agHBe sa devina pozitiv..asta se datoreaza faptului ca in ultimul tremestru de sarcina scade imunitatea organismului. Sper sa nu fie cazul la nici una dintre noi.
vaccin BCG = vaccin contra tuberculozei.
Noemi

Mergi la inceput

Carmina te asteptam cu vesti (rezultatele analizelor)

Noemi chiar daca ai anticorpi Ah Hbe risti sa faci hepatita?

Mergi la inceput

Noemi am uitat sa te intreb ce dispozit frigorific ai gasit si unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Pai de-abia azi le-am luat dar sunt destul de confuza i n privinta rezultatelor:
Ag Hbe - negativ
AntiHbe - negativ

Ma duc vineri dimineata la dr. infectionist sa-mi explice el ce si cum. Pt. ca "formula" asta nu a fost luata in calcul ci doar AgHbe negativ si AntiHbe pozitiv sau invers . Oricum daca stie cineva sa explice sunt bine venite orice sfaturi.

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Sanziana, faptul ca ai anticori la AgHBe este un pas spre vindecare, dar nu stiu daca posibilitatea ca virusul sa se activeze a disparut complet. Ar fii super daca organismul tau ar reusii sa produca si anticorpi la AgHBs. Asta ar fii adevarata dovada ca ai invins virusul, ca esti imuna. O sa ma uit si in documentaia mea, daca gasesc asa ceva o sa-ti scriu.

Firma care produce cutiile care pastreaza timp de 36h o temperatura de 4 gr am gasit-o pe Net.Este o firma din Germania. Le-am scris mail si mi-au raspuns la toate intrebarile. Se pare ca au solutie si pt transportul unei singure fiole.
Aici gasesti mai multe informatii: http://www.deltat.de/english/products/Bags_Boxes/MonoTriple.htm

Noemi

Mergi la inceput

Carminasunt tare curioasa de ce o sa spuna medicul in cazul tau. Se pare ca noi doua avem aceleasi rezultate. Sanziana ii un pic mai norocoasa.

Am fost si eu la un dr de boli infectioase si am plecat de acolo tare dezamagita; Am ajuns la concluzia ca medicii din Ro se contrazic intre ei.
Neonatologul sustine ca o mama purtatoare sanatoasa de hepatita B, NU are voie sa-si alapteze copilul. Asta a zis-o fara sa vada nici o analiza de-a mea.
Infectionistul zice ca nu vede nici un impediment ca sa nu-mi alaptez copilul. Cele doua opinii se bat cap in cap.

Ceea ce mi-a mai zis dr infectionist, ii ca ar trebui sa astept pana in saptamana 36-37, dupa care sa fac o noua analiza de sange ADN -HVB; in urma acestui test o sa poata stabili exact gradul de replicare al virusului. Daca este mai mare de 100.000 U (parca asa a zis) ar fii bine sa fac rost de imunoglobulina pt bb. Testul ADN HVB costa 3 milioane...o gramada de bani. Si pe ultima suta de metrii ii destul de greu de facut rost de HBIG. In plus, mi se pare tare riscant sa ma apropii asa mult de termenul nasterii si sa n-am imunoglobulina..daca vine bb mai repede?
Voua vi s-a recomandat aceasta analiza inainte de a naste?
Noemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Noemi, sunt de-acord cu tine cand spui ca opiniile dr. se bat cap in cap ceea ce priveste nu numai alaptarea dar si modul de a naste si chiar cu privire la aceasta boala. Maine dimineata la ora 9.00 am programare la dr. infectionist si sa vad ce o sa spuna el. O sa am ceva treaba toata ziua inclusiv o plimbare pe la Baby Expo , dar cum ajung acasa intru si va scriu.
Acum cu aceste imunoglobuline vreau sa-ti spun ca medicul meu a spus ca sunt mai mult un moft si crede-ma ca este unul dintre cei mai buni dr. infectionisti. Asa ca.....no comment. Vorbim maine seara.

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Carmina cand ai timp, te rog, sa-mi scri despre ce ti-a zis medicul referitor la analize. Sunt tare curioasa.

Mergi la inceput

Sunt si eu interesata de o alta parere a unui medic.

Mergi la inceput