Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (150)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Filipescu spune:

Buna dimineata si de la noi!
Asa cum spunea si corianai nimeni nu are nevoie de o mama stresata.Si eu ma omoram sa ii dau lui Alex numai produse bio, dar am renuntat ( nu in totalitate ) la idee.Alex e un tip de copil "bolovanos".Adica are 14.500 kg si aproape de 90 de cm.Dar de mancat nu mananca foarte mult.De exemplu dimineata mananca un castronel de cereale cu lapte sau biscuiti.Daca nu mananca lapte cu cereale mananca 2 cremwursti din aceia pentru copii. Pe la 2-3, de multe ori este chiar 4 mananca ciorbita sau felul 2. de obicei alternez.Daca mananca mai devreme pe la 4-5 mananca un iaurt iar sera, de regula ce mancam noi( mai mult ce mananca sotul meu), mamaliguta cu branza si smantana, orez cu lapte, gris cu lapteetc.Intre mese mai mananca fructe si cateodata un biscuitel sau altele.Iar seara se incheie apoteotic cu un bibe cu lapte!!!!
cam asta mananca "grasone".asa il mai alint eu uneori.Cred ca oricum el bate toate recordurile de greutate. mai este cineva ca noi?
Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Fili, si noi suntem pe acolo cu kg, dar la numai 83 cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Salut fetele!

Am intrat sa va urez o zi buna, ca dupa aia ma apuc de lucru (azi lucrez acasa).

Roxi, felicitari pentru noua calitate. Chiar, cum ajungi moderator?

Cori, am citit si eu meniul acela, foarte interesant! Eu ii dau lui Tudor felul 1 inainte de culcare (adica ciorbitza), si felul doi cand se trezeste, adica pe la 4-5, si seara pe la 8-9 cina. De catva timp insa nu mai vrea sa manance cand se scoala, sau ciuguleste doar putin. Chiar ma gandeam ca poate ii dau eu prea mult, in meniul propus de tine bineinteles ca nu apare ciorbitza, cred ca aia n-au auzit de asa ceva. . Poate ar trebui sa-i dau si eu un singur fel la amiaza si cand se trezeste numai o gustare.

Lia, vreau si eu sa-l vad pe Danut, nu mai pui un link cu poze? Ca mi-a ramas in minte cum l-a laudat Dana...

Apropos de produsele bio, sotul meu a lucrat un timp pentru o firma care facea branza bio, dar numai pentru export. Si noi suntem fani, am cumpara daca am avea de unde, dar in sibiu nu gasim.

Eu de exemplu sunt obsedata de treaba asta cu mezelurile. Orice sunca as cumpara, oricat de deosebita e, nu exista sa nu aiba niste nitrat, sau nitrit sau mai stiu eu ce. Si bineinteles ca lui Tudor ii place, si noua de altfel. Intr-o zi m-au apucat avanturile culinare si am zis, gata, nu mai cumpar, fac eu friptura in casa. Am cumparat un piept de curcan si l-am facut in tava la cuptor, intreg nu taiat felii, cu mirodenii o minunatie. Insa nu ne-a placut ce-a iesit, desi l-am lasat mult la fiert a iesit tot tare si uscat. Greu de papat pe o felie de paine, cum mananci o felie de sunca.

Chiar, voi faceti sau cunosteti reteta de friptura la cuptor, dar genul acela de friptura care se feliaza dupa ce e gata si se poate manca si rece? mai precis stiti secretul ca sa iasa moale si mancabila? Ma intereseaza si pe mine.

Ok, hai ca va pup si ma duc la lucru, mai intru eu pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cori pai faza cu clinique e asa: ei se bazeaza ff mult pe sistemul 1-2-3, care intr-adevar este extraordinat si adecvat oricarui tip de ten. in al doilea rand daca vrei numai o crema alege doar pasul 3, adica moisturizer dramatically different, este intr-adevar fff bun sia cum au o varianta nou, gel. booon. ac superdefense-ul e bun dar ptr ten care are deja riduri, cel putin asa spun mandrele de aci. eu am repairwear doar pentru ochi si e bun si asta! nu jtu de ce iti zisera ca esti prea tanara....pune-ti si tu niste haine mai serioase!!!
Lia eu cred ca a fost doar o criza a lui Danut. si mai cred ca ii lipseste iesitul afara, stiu ca e o tragedie ptr tine ca face urat dar....nu stiu, poate mai incerci cu iesitul singurel. macar cate 10 minute in jurul blocului. si Pat e super nervos si agitat si nu doarme daca nu iesim afara. e doar o sugestie. si e clar ca dupa 10 ore de nesomn intrase in superexcitatie si nu mai dormea deloc....sper din suflet sa nu se mai repete!!!
Mitzu friptura ca sa iasa moale trebuie tinuta acoperit si doar ulteimel 15 minute se descopera ca sa se rumeneasca deasupra. pupi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Sar'na Rox pt raspuns! Vezi, am stiut eu ca esti dibace la cosmeticale. Cred ca o sa-mi iau un kit de proba cu 1-2-3, sa vad cum imi vine, costa numai 8 euro si merita incercat, daca si tu zici ca-i bun. Si vad apoi de crema.
Lia hai sa-ti spun ceva, e aproape 11 si Eva nu s-a sculat, nu numai voi aveti programul dat peste cap Si nu doarme decat de aseara de la 8... cu mine seamana cupilu asta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cori io-s la munca, tu ma faci sa mor aici?????????? cum adica 8 euro????????? inebunesc subit! sper ca e vb de masurile alea mici ca daca nu acu te pun sa imi cumperi 5!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Hehehe... da, sunt masurile alea mici, kit de proba. Cand ajung sa le iau o sa-ti spun si ce gramaj au

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am uitat ieri: Adema va asteptam si pe voi la Oradea sau pe oricine trece pe aici !!!

Mitzura - spor la treburi home ! Io friptura o fac la cucta, bag canea, usturoi, ulei, apa pan`la jumata carnii, 1 ora juma` las la fiert, dupa juma` de ora scot capacul si mai las asa la rumenit pe flacara mare, invartind bucata. Iese o bunatateee !

Lia - baga poze !

La noi e distractie la firma, a venit garda financiara

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Roxi, ai si tu dreptate, insa la noi imbracatul dureaza de la 10 min in sus. Am si 4 etaje de urcat, coboratul mai merge, nu stau la parter ca oamenii. Afara vrea in brate. Nu mai vine caldura aia odata ?

pun si poze cand ma lasa marmota, incerc sa le incarc dar sunt pe rezolutie mare, noi asa le facem, si dureaza de uit eu ca le-am pus la incarcat

Mergi la inceput

i-a iesit un colt de masea, ieri cred, ca nu-l avea alaltaieri. Eu il caut la dinti des

Mergi la inceput