La noi la Galati sa veniti (16)
Raspunsuri - Pagina 12
vilma spune:
La multi ani, Hanna!! Te pupam si iti dorim sa ai numai bucurii, multa sanatate si tot ce-ti doresti tu!
Eu n-am auzit de nici o gradi unde se preda limba franceza, dar nici nu m-a interesat prea tare aceasta limba. Eu merg pe engleza si, eventual germana, daca o fi sa mai faca vreo limba.
Roxi, si eu astept impresiile tale de la happy kids, eu am fost doar o data cu Tudor, care nu prea s-a jucat cine stie ce, dar probabil a fost din cauza ca era singurul copil.
Laura, cred ca a avut Daria gatul super iritat daca a vomat atata. Sa n-o fortezi sa manance, acum ii trebuiesc doar lichide calde, supa de pui....
Imi pare rau de puiutii bolnavi, Denisuca Elenei sper sa se faca bine cat mai repede!
Eu zic ca ar trebui sa amanam intalnirea cu bebeii, voi ce ziceti?
Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)
vilma spune:
Buna dimineata!
Cafeaua e fierbinte, va asteapta.
|Astept sa va hotarati pentru sambata, daca da sau nu.
Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)
ciristina_serban spune:
Neata! Brrrrrr... da ce frig e! Nu mai face fata caldura in casa!!!
Vreau sa urez bun venit tizei mele [red]Krys[/red. O sa te simti bine printre noi, si eu sunt mai noua dar ma simt de parca le-as cunoaste pe fete din liceu.
Roxi te rugam! da-ne vesti si poze despre Happy Kids!
Sanatate multa tuturor!!!!!
Cris si bb Razvan (23.11.2004)
LauraFlo spune:
Neata si de la noi ! Iarasi am avut o noapte grea. De data aceasta ne-am luptat cu temp de 39.5, iar spre dimineata cu diaree puternica. Acum nu vrea sa manance, e mult mai vioaie insa, ieri nici in fund nu putea sta.
I-am facut niste mucilagiu de orez si vad ca asa prin somn l-a acceptat.
Acum doarme si de aceea pot sta cu voi de vorba.
Despre intalnirea de sambata....la momentul acesta eu zic ca nu o pot scoate pe Daria din casa....
Mai bine pe mine nu ma luati in calcul la luarea acestei decizii
O zi buna, ma duc si eu sa fumez o tigara pana nu se trezeste bolnavioara !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Ele spune:
Neata si de la noi!
Noi am scapat de raceli si vad ca Denisa nu a luat de la noi. Doar ca mai tuseste putin , max de 3 ori pe zi.
Acuma am descoperit ca ii sparge gingia la al-8-lea dinte si este pe aparute o maseluta. Nu se vede bine dar are gingia superumflata.
Laura, sanatate multa Dariutzei. Noi stim cum e cu injectiile. Mai mult plangeam eu decat ea. Dar se stie ca cele injectabile sunt mai bune decat siropelele chiar daca mai traumatizante. Curaj!
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
roxicucu spune:
Buna dimineata fetelor!
A fost foarte frumos la Happy kids, Stefan s-a distrat de minune desi o perioada a fost singurul copil de acolo (a venit si o fetita de ani si s-au mai jucat impreuna o ora). Ati vazut si in pliant, este o saltea gonflabila, un bazin mare din plasa cu multe bile, topogan si piste pentru urcare-coborare, labirint, o casuta foarte interesanta pe care se faceau diferite puzzel-uri, un tunel de plastic transparent ... oricum, ideea este ca mai multi copii s-ar putea distra mai bine.
Prima ora a costat 80 mii iar a doua ora 50 mii, eu zic ca a meritat banii. In schimb petrecerile pentru copii costa cu 1,5 mil in plus fata de alte parti. O sa incerc sa pun niste poze, le-am descarcat in calculator dar nu stiu cum sa fac sa le pun pe site. Imi da cineva consultanta, va rog?
Roxana
http://community.webshots.com/album/267997357UUZEdo
korinna spune:
Buna ziua la toate fetele!
LauraFlo..imi pare tare rau ca Daria se simte asa rau.Eu am patit de multe ori asa cu Stefan.Cu voma,diaree.Voma este sigur din cauza gatului care o fi foarte inflamat.Eu am patit asa de muuulte muuulte ori.De ma apuca disperarea.Tot ce incerca sa pape....arunca jet afara.
Daca face antib injectabil,o sa se faca bine.Decat ai rabdare cu ea si nu o forta.
Bun venit fetelor nou sosite.
In rest eu nu am cu ce ma lauda.Stefan e tot racit si de vreo luna numai asa a fost.Nasul ii curge..tuseste.Asa m-am saturat....numai muci si raceala.Nu termina bine un tratament si ma apuc de altul
Acum ii dau oscilococcinum.Trei fiole pe zi.Efectiv nu mai stiu ce sa mai fac!NUmai racit..fornait..abea respira!!
In rest..noutati...m-am mutat cu serviciul de la Astral la APDM(Administratia porturilor Dunarii Maritime).Deocamdata e bine.Abea mi-am reintrat in mana..incerc inca sa ma integrez.Aici sunt Manager Marketing,tarife,strategii.
Urez multa sanatate tuturor bebeilor si familiilor voastre!
LauraFlo spune:
Iubitelor, copila mea nu plange la injectii. Maraie putin, o cearta pe sora mea (ea i le face ), arunca cate o privire urata injectiei, dar nu-i curge nici o lacrima !
S-a trezit ! Vb mai tarziu !
LauraFlo spune:
Corina felicitari pt noul job. Stiu ca voiai de mult sa pleci de la Astral !
roxicucu spune:
Gata, am reusit sa pun pozele.
http://community.webshots.com/album/546758482pUjjWT
http://community.webshots.com/album/267997357UUZEdo