Bebelusi de mai-iunie 2005 (51)
Raspunsuri - Pagina 5

sufletzica spune:
Upiiiiiiiiiiiii....mi-a iesit!
Saru'mana Gabitza.Esti eroul meu personal
Multumesc Loreen de aprecieri.este scumpa, nu? Si mie imi place .Mai putzin cand urla o zi intreaga
Gata.Acu chiar ma opresc.V-am pupat si somn usor
Sara, comoara lu'mama

monu spune:
sufletel, eu nu pot vedea pozele!? de ce oare?
ma uit acum pe site-urile cu jucarii si ma apuca dracii ca nu pot comanda nimic din Romania!!:((((((
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

fran spune:
Buna !
Sufletzica-da-poate sa aiba un dop de ceara. Si Iepu' duce mana la ureche (la dreapta) si ea SIGUR are doape. Mergem luni la orl sa vedem ce rezolvam. Nici pe ea nu o doare daca apas pe ureche( ca la otita), in schimb o deranjeaza termometrul de ureche.
Mamicile de baieti- ce a primit bb cadou de la nasi la botez? Ca sambata viitoare ne botezam finutul...
La miniblu am facut si eu investitii strategice. Si dupa ce timp de 3 zile la rand am lasat min 1 mil (am cumparat si pentru Iepu' si pt. botez) azi mi-au facut fitze sa-mi schimbe o rochita care era prea mica. De fapt au vazut si ele- avea eticheta de 12 luni, da' era mai mica decat alea de 9 luni. Cica doar daca am bonul- e, uite pe ala nu-l am ca in urma cu o zi cand am luat-o aveau nu's ce problema la casa si n-am mai stat sa o rezolve, Asta a glasuit sefa- ca tipa care fusese si seara si stia problema cu casa se schimbase la fatza...a ramas sa o las acolo si cand o vand ma anunta- ca nu aveau mai mari exact acelasi model si trebuie sa apara in casa ca vanduta bla, bla. Cred ca ma mut cu investitile la miniblu in Mosilor.
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

monu spune:
am uitat sa va intreb. astazi i-am dat branza dietetica de la covalact. credeti ca e bine? inca nu are 8 luni. mai lipsesc cateva zile!
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

ioanailincam spune:
Salut din nou! Numai 2 cuvinte:
Chris - nu stiu daca erau chiar 3.500.000, dar sigur erau macar 3 ca astia au preturi mari, de-aia nici nu prea intru in timpul anului. Vazusem si eu pantofi, dar a trebuit sa stabilesc prioritatile...
Am inceput si eu sa o invat pe Ana de bravo din seara asta si pana una-n alta se amuza. Are tot timpul sa invete pana la 8 luni!
Sufletzica - bafta in sesiune si sa-ti gasesti slujba repejor! E frumoasa Sara foc!
Am mai patit una. Am descoperit mai demult un sampon care mie imi prieste - nu fac matreata si miroase si f frumos - si care e din Franta adus, nu ca porcariile astea Panthene si Head&Shoulders, facute pentru Europa de Est. Se cheama Le Petit Marsaillais si eu foloseam varianta pentru par vopsit chiar daca nu ma mai vopsisem de cand am ramas insarcinata. Ei, si cum ma apropiam de sfarsitul sticlei, m-am dus la sursa (Cora, Carrefour si Gima) sa ma aprovizionez, ca doar acum am suvite
. Si ce credeti? Nu mai au in nici unul dintre aceste locuri
. Ma uitai pe sticla in seara asta si importator era o societate din Brasov (ce zici, Elisor, dai o fuga sa vezi daca mai exista firma
?), cica Izolda SRL
. Sa dea naiba, macar un telefon dau si eu la ei, sa vad daca mai trimit pe undeva ca tare-mi mai placea samponul ala.
Si una si mai si am constatat cand sa intru in dus: mi-au venit musafirii, tot asa timid, ca luna trecuta, sa vedem daca se inteteste treaba
Inca ceva, eu nu scot pozele de la semnatura. Sa dea naiba sa le foloseasca cineva fara autorizatie, sa vedeti cum ma imbogatesc. Ma duc peste ei cu amenintari de dat in judecata si uite asa mai pun de-o pereche de cizme de la Musette sau de maruntis pentru reduceri la Miniblu
. Ca sa nu mai zic ca nu am eu norocul asta ca cica se folosesc pozele persoanelor care nu au mai dat de mult pe aici (iar eu nu mai plec de aici) si care sunt prin tari straine...
Gata, acum ma duc sa ma culc, auzi la mine, cica 2 cuvinte. Sa nu scrieti prea mult pe tura de noapte! Of, ce bine ca maine e vineri!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

sufletzica spune:
Monu, incearca acum.era o problema la semnatura
Eu ii dau branzica de casa d ela covalact la recomandarea pediatrei de la 6 luni si ceva.De fapt a fost singura branzica pe care o primeste si asta cu borcanel de fructe hipp la greu.
Ioana, multumesc.Sa fie.
Noapte buna din nou.Sper sa nu mai revin...acum daca invatz noaptea ce sa fac...
Sara, comoara lu'mama

Cornelia spune:
Buna!
Iuliana, foarte frumoasa camera Emmei!
Loreen, pupici pe buzica accdentata! Stau si eu si ma minunez: cum a reusit??? Despre doctorita: eu am gasit "explicatia" pt. ca e f. schimbata fata de acum doi ani. Mi-a facut si mie faza cu "nu fac bilantul acum ca sunt obosita" acum vreo doua luni. Despre gimnastica: hai sa fim seriosi, daca si Delia are nevoie, poate trebuie antrenata sa sara si din masina
! Noi mergem la Molnar si Stefan este pe departe copilul cu cele mai putine probleme de acolo! De fapt el e sanatos. Ceilalti copii au probleme neurologice grave!
Turtitele cred ca reprezinta de fapt batutul din palme. Am incercat si eu azi cu Stefan si nu pricepe . El face ca maimutica si se bate pe genunchi cand aude bravo.
Elisor, felicitari pt. intoarcere!!!!!!!
Felicitari si pt. Ana! Si pt. performantele decanului de varsta ! Si pt. Andrei! Si pt. ma-ma, mami de Carina!
Monu, cred ca e ok branzica, nu e nici o regula cu 8 luni.
Fran, Stefan nu a primit nimic deosebit de la nasi. Chiar, fetitelor li se cumpara cercei, nu??? Ca o sa botezam si noi in curand.
Sufletica, eu "platesc" de obicei consultaita la pediatru, pt. ca inainte de a fi medic de familie, era doar pediatru, cu cabinet particular. Si daca tot s-a invatat asa ... Ii dau 200.000. Mi s-a intamplat de cateva ori sa nu accepte, in sensul ca daca sunt copiii bolnavi, ii dau la prima consultatie iar la vizitele urmatoare, refuza (iar eu nu insisit).
Simona, deci medicul ortoped si-a dat acordul pt. premergator? Mai auzisem eu asta cu mersul pe varfuri, dar noi avem o problema: nu are cum sa mearga pe varfuri, pt. ca e ridicat la max. si tot ii atarna picioarele .
Tamar, multa snatate!
Mstroe, nici lui Stefan nu ii aparusera bubite pe membre, dar nici nu cred ca ii mai apar, din fericire. Sanatate!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

