Bebelusi de mai-iunie 2005 (51)
Raspunsuri - Pagina 6

mygirl spune:
Neatza. Eram foarte incantata pe la 6 cand am auzit-o pe Alex chitzaind in patut ca nu s-a mai trezit peste noapte, dar cand am pus mana pe ea am constatat ca e mai calduta decat de obicei. I-am pus termometrul in fundulet -38.7. Pana acum n-am avut niciodata probleme cu ea, nu are alte simtome si sper sa fie de la dinti. i-am dat siropel eferalgam si acum doarme, sper sa fie bine cand se trezeste.
Ieri am tinut-o intr-o petrecere, daca tot era frig si urat afara. Dimineata a venit o colega cu fetita ei de 11 luni, iar dupa-amiaza Loreen cu Delia si inca o prietena cu un baietel de 7 luni. Alex e innebunita dupa copii, dar ieri, pentru ca i-am decalat orele de somn (nu mai spun ca am uitat si sa-i dau sa manance si ea n-a cerut) a fost un pic mai maraita.
Am inceput sa scriu mesajul asta pe la ora 6, dar intre timp am mai stat cu Alex in pat...nu mai frige asa tare, dar tot cred ca mai are putina febra. Imi beau cafeaua si revin
Oana,de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

mikka spune:
Neatza!
Meeey, da' cum vine asta, pediatra n-are chef sa consulte, ca e obosita?? Pai daca tu mori pe masa si vine medicul si zice 'is cam obosit, daca ai noroc sa ma trezesc la timp bine, daca nu...'... Mi se pare culmea nesimtirii de doctor, oricit de renumit ar fi... Pai sa-si faca program: luni de la 8 la 10 is obosita, marti sa nu vii cu al doilea copil, mercuri e post, joi iar is obosita, vino vineri ca-s plecata pe teren. Na, ma supar degeaba ca nu e doctorul meu, dar mi se pare lipsit de bun simt. Si sa-i mai si dai ceva pe linga asta... Ma rog. Scuzati devierea.
Monu, sigur e ok cu branza. Eu i-o fac in casa, dar pediatra mi-a spus ca e ok si din comert, mi-a dat ca exemplu branza OK, cu conditia sa aiba termen de valabilitate mic, cateva zile. Adica sa nu fie gen Hochland, Rama etc., alea cu verdeata, cu castraveti.
La botez nu am primit bijuterii, dar nasii i-au adus cercei chiar la maternitate, ca i-am pus cind avea 3 zile. Deci ceva-ceva trebuie sa-i iei.
&Ioana

monu spune:
salutare,
LA MULTI ANI bb-ilor care au mai cresut astazi cu 1 luna!!!!!
VICTORIE!!! a papat si acum face nani. sper ca pana pe la vreo 13.00. merci pt raspunsuri. sper sa ii placa si astazi branzica de comert. si eu o faceam in casa dar de cateva zile pur si simplu nu imi mai iese. reuseam sa obtin o chestie apoasa!
botez- fata a primit cercei si bratara din aur (pe care i-am gravat numele-arata super fain) si mai multe rochite si costumase.
aseara am salivat pana pe la 1 la site-urile cu jocuri. doamne ce de jucarii si pe vremea noastra nici nu visau ai nostri la asa ceva.
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

elisor spune:
Monu eu ii dau branza de vaci dietetica (prodlacta) si o amestec cu iaurt bifidus (tot prodlacta) si e o bunatate pentru papilele ei (si ale mele), e drept ca a mea papa iaurtul si cu ochii inchisi, ma scot cumva la capitolul Ca ca laptele vad ca din ce in ce mai rarut il doreste, mai mult de 300 ml nu mai bea. Ai vostri cat lapte mai beau pe zi?
Eli, Bianca & Andreas

andreeaatan spune:
Tocmai am venit de la medic. Analizele mele sunt perfecte, impecabile, stralucitoare. Am scapat de frica diabetului gestational.
Cred ca o sa apuc berbecul de coarne (cat am vrut eu sa iasa Thomas taur, tot nu s-a putut, ca s-a grabit) si incerc sa fierb ficatelul in lapte sa vedem ce zice.
Apoi, am ramas restanta cu branza de vaci si cu pestele.
Azi i-am facut supa cu galuste si felul doi paella cu pui.
Vreti exemplu de anxietate de separare: l-am pus la somnic inainte sa plec si cand vin el statea in scaun cu taica-so, si imi zice barbatul ca se uita speriat prin casa unde-i mama. Acum l-am repus pe pozitii si a adormit.
Vis-a-vis de cei care copiaza pozele si folosesc subiectele noatre la alte chestii: pai sa nu faca asta cu mine ca asa proces le trag, vai de fundul lor, ca abia astept subiecte de distractie...
Caderea Deliei-pai cum credeti ca a cazut Thomas din carut cu tot cu centurile puse? Prin misjloace paranormale?!? De atunci nu se mai zguduie in carut de loc. Nu misca in front...
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

