Bebelusi de martie - aprilie 2005 (72)
Raspunsuri - Pagina 13

ligia13 spune:
Aoleu, sunt terminata!
Radu dadea semne de o oboseala crunta pe la 7. L-am schimbat , i-am dat lapte si a adormit. Fix 5 min dupa care s-a trezit si pana la 9:30 m-a chnuit. A plins si a tipat de nu mai stiam ce sa-i fac. I-am dat si nurofen, i-am mai dat si niste lapte.Cred ca se pregateste dintele 4 .
rrox3, astazi i-am dat si eu dovlecel (habar nu am din pacate originea). Dar cum nu mai mancase de mult, si azi avand si ousor in meniu a mincat cu o pofta cum de mult nu l-am mai vazut.
ce ati pus la cale pe chat?
Eu si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi

rrox3 spune:
Hiroral bine ai mai venit pe la noi! lui Karen si va asteptam mai des!
Gegea poate ii iese vreun dintisor. sa-i treaca!
Ligia Tinem pumnii sa nu-l chinuie mult dintisorul 4 pe Raducu. Dovlecelul probabil era turcesc, n-am vazut din alte tari.
Supermamicilor nu ne povestiti ce concluzii ati tras? Eu la ora aia calcam un munte de hainute mici, mi-a fost imposibil sa particip. tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze noi: noiembrie, decembrie si ianuarie

gegea spune:
Rrox, mersi. Si eu tindeam sa cred ca e vina dintisorului, dar parca e diferit de datile in care dintii se chinuaiu sa sparga gingiutele. E cu atat mai stresant cu cat sunt si obosita, pentru ca noaptea adorm in jur de 2.
Ligia, cum i-ai preparat dovlecelul?
Haideti sa vedeti ce mare am crescut!
Geani si Daria

ligia13 spune:
gegea, nu am facut ceva deosebit. Am pus un morcov mic, o buc mica de patrunjel, una si mai mica de telina, o felie de ardei, un sfert de rosie (ultimele doua din congelator) si dovlecelul. Le-am fiert si apoi le-am pasat amestecate cu un galbenus de ou si un pic de ulei de masline.
Ce am observat, este ca in ultimul timp prefera piureul asta de legume mai zemos, curgator. Inainte il vroia mult mai gros, daca era subtire il scuipa.
Eu si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi

Marox spune:
tuturor!
Imi pare rau ca tocmai acuma, intr-o perioada incordata, m-am gasit si eu sa intru pe forum...
Mey fetelor, sa stiti ca eu tin foarte mult la voi si la bebelushii vostri, va simt ca niste prietene, si de multe ori la gindesc ce mai faceti, cu citi dintisori va prezentati la apel si ce mai maninca piticotzii. Motivul pentru care n-am mai intrat pe forum este, of course, lipsa de timp. Dar e frustrant ca atunci cind intru sa nu pot urmari discutiile. Si nici nu va pot "cere" sa ma bagati in seama atunci cind eu nu fac decit sa trec pe aici si sa spun in goana "salut, sint bine, copiii sint bine, va pup".
Apoi, un alt motiv este ca am ajuns la o overdoza de forum. Nu numai la acesta de bebei de martie-aprilie 2005, ci "Despre copii" in general (asta pt ca citesc cam toate sectiunile). Ei bine, la un moment dat, ma satur,...nu stiu daca ma fac inteleasa, e ca si cum m-as uita 24 h non stop la televizor, dupa aceea nu mai pot sa-l vad citeva zile. N-am nimic cu nimeni si nu din cauza forumistilor mi se trage nevoia de a lua o pauza. Sint membra DC din 2003 si la fiecare 3-4 luni de activitate intensa am avut 2-3 luni de pauza. Ideea e ca, totusi, sint dependenta de , deci nu ma scoateti de pe lista pt ca o sa revin
In al treilea rind, din experienta de la copilasi de iunie-iulie 2003, am vazut ca sint multe mamici care s-au inscris la inceput si pe urma s-au pierdut. Unele s-au inscris si au abandonat rapid, altele au ramas fara Internet pe parcurs, altele sint fluturasi ca mine si intra cind si cind. De ce scriu mamicile la un subiect de genul: "bebelusi de X si Y 2005"? Pt ca stiu ca in acest loc li se va raspunde la intrebari precise, din partea unor persoane pe care, in timp, ajung sa le cunoasca (si nu mai trebuie sa repete toata povestea copilului cum ar face-o la "Parintii intreaba"). Ori la inceput intrebarile curg, sint tot felul de dileme, somn, kk, laptic. Cu timpul, experienta spunindu-si cuvintul, mamicile capata incredere, nu mai au nevoie sa puna intrebari pe forum ca sa gaseaca un raspuns corect. Si uite asa, interesul pentru forum se erodeaza...
A, si ca sa nu fiu complet off topic, va anunt ca, IN FINE, Juliei i se iveste un dintisor!!!
Noapte buna, vise placute...

alessia105 spune:
Buna fetele mele dragi....
Dupa un chat bun am venit doar sa va spun ca celel care nu ati participat si doriti sa vedeti ce s-a discutat va rog sa luati legatura cu mine ..fie pe Pm fie pe Yahoo si va voi trimite discutia noastra ...ptr ca au intrebat primele sunt Rrox si ligia ...va pup ca ma cheama Imparatul (Ben
)
Noapte buna iubitelor sa aveti o noapte linistita si bb-ei care dorm!!!!
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!
Specialii 2005 , Poze de pitici voinici
"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

alessia105 spune:
nu puteam sa plec fara sa anunt ca avem o noua/veche prietena pe Adela 20 si Bubuca ei ..care este o dulceata de fetita ..le salutam incaodata si speram sa le vedem mai des ..fie si pe chat
Am pus poza Alexandrei ( Bubuca ) acolo unde ii e locul la speciali
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
(02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!

alessia105 spune:
acum am realizat ca albumul Specialilor avea niste lipsuri ...Livia si Maya, Pamatufi lui Ako
, Dora
...acum sunt si ei la speciali ...de asemenea am pus prima poza in albumul de 1 an
..urmatorul pe lista e Alex al lui Nino ..asa ca asteptam pozici cu tortul
..nu mai e mult si

danna_J spune:
buna tuturor,de mine nu scapati, imi sunteti drage, cele noi si cele vechi, Alessia iti intoarcem pupicele si n-avea teama mama Sarei tine aproape cu mamicile si bebelusii speciali dar isi cere scutire pe motiv de lipsa de timp, renovari si stersul derivat!Alexutu, convnige-o tu te rog pe mamacita ca tu ai nevoie de forum, ca vrei sa o cunosti pe Sara si sa te joci cu ea, ca vrei ca mamica ta sa faca parte in continuare din grupul mamicilor primilor tai prieteni!Fetele noi, eu va iubesc mult, nu e nici o diferentiere si asa cum a zis Nino fiecare dintre noi are dreptul de a alege a mai scrie sau nu pe forum, si suntem 5 care mai scriem... 2 care tin torta aprinsa? Eu personal le multumesc ca daca ar fi dupa mine probabil ca nu as putea sa fiu la fel de perseverenta, dar de aceea suntem mai multe si fiecare isi are locul ei.Mai vreau sa fac de mult ceva si anume sa-i multumesc lui Rrox ca updateaza constant listuta, ca deschide si inchide capitele noi , iar alessiei pentru Site-ul specialilor care pe mine m-a impresioneaza de cate ori il rasfoiesc si nu pot sa spun ca mi s-au oprit ochisorii pe ALEXUTU si m-a gandit ca poate nu o sa-l vedem la un an si asa mai departe!va doresc o duminica placuta!

adrianafedorca spune:
va dorim si noi un we placut si multi la toata lumea mamici si bebelusi
Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005