loreen spune:
Neatza...
LA MULTI ANI Cristina...sa te faci o frumusete sanatoasa...
Cornelia pai sa-ti explic cum cred eu ca a cazut...cand nu are chef sa stea incepe sa se arcuiasca,ca asa face in scoica,si incet incet se prelinge din scaun...cum asta de masina este ca un scaun normal si nu are marginea de jos ca s icea de la scoica te duci pana la parter...ceea ce a facut si ea...oricum socul a fost mult atenuat de fasul din doare,mai putin buza...insa acum nu mai are nimic...
Care-i explicatia cu Munteanca ca-s curioasa fleasca...iar de la mine nu are nici o jena in a primi bani sau altceva...ca de fiecare data ori cu punga ori cu 200.000...E strigator la cer insa faptul ca daca tot primeste sa se poarte ca atare...
Cu Molnar ce sa-ti zic...mi-a zic ca ar trebui sa faca niste gimnastica ca sa-si corecteze pozitia coastelor...acuma iti dai seama ca pana ajung eu...mai ales daca o sa incep si munca...si daca nu-i imperios necesar...poate sa astepte...
Monu las ca si eu ma uit lung la site-urile cu jucarii si balesc cot la cot cu fii-mea la ele...dupa capul meu as comanda mereu...da de unde atatia bani...?!
Eu cand am botezat finutul i-am luat pe langa haine si jucarii un lantisor de aur cu un medalion cu ochi de deochi...iar la mot i-am luat si bratara ca sa fie shucar...
Iar la finuta i-am luat cercei la botez si lant la mot,pe langa restul...asta fiind cadourile de valoare
Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

elisor spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI CRISTINA! Mare, mare sa te faci!
Loreen dar nu era prinsa in centura? ofofof nazdravanei.
Ioana am avut mai zapada de Craciun si inca una mare, ca atunci am fost ultima oara cu sania. Felicitari si Anei pt. intoarcere, dar la ea nu era ceva frecvent?
Simona era de asteptat sa nu aiba nimic la solduri, dar preventzia e mai buna, felicitari pt. dintisor si go for it cu rotobilul.
CrisDun Carinei pt. silabe si
tie pt. "indrazneala" de a sofa, tine-o tot asa ca ajungeti sa va "bateti" pe masina, e noua achizitie, parca.
Mai mie imi place Leonardo mai ales pentru papuceii de copii, dar si pentru mine, mi-a trecut demult chestia cu eleganta in favoarea comoditatii.
Cornelia ai mei copii au primit lantisor cu cruciulita, dar de abia anul asta am inceput sa il dau lui Andreas sa-l poarte, la vara cred ca il iau iarasi de la gat. Bianaca a primit lantisor cu cruciulita de la nasi, iar de la bunici (din partea mea) cercei.Sufletzica eu nu-i dau bani pediatrei, imi aduce mami cafea si la intervale neregulate ii mai pasez una si dr., am un principiu cu spaga asta nenorocita. Pai voi faceti de toate: silabe, pasi, ridicat, felicitari pentru toate, dar dintisori aveti? Bafta in sesiune si la gasirea jobului perfect!
Loreen nu ma supar ca fetele fac totul mai repede (si a mea nu) pt. ca in tampenia asta chiar nu cred, atata timp cat Andreas a venit mai repede pe lume si a fost spirt de la nastere, asa ca teoria babelor pt. mine nu inseamna nimic
Ma opresc aici ca se vede ca nu-s chiar ok, am scris, am sters si asta de cateva ori. Astept sa-mi treaca, probabil visele sunt de vina. Hai ca ne mai auzim.
Eli, Bianca & Andreas

elisor spune:
O intrebare: care faceti ciorbele cu bors, borsul e facut sau cumparat? ca cel cumparat am vazut ca are acid citric, ca si gemurile din comert, ca si unii biscuiti. Daca il faceti spuneti-mi si mie cum, pls.
O alta intrebare: copiii vostri mai vomita dupa ce papa? ca a mea inca mai da afara laptele, nu cantitatile industriale de mai demult, dar totusi mai imi serveste jeturi calde si se mai intampla si la cateva minute dupa ce papa solid sa mai "alunece" si pe-afara, atat cat sa-mi pateze in portocaliu, verde si alte tonuri si nuante Alexandrei (Oana), sa-i scada febra repejor!
Eli, Bianca & Andreas