Bebelusi de ian-feb 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 14

coraly spune:
Anda, merci! M-am regasit usor in povestea ta despre mamici, chiar mai puteam adauga niste poveri
Adevarul ca m-am chinuit foarte mult, de cand am nascut nu am avut mai mult de 10 nopti in care sa dorm 4-5 ore legate... daca va imaginati ce inseamna asta. Nu pot decat sa sper ca dupa ce scapam de dinti va fi un pic mai bine, ramanem doar cu o belea.
Gabi, merci de intelegere, mi-e foarte greu, in fiecare zi imi bat capul ce sa-i dau de mancare ca sa dormim cat de cat... e frustrant, mai ales ca el e un pofticios si un mancacios si ar manca orice saracul. Pai uite, dupa tratament si regim, spre sfarsitul anului a fost ceva mai bine, asa ca i-am dat 3 zile mar copt si vreo saptamana Humana ha in completare. Am ajuns iara la trezit din ora in ora, asa ca am scos marul, nu s-a vazut mare ameliorare, am scos laptele, a fost mai bine, dar tot nu e bine. Deci lapte nu, iaurt nu, branza nu, fructe nu, gluten nu! Ce mai ramane???? O imaginatie foarte bogata a mamei... Oricum intentionez sa ma duc la un homeopat, ca nu mai rezist mult in ritmul asta.
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an

V. Erica spune:
Ixxi, ref. la cererea care trebuie depusa de tine la sector 3, iti trebuie asa:
- C.I. al tau si al sotului, in original;
- certif. nastere al copilului, in original;
- certificatul de casatorie - copie;
- date cont, daca vrei sa-ti fie virati banii in cont,
- cererea completata, pe care o poti lua de-acolo.
Am inteles ca este undeva prin spate pe la Piata Minis. Nici eu n-am ajuns inca, voi merge saptamana viitoare.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

crinuta spune:
La multi ani Robert!!!!!
Sa fii sanatos, fericit si sa le aduc parintilor multe bucurii!
Crinuta si Rayan

crinuta spune:
Patricia, mai spune-mi o data pl cum se numeste vinul acela.
Nu l-am vazut la Carrefour, desi e drept ca nu m-am uitat cu atentie.
pupici
Crinuta si Rayan

bubu05 spune:
Gataaaa....am terminat si examenul, am fost la cumparaturi, am dat la pui sa pape, pot sa semnez si eu condica pe forum!
Mamaaaa, Coraly, 14 dinti!!!! Noi nu avem decat 6...
Gabi, da, trebuie sa duci anexa 1 si la protectia copilului de la Aparatori.
Vladut parca ar fi mai bine...dar nu prea imi dau seama, ca mucisori tot mai scoatem la greu(de 3-4 ori pe zi), parca nu mai tuseste asa mult. Sper sa fie pe drumul cel bun!
Aaa, si a invatat sa se dea jos din pat bine de tot, adica daca ajunge cu capul la margine, se intoarce si da din funduletz pana ajunge jos.
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Witchie spune:
Nu ma supar ca trimiteti povestea ba din contra, ma bucur.
In dimineata asta am clacat. Am anuntat ca daca nu dorm mor. Si asa am reusit sa dorm de la 10 la 12, cu ajutorul sotului si cu un noroc chior ca iri a fost cuminte. E drept ca atunci cand am deschis ochii irina manca banana... dar macar am reusit sa ma adun nitel. Cred ca din cand in cand trebuie sa faceti si voi la fel.
La multi ani pentru Robert al lui Galaxy desi pe mamica lui nu am mai vazut-o de mult...
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...

PatriciaArdeleanu spune:
Crinuta, sangria se numeste
Anda, foarte bine ai facut. si eu procedez asa cind sint frinta, de obicei in wkend cind se trezeste mai devreme, i-o aduc lui taica'su sa mai dorm si eu putin. DAr norocul nostru e ca se intimpla rar sa se trezeasca prea devreme (adica mai devreme de 9). Patricia si
Rebecca (05.02.05)