Bebelusi de ian-feb 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

eu abia astept o intilneala inte noi, mamicile.
eram cam morcovita ca nici una nu parea interesata, dar vad ca s-au schimbat lucrurile: bubu, leta, crinutza...haideti fetelor sa o punem de o iesire.

anda, !

inca nu am citit tot ce s-a scris de ieri incoacetre' sa recuperez.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Da, m-as bucura sa o cunosc pe Oana. Sper ca vii, da?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Magga, multumesc f. mult pt. informatie. Tocmai fiindca aveam indoieli intrebam . Sotul tau e psihiatru?

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Magga, multumim de reteta!
Din pacate, inca nu ne-am reparat cu digestia, suntem tot la regim, si imi tot bat creierii ce sa-i mai pot da de mancare, ca sa scap de o masa, supa crema mi se parea o ideee, dar fara branza sau lapte, o sa caut alte retete de supa crema, poate gasesc ceva numai cu legume.

Coraly si bebe Sergiu

poze 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetele, sigur ca vin! Vreau neaparat sa ne cunoastem! Mie imi pare rau ca nu am intrat si eu in club de cand era bb mic, dar atunci nu aveam net .

Am fost la farmacia aia de la Unirea si am luat pompita minune si sunt f. incantata de ea, Vlad sta super cuminte, lui nu ii e frica de aspirator...si daca nu am aspirat la muci...chiar asa, cat dureaza mucii astia??? Tot mai tuseste piticul, luni o sun pe pediatra sa vedem ce zice, poate ne mai da un sirop, ceva. Azi nici nu prea a mancat...

Dimineata, la ora 10, eu ii dau de obicei un mar cu o banana si cu biscuiti(piure de fructe) si un iaurtel mic cu fructe(erhman, campina cremos), sau un crenvusti fortzoso, sau putin gem pe piinica, sau un cub de branza topita, sau putin cascaval...depinde ce am.

Eu am de invatat azi, ca am maine un examen, asa ca mai intru mai pe seara.

La multi ani, Marc Andrei si din partea noastra, sa cresti mare!

Pupici

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Coraly, dar ce ati patit? E deranjat la burtica puiul? Poti sa faci o supa crema cu morcovi, albitura, ceapa, ardei gras si orez, dupa ce au fiert, le bagi la blender si adaugi zeama in care au fiert si poti sa-i dai cu crutoane.

Apropo de dosar, am fost la firma la noi, pt. ca imi trebuia delegatie de la ei si sa-mi stampileze niste acte si pana la urma au zis ca ne duc ei dosarele celor din Bucuresti!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

LMA Marc-Andrei!!! , o viata frumoasa!

sa-mi traiasca puiul ca azi face 11 luni!!!... wow, mai e doar 1 luna pina la prima mare aniversare
nu-mi vine sa cred ca s-au dus deja 11 luni...

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

LA MULTI ANI PUILOR CARE AU FACUT ZILELE ASTEA UN ANISOR!

am ajuns si noi acasa....oh ce bine e!

fetele care au depus dosarele la primarii....spuneti/mi si mie ce a continut dosarul....of....sunt picata din pom....

Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

La multi ani Codrin pentru cele 11 luni.

Oana, ce bine ca sta Vlad cuminte. Nici lui Rayan nu ii e frica de aspirator, dar cand atasez pompa si incep sa ii curat nasul e jalea de pe lume.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

quote:
Originally posted by coraly

Magga, multumim de reteta!
Din pacate, inca nu ne-am reparat cu digestia, suntem tot la regim, si imi tot bat creierii ce sa-i mai pot da de mancare, ca sa scap de o masa, supa crema mi se parea o ideee, dar fara branza sau lapte, o sa caut alte retete de supa crema, poate gasesc ceva numai cu legume.

Coraly si bebe Sergiu

poze 1 an

dar daca i-ai pune avocado atunci cind se mai racesc legumele? eu n-am incercat niciodata, e doar o idee. ou are voie?

Mergi la inceput