Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (150)
Raspunsuri - Pagina 14

carmenp spune:
roxana, ori face dana curat in casa ei ori as face io curat in sala poliventa, cam tot pe-acolo ce-mi place iconu` asta, de rinjet timp are
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

cricrim spune:
Buna la toata lumea!
mai fetelor la copilasii vostri le-au iesit caninii?
noi avem febra de azi noapte, si sper sa fie de la canini ca se vad acolo , ai vostrii au avut febra cand le-au iesit caninii?avem temperatura 38, nu da semne ca ar fi bolnava gatul arata destul de bine, of doamne sper sa trecem cu bine si de asta, nu vrea sa mai manance numai prostii si anume dulciuri, lapte nu am baut azi deloc in schimb am bagat ceai la greu ieri a mancat in prostie mandarine cred ca un kil plus 300 de suc de fructe si manacre a mancat destul de bine
mama giuliei- andreea are programul in felul urmator:
- la 5 sau 6 150 sau mai mult lapte in somn ca altfel nu-l bea
- la 10 gris cu lapte sau biscuiti cu lapte sau ou cu branza, sau paine unsa cu unt si branza topita , da nu mananca foarte mult
- 11 sau 12 iesim afara daca ne permite vremea si nu e foarte frig
- la 14 supa sau felu 2 depinde + suc de fructe in loc de apa si apa daca mai vrea
14 si ceva nani tim,p de o ora sau doua depinde de ea
- 18 banana sau croasant sau biscuiti +suc de fructe cat vrea ea
- 21 lapte cu orice sau mamaliga cu branza si sana
- 21 si ceva nani pana dimineata la 9 sau10
sanatate tuturor
Cris mama lui Andreea

speel spune:
Bey Carmen,nu mai ridea si tu de mine,ca acusi ma supar si-mi i-au menajeraSi stau toata ziua cu burta-n sus si nu fac nimic.Am terminat,mai am de calcat rufe,dar nu-i bai ca le gat una doua.Copilul meu a adormit la oma-sa,asa ca mai intirzie.
Caninii,tare pacatosi,acuma depinde,unii copii fac ferbra altii nu.un supozitor cu paracetamol scade si febra si mai alina si durerea.

szivarvany spune:
Hello !
Intru sa scriu ca am admirat o frumusete de fetita Lia si un barbatel frumos foc Serban
Voi vorbiti de farduri ? Io abia daca ma uit in oglinda cand ma fardez. Si am o moaca ... de rocker nedormit ciufulit si tuns cu sila, deh, mi-au crescut pletele alela si s-a dus freza modernisto-futuristica.
Nu am somn in timpul zilei. Imi vine sa , Giulia doarme, cu chiu cu vai de pe la 15,00, tata`so idem. Io am bagat cateva portocale si stau p`acilea.
Cum sa fac sa adoarma mai repede seara ???
Salut gasca de mamici si copii !
O zi faina si o duminica si mai faina !
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

speel spune:
Pai faci asa,tu ma intrebi pe mine si eu te intreb pe tineca nici giner-tu nu trage devreme la somn.Dar macar se scoala tirziu?
adica doarme destule ore?
ca Domnu meu se trezeste la 10-11,fara sa-l adu foindu-se inainte.

szivarvany spune:
Dana - Speel ... de la 23,00 pana la 8,30 maxim. Apoi pana pe la 15,0 mi-a zis tot "nu" la intrebarea mea cu "nani-nani" si fugea din calea mea. Sper sa doarma acum 2 ceasuri.
Ati terminat treburile prin casa ???
Io am facut ordine, cel mai mult imi place sa aranjez in camera Giuliei Pacat ca dureaza 5 minute toata ordinea
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

speel spune:
cuscra-mea,5 minute?hai vin-o la mine,te roggggg,macar in 10 daca terminam,e lucru mare
.ricu adoarme la 22 seara si apoi se scoala la 10-11,pe urma mai adoarme de la 14 la 16 cam asa.

roxana1974 spune:
Serbanica a dormit vreo 3 ore sau 3 ore jumate. Acu e pe oala si vrem sa mergem in vizita...
revin mai incolo,
Roxa
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual

kro spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Cum sa fac sa adoarma mai repede seara ???
Hihihi, astept si io cu mare interes raspunsul la intrebarea asta

Roxa'74 - complimentele mele

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI