Bebelusi de martie - aprilie 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani!!! pentru Mara - Rp, Sara Mihaela - Iuliana Sara, Adela Maria si Rares Ionut - Cristinatwo, Radu - Ligia 13, Alexander Christian - Lantana7, Alexander Paul - Valenka, Matei - Pisicuta si Matei.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Oho! Azi e ziua cu 8 aniversati!!!
La multi ani tuturor! Sa cresteti mari si voinici si sa va bucurati parintii!
La multi ani Mara , Raducu , Matei !!
Mamicile celorlalti nu cred ca ne mai citesc, dar le trimit si lor multi !

Alessia pai cand ai timp, trimite! Sa nu moara baba de curiozitate

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze noi: noiembrie, decembrie si ianuarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela20 spune:

Multumesc Alessia pentru prezentare!
Voi incerca, de acum incolo sa fiu mai prezenta pe forum.
LA MULTI ANI tuturor copilasilor! Sa cresteti mari si voinicei.

Adela, Thomas si Bubuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Buna fetele mele dragi,

Ieri parca mi-a luat D-zeu mintile ....cred ca a fost ffff bolnav neuronul ...parca eram ptr prima dara pe net ...la chat daca nu lua Daria initiativa ..ramaneam fara chat ...a sunat An-k ..nu mai stiam pe ce sa apas ......pana sa apas pe un buton trecea baba cu colaci..apoi cand sa pun pozele pe speciali nu imi reusea parola ...acum ma uit la mesajul lui Rrox si dau fuga la supermamici ..si bineinteles ca mesajul l-am facut de aseara dar nu l-am trimis ....auuuuuuuuuuuuuuuuu neuronul meu

Danna si ptr printesa mica ..spor la treaba si noi te iubim multtttttttttt

Adela ne bucuram sa va avem printre noi ,,pupici tie si lui Bubuca

Rrox am reparat gresala ...scuze ..neuronu e de vina ..o zi frumoasa alaturi de comori

Nino ..ce iti fac baietii? ..pupici ptr mamica si ptr pitic

Mamacita

Andrruzza
voi ce faceti?

Burticile noastre dragi ce fac bb-ei si burticile? dar mamicile?

Marox..Felicitari ptr dintisor ...si io is dependenta de dar in ultima vreme am scris asa de putin si numai la mamici..azi ce am mai scris pe colo si colo ...nu stiu dar si eu am simtit nevoia doar sa citesc nu sa si scriu ..poate asa se manifesta dependenta...pupici ptr tine si pitici tai dragi ..poze ????

Hiroral superbe poze ..sunteti niste frumosi iar Karen e o scumpica

Am plecat ca a facut Benny dezastru in casa.....asa imi trebuie eu cu ochii in pc si el prin casa ...detectivul meu drag

O zi frumoasa va doresc alaturi de cei dragi!!!1

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

La multi ani Sarbatoritilor de azi ...sa fi-ti fericiti , sanatosi si la punga grosi ..si voi si minunatii vostrii parinti...va iubim pe toti

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

LA MULTI ANI!MARA,SARA MIHAELA,ADELA MARIA,RARES IONUT,RADU,MATEI,ALEXANDER CHRISTIAN si ALEXANDER PAUL

Azi noapte Alicia s-a culcat la 12:30 si s-a trezit la 8,cu 4 treziri nocturne.Asa ca sunt cam obosita si ma doare capul.Nu stiu ce are ,nu mai vad sa-i iasa vreun dinte.Nici sa manance nu vrea,pana la ora asta a mancat doar cateva linguri de fructe cu cereale.Lapte a baut 360ml toata noaptea.

ALESSIA mi-a placut pe chat,chiar daca nu prea am putut sa ma desfasor de sot.Asa e cu un singur comp.
ADELA bine ai revenit!
GEGEA si Alicia mai face crize de plans,de ma dispera.Bine ca nu o tin mult ,totusi.Mai au si ei zile mai proaste ,ca si noi.
LIGIA sa iasa cat mai repede si fara dureri dintisorul!
DANNA,MAROX

Fug sa bag friptura in cuptor,va las.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

fetelor merge sa-i dau orezul amestecat cu iaurt?, pot sa-i pun si mar?, ca banana are iaurtul, mi-a vomat orezul cu morcov, si i-am pus un supozitor anti-voma si astept 30 min dar nu stiu ce sa-i mai dau...

va multumesc

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

La multi ani, Mara, Sara Mihaela, Adela Maria, Rares Ionut, Raducu, Alexander Christian, Alexander Paul si Matei!

Wow... ce zi... cati sarbatoriti! Sa fie toti sanatosi si bucurosi!

Noi am avut o noapte linistita, Daria a dormit pe la 12 si s-a trezit la 11.

Haideti sa vedeti ce mare am crescut!

Geani si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

cu biscuiti merge?

haideti va rog nu ma lasati, am timp de decizie pana fierbe orezul

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

an-k, merge iaurt cu orez, de ce sa nu mearga.
Dar daca e un pic bolnavioara, iaurtul nu stiu cat e de indicat, mai ales cel cu fructe. Eu ii dau cereale cu iaurt.

Multumesc de urari, uitasem ca e ziua lu Radu. Am deschis si zic, oo ce de sarbatoriti. Cand citesc , Radu era printre ei!.
Sunt cam ametita. Aseara am lucrta pana la 1 noaptea. Am o lucrare, extra serviciu. Ca no, asta mai imi lipsea!. Dar stiti cum e, o mana spala pe alta. Can am avut nevoie am fost ajutat, acum trebuie sa ajut si eu!

Va pup, ca vreau sa fac o baie cat doarme Radu plingaciosul.

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput