Romani in zona Stockholm?

Romani in zona Stockholm? | Autor: coronitza

Link direct la acest mesaj

Buna ziua tuturor!

M-am mutat de cateva zile la Södertälje, langa Stockholm, unde e stabilit sotul meu. As dori sa intru in contact cu romani din zona. Daca doriti sa stiti mai multe despre mine, dati-mi un semn si va raspund.

Va multumesc,
Simona

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

Coronitza,as vrea sa te rog daca poti sa-mi scri in suedeza citeva cuvinte elementare,am mare nevoie.
Iti multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coronitza spune:

Gabry, cred ca nu m-ai inteles, eu abia am ajuns in Suedia asa ca suedeza mea e aproape zero. Dar oricum nu prea inteleg la ce cuvinte te referi, traduceri de baza poti gasi pe internet sau intr-un ghid de conversatie eventual. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coronitza spune:

Katerina, ti-am scris un mesaj privat, nu stiu daca a ajuns. In rest observ ca nu prea sunt romani pe la Stockholm sau oricum nu dispusi sa intram in legatura :-(.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Cred ca Södertälje este la periferie si cei din Stockholm nu vor sa le acorde atentie. Tu ce crezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Coronitza, poti sa pui o intrebare si la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67035" target="_blank">Scandinavi. Chiar daca nu sint din Stockholm, fetele sint dragute si te pot ajuta. Mai sint si multi musafiri nescandinavi, dar asta pentru ca e o 'poienita' primitoare...

flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson

Mergi la inceput