gabitzam spune:
De vreo doua-trei zile cred ca l-a apucat si pe Andrei anxietatea asta de despartire, ca tot veni vorba. E disperat, tipa dupa mine, ieri era sa fac pe mine. L-am lasat urlind si m-am dus la baie. De obicei cind apare taica-su in peisaj eu nu-l mai interesam prea tare. Aseara era tot cu ochii la mine, ce fac, unde ma duc. Nu urla, dar nici bine nu-i era. Azi dimineata n-a vrut sa doarma decit la mine in brate, de-am stat teapana o ora. Noroc ca eram la calculator si am mai citit una-alta.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

mikka spune:
Elisor, a mea maninca 330 ml de lapte cu cereale seara la culcare (i le fac mai lichide, ca sa le bea din biberon in pat) plus 230 ml dimineata, ca mic dejun. Si ar mai vrea ea, dar mai tre' sa haleasca si supa si ficat si celelalte.
Fetelor, am auzit ca de acum incolo nu mai trebuie sa ducem in fiecare luna acele adeverinte pt CIC, cica numai in prima luna (adica ce s-a depus deja) si la sfarsit, cind vrem sa iesim din CIC. Am auzit numai eu? Sau s-a dezbatut subiectul si l-am sarit?
&Ioana

sufletzica spune:
Elisor, nu avem inca dintzi si nici nu se vad cica.Eu parca vazusem niste dungutze albe jos dar cred ca mi s-a parut mie.
Lapte nici Sara nu prea mai mananca decat seara si dimineatza: 180 si 180; uneori ajunge si la 240 dar mai rar.Deci nici noi nu ne facem portia.Am inteles ca ar trebui sa pape cam 500 ml pe zi.Dar Sara mananca in schimb iaurt la greu (un borcanel pe zi ) si branza de vaci (de-aia ma chinui eu sa i-o indes si pe asta ca nu papa lapte destul)
Miercuri ne-a chemat doctoritza la vaccin. Cel antirujeolic.Am vorbit cu ea si mi-a zis ca din prima tura de copii, cei din dec, nu a avut nici unul reactzii.Ea zice ca ar fi mai bine sa il fac.Voi ce parere avetzi?
Sara, comoara lu'mama

elisor spune:
Andreeaatan pana nu ti se intampla tie nu-ti vine a crede, eu preefer sa va cred si sa nu mi se intample
Ce-i cu linistea asta pe-aici?
Mai stau putin si o intind la shopping, de dragul artei, azi am chef de vazut mobila, mai ales ca preturile cica au luat-o in jos
Hai sa va arat ceva dragut, zic eu AICI
Pana sa-i dau send am ramas fara cablu...of Rds-ul asta
Mikka da ai auzit bine cu depunerea lunara...pai si eu ii dadeam la masa de seara 2-3 lingurite de cereale (si am vreo 4 feluri) si nu mai vroia si atunci am zis sa-i dau lapte simplu ca dimineata si eu ma pregatesc asa...ca pentru varsta ei cu 210 ml si daca bea 150 ma declar multumita. Nu inteleg ce e revolta asta impotriva laptelui ca inainte urla dupa el.
Gabitza mie imi trage niste crize de plans cand ma vede ca ies pe usa, se incordeaza si se inroseste ca racul si da-i si tipa pana o apuca tusea doar, doar imi atrage atentia.
Eli, Bianca & Andreas

patriciaRO spune:
Fran, Alex a primit cadou de la nasi, de la lucruri de vara, la iarna. Adica, body cu maneca scurta, lunga, pijamale, maieute, treninguri de toate neamurie, mari, mici, helanci, pantaloni blug, raiat, hainute groase, plovor, geaca, salopeta, manusi, fular, toate chestiunile astea, apoi canuta de baut de la Avent, apoi termometru suzeta, paturica, ceva de baie, etc. apoi i-au dat si banuti plus hainele de la botez... Si multe alte chestii. Iar pentru noi, tot nasii lui Alex ne-au luat doua halate mari de baie din alea pufoase!
Mikka, te-am lasat doar cu greutatea!
Beatrice, mami de Alex pifos