La noi la Galati sa veniti (16)
Raspunsuri - Pagina 11
roxicucu spune:
Happy kids este la fosta Casa de moda din centru (langa cofetaria Stef). Asa cum va spuneam tariful eate de 80 mii pe ora sau 180 mii pe zi. Adica se duce copilul dimineata se joaca cat vrea, la pranz se duce acasa si dupa amiaza poate sa vina din nou sa se joace cat vrea. Mi se pare in regula. Sper sa ajungem astazi acolo.
Roxi si Stefan
http://community.webshots.com/album/267997357UUZEdo
vladhana spune:
Ce mai faceti fetelor? Eu fac o mica pauza la bucatarie,azi e ziua mea,si m-am gandit sa va salut putin ca nu am mai facut-o de mult.
Laura,imi pare tare rau ca Dariuta s-a imbolnavit iar! Sa ne tii si pe noi la curent cu evolutia ei!
Fetelor,eu nu cred ca mai vin cu Vlad sambata.Ma sperie bolile astea.Si cum peste trei saptamani plecam din tara,zau daca am chef sa infund spitalul acum.Niciodata nu l-am tinut atatea zile inchis in casa pe Vlad,dar e mai bine asa.Abia am scapat de laringita aia urata
Eliza,la multi ani lui Tudor! Scuza-ma de intarziere,nu uitasem,doar ca nu am avut timp sa intru aici.
Va mai ganditi sa adoptati anul acesta un bebe?
Cine stie? Este in Galati gradinita particulara in care sa se predea franceza? As vrea sa-l dau pe Vlad in toamna,daca il primeste la doi ani si jumatate,si stiu ca se fac inscrieri din timp.
Cookie,pregatesc un tort super! Sper sa aiba timp sotul meu sa faca o poza inainte de a se infinge in el.De cand vizitez site-ul acela incep sa-mi imbunatatesc calitatile culinare.
Vilma,super draguta Anca! Cred ca tot pe la varsta ei am scos si eu o perla care a ramas in istoria familiei:pascalete.Nu mi-a placut ca mama nu mi-a asortat hainele si i-am spus ca am atatea culori pe mine incat arat ca un pascalete.
Tot asa in scurt va spun si ca Vladul meu s-a facut un cumintel si un vorbaret.Recupereaza in fiecare zi iar eu sunt topita dupa el.
Va pup!
ciristina_serban spune:
Am intrat rapid sa va salut, si sa va urez sanatate voua si micutilor. Se pare ca gerul asta a vrut neaparat sa lase semne pe unde a apucat.
Roxana astept sa povestesti cum s-a simtit Stefan la "Happy Kids".
Vreau sa urez La multi ani sarbatoritei de azi....Hana. Pofta mare la tort!!!
Zilele astea sunt foarte ocupata. Am de lucru la un proiect. Mi-am dus bebelusul la mama, si deja mor de dorul lui......
Mai scurt de atat nu puteam ..... Pupici tuturor!
Cris si bb Razvan (23.11.2004)
alinam spune:
La multi ani Hanna sa fii sanatoasa si sa te bucuri de copilul tau!
Roxi asteptam impresii, apropo au si limita de varsta? nu ca as vrea sa ma duk cu vladut la 4 luni da asa ca idee.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
LauraFlo spune:
LA MULTI ANI HANA ! Sa fii sanatoasa tu si toti cei dragi tie , sa vi se indeplineasaca visele !
Poza cu tort vreau si eu !
Daria a continuat in aclasi stil de aseara, acum face ampicilina injectabila la 6 ore, a motait vreo trei ore, acum asculta Fly Project si se uita pe poze. Nu vrea sa manance , dar decat sa verse iar, mai bine asa, vrea in schimb mai multe lichide decat are voie.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
cookie spune:
Hana!
Sa fii fericita alaturi de cei dragi!
Pai chiar sa faci o poza la tortul ala sa papam si noi din el...virtual...
Crisa-77 spune:
La multi ani!si de la noi.Si noi suntem din Galati.Sper sa ne intelegem bine.Pe puiul meu il cheama Andrei-Bogdan(23.03.2005)Va pupam.
Krys
"Sa fii vesel ttuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt lespezi de mormant."
roxicucu spune:
La multi ani Hanna! Sa fii fericita si iubita.
Poate ne vedem la urmatoarea intalnire.
Ma duc sa-l adorm pe bebe si pe urma va povestesc cum a fost la distractie. Poate reusesc sa pun si niste poze.
Roxana
http://community.webshots.com/album/267997357UUZEdo