La noi la Galati sa veniti (16)
Raspunsuri - Pagina 6
alinam spune:
neata!
la un ceai anticolici??? azi e sambata si se vede ca lumea e mai okupata cu treburi gospodaresti.
Cristina hai scrie cele 10 mesaje mai repede :).
Cookie eu am interntia sa mai plek ca s-a comportat bine bb cu tati, iar in legatura cu arta fotografica ar cam fi cazul mai, ca ne faci niste poze care ne cam dezavantajeaza .
fetelor o sa prindem radacini in casa la ce frig anunta astia saptamana viitore :(
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
LauraFlo spune:
Ceai anticolici, Alina ????? Ce zici de un ness mare si fierbinte !
Sunt la munca, cam fara chef , dar trebuie sa ma adun ca acusica vine fatidicul 25 !
Spor la treaba !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
ciristina_serban spune:
Salutare tuturor!!! Sau Neata daca se mai poate spune asa la ora asta!!
Cum a inceput week-end-ul la voi? Noi suntem tare cumintei. Stam numai la orizontala si in bratica, asa ca sa-i rupem putin mijlocul mamicii.... Sper sa fim ok pana la intalnirea de sambata....
Alina sa stii ca eu incerc sa scriu dar sunt sabotata. Am mai scris un mesaj imediat dupa celalalt si nu a aparut! Asa ca..... ma inarmez cu rabdare....
Pot sa spun ca am de gand sa fac o cafea, sa-mi innec supararea, ca Laura m-a facut sa salivez enorm cu acel ness. Ca ce-i drept n-am mai baut de mult un ness... Si sincera sa fiu si cafeaua asta bauta asa de una singura nu prea ma tenteaza.....
Eh , se pare ca m-am trezit cam deprimata azi....Da-mi trece!
Va pupicesc pe toate!
Cristina si Razvanel
ELIZA MIRON spune:
'Neata!
Eu merg cu Laura la un ness mare, sunt atat de obosita incat n-am chef nici sa traiesc... Mi-e somn de-mi cad ochii in gura si am o gramada de treburi de facut si dupa toate astea mai stau si cu sufletul la gat ca sotul meu e plecat la vanatoare si ma gandesc cu groaza ca afara e un ger de crapa pietrele si ei merg pe coclauri cate 20-30 de km de-o sa-i inghete si sufletul, chiar daca e inbracat bine...are niste manusi fara degete, dar sa stai cu pusca-n mana pe frigul asta...
Am ajuns la concluzia ca asta e o nebunie...Ce placere or gasi unii in sportul asta nu inteleg...sa mergi de nebun pe coclauri zeci de km prin frig (si asta-i un moment fericit, sa vedeti cum vine acasa cand ploua!!!) si sa-ti mai si placa...depaseste capacitatea mea de pricepere.Pe 24 dec. si pe 31, in ziua revelionului el a fost la vanatoare pe undeva pe langa Tecuci si a juns acasa seara pe la 7...Sa fiti fericite ca sotii vostri n-au astfel de damblale...
In alta ordine de idei, Cristina, ce are puiul tau la picior? Ce diagnostic are? M-a nedumerit faptul ca ai spus ca are piciorul tot in ghips!
va urez un week-end linistit, la caldurica si Laurei spor la treaba!
ELIZA MIRON spune:
N-am recitit mesajul si am vazut dupa postare ca am gresit..."imbracat"
Acordati-mi circumstante, sunt prea obosita si cand sunt obosita as vorbi mult, dar n-am cu cine acum...cred ca de-asta am si scris atat...
ciristina_serban spune:
Salut din nou!
Eliza.... As vrea sa stiu ce are puiutul meu, ca sa-ti pot spune. Medicul nu ne-a dat detalii prea multe...Tind sa cred ca nici el nu stia exact.... M-am dus pt. ca schiopata si nu mai putea merge. I-a facut o radiografie de bazin, pentru ca glezna a zis ca e ok. Radiografia buna... concluzia: repaus cu atela gipsata. Probabil e vb de vreo entorsa.. Ce-i drept prin agitatia de ieri din spital am ratacit trimiterea la radiografie pe care era probabil pus un diagnostic.... asa ca.... prea multe nu stiu!!
Mai vb. Ma duc sa hranesc puiutul! Pa
LauraFlo spune:
Multumesc Eliza ! Chiar ca ai scris mult ! Stai linistita sotul e bine, daca face asta din placere nu conteaza frigul de afara.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
roxicucu spune:
Mai Eliza, cunoastem problema, numai ca la noi nu e vanatoare ci pescuit. Ar fi in stare sa stea zile in sir cu batu'n balta, ideea este ca nu vrea sa prinda cine stie ce monstru ci doar sa se relaxeze. Foarte interesant.
Si la mine merge DC-ul cam nasol cateodata. Azi vad ca incarca paginile mai repede.
Roxana
http://community.webshots.com/album/267997357UUZEdo
roxicucu spune:
Am uitat sa va spun, sotul meu propune sa se intalneasca si taticii la o bere...
http://community.webshots.com/album/267997357UUZEdo
cookie spune:
Salutare, fetele!
Roxi, misto idee, da' poate se intalnesc baietii cu tot cu bebelusi, iar noi mergem ca fetele la o cafeluta
Azi sunt harnicuta, am facut de papa, imi astept barbatul sa mancam impreuna, sa dau si la copil...intre timp am bagat si eu un ochi pe-aici, profit de faptul ca bebe bantuie prin casa si-mi aduce diverse ofrande...ligheanul de rufe, reviste, ciorapi...numai jucarii nu! Si sta si ea atenta la mine, cat cotrobaie prin locuri interzise, sa vada ii zic "Nu-i voie!" sau nu? De parca ma ia in seama...
Eliza,
lasa, mai ca fiecare are cate o dambla, fie ca se cheama, vanatoare, pescuit, jocuri PC...mai bine decat sa mearga la
Da' de ce esti asa de obosita?