Bebelusi de ian-feb 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 13

bubu05 spune:
Ixxi, daca duci tu dosarul iti trebuie asa:
-delegatie de la firma cum ca poti depune dosarul
-certificat de nastere bb, buletin mama, certificat de casatorie- copii xerox si scris de firma "conform cu originalul" si stampilat de firma
-anexa 1(declaratia aia de 6 pagini, care include si declaratia sotului)
-anexa 4
-cererea ta de a intra in concediu de ingrijire al copiluilui pana la 2 ani, pe care ai depus-o la firma, si care sa aiba nr. de inregistrare
-un dosar cu sina
-un opis in 2 exemplare, scris de firma, cu antetul firmei, semnat si stampilat de ei, in care trebuie scris ce acte contine dosarul
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

coraly spune:
Magga, sa fiu sincera eu am incercat sa mananc un avocado o singura data, si probabil nu m-am priceput sa-l aleg, fiindca avea un gust si o consistenta nasoale. Dar as putea sa incerc sa-i dau, poate ca l-ar tolera. Chiar m-am gandit la el, dar eu nu stiu sa-l aleg. Tu stii? Da, ou avem voie, dar singurul fruct admis este banana, si nici aia nu-i pica foarte bine, din constatarile mele.
Oana, foarte frumos din partea lor! Te-ai scapat de-o grija.
Sergiu are colon iritabil si disbioza, de multe luni ne chinuim asa, de fapt dupa un tratament cu antibiotice din luna a sasea (a avut coli digestiv). Suntem la regim destul de strict, fara gluten, fara lactate (de fapt branza de vaci este inclusa, dar lui nu-i face bine si nu i-o dau), fara fructe, inafara de banana.
Si partea proasta e ca de fiecare data cand incepeam un regim de detectie, sa vad ce nu tolereaza, mergea bine o vreme, si apoi iar il apucau trezirile noaptea, dar tot timpul ii ieseau si dinti, astfel ca eu sa fiu intr-o ceata totala si sa nu mai stiu de ce se scoala copilu. Sper sa scapam curand de chinul dintilor, ca deja avem 14 iesiti si 2 aproape de iesire.
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an

ixxi spune:
bubu, multumesc mult, dar eu intrebam de cel de la primarie si mai ales la primaria sect 3. am inteles ca se depun undeva in str 1 dec 1918 nr 12-14, dar nu stiu unde este nr 12....
Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

bubu05 spune:
Ixxi, dosarele se depun la Directia de Munca din Piata Amzei nr. 13, acolo sunt ghisee impartite pe sectoare, iar anexa 1(cea de 6 pagini) o mai depui la Protectia copilului, acolo de unde ai luat banii aceia din partea primariei, dupa ce ai nascut.
Poze cu Vladutz

ixxi spune:
bubu cea de pe lucretiu patrascanu?
dosarul pt amzei l/a depus firma
Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

bubu05 spune:
Ixxi, eu sunt in sectorul 4 si am depus pe Sos. Oltenitei, la Protectia copilului. Din cate am inteles, tu esti in 3? Nu stiu sa-ti zic acolo...
Poze cu Vladutz

Witchie spune:
14 dinti????
Irina m-a chinuit toata saptamana pentru 2 canini!!
Coraly, sanatate puiului.
Si la multi ani lui Marc!
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...

gabi.i spune:
Raportam:de astazi s-a hotarat si Iustin sa faca mai multi pasi.Pana astazi nu-i ieseau decat maxim doi dar astazi a mers vre-o doi metri fara sprijin dupa care s-a lasat usor in genunchi si a luat-o dea busilea.
Si mai raportam ca dupa ce m-ati innebunit saptamana asta cu "lady fingers" astazi am reusit sa fac si eu .Este intradevar o prajitura foarte buna si usor de facut.
Witchie superba povestirea despre "meseria" de parinte .Eu am salvat-o pt a o trimite catorva prietene ,sper sa nu te superi.
Coraly multa sanatate lui Sergiu si mai scrie-ne si noua ce nu are voie poate mai stie cineva vre-o retea si te putem ajuta,ca i-mi inchipui cat i-ti este de greu cu atatea restrictii.Uite eu spre ex i-am facut Rebecai cand a avut probleme cu stomacul orez cu mere.Sau Sergiu nu are voie fructe nici preparate?
Bubu deci tre sa mergem si aici pe Oltenitei sa depunem anexele acelea?Eu nu le-am completat decat pt. dosarul pe care l-a depus firma in Amzei.Sper ca nu mai trebuiesc cumva si la primarie ca innebunesc?Multa bafta la examen.
Aditaaa ce mai faceti? Sper ca sunteti sanatosi si nu aveti probleme?
Shobo am vazut pozele de la munte .Mai dar ce mare a crescut Codrin ,in poza aceea cand doarme tati pare un baietel marisor ,chiar nu mai are fata de bebelus.
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

gabi.i spune:
Fetelor mai avem ceva surprize www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=70" target="_blank">aici daca vreti sa intrati.
Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE