Fetele din America (59)
Raspunsuri - Pagina 5
Laura Takacs spune:
Zapacila, nu te impacienta, ca poate dura si pana la o luna, desi in medie e cam 2-3 saptamani, cu tot par avionul. Daca nu-l primesti pana in februarie, atunci da, e motiv de ingrijorare.
michelle7 spune:
Michelle, nu-i vorba de certificatul de casatorie al mamei/parintilor, ci al nasilor.
No ca m-am zburlit degeaba
SMART spune:
Multzumesc mult nematics pentru informatii, mi-am petrecut ziua de ieri pe internet uitindu-ma la case de vinzare in loveland.Sunt destule destul de frumoase dar mi se pare putin deprimanta izolarea unora dintre ele si imensitatea spatiului. Eu sunt "floare de beton" cum imi spune barbatul meu, daca nu am asfaltul strazii subt picioare si nu pot sa vad ce fac vecinii de mincare nu ma simt bine. In fine, v-om vedea cum evolueaza lucrurile. Inca o data multzumiri,
FELICIA
nematics spune:
Felicia,
pai aici in Colorado poti spune ca esti ca la "tzara", doar in Denver ce mai gasesti asfalt! Dar nici acolo n-o sa vezi pina-n bucataria vecinei, ca nu prea sunt blocuri de locuit, iar daca sunt, e suspecta zona.
Loveland este un orasel minunat, crede-ma. Privelistile sunt de basm iar casele nu sunt chiar asa de izolate cum spui, dimpotriva. Sunt niste cartiere foarte frumoase, Loveland este foarte aproape de Estes Park, de Boulder, are viata. Longmont este un orasel mic (satuc), chiar ca e ca la tara acolo. Fort Collins nu e rau, iarasi, dar am inteles ca multa lume care lucreaza in Fort Collins sta in Loveland ca e mai ieftin. Oricum, in urmatorii 8-10 ani nu vor mai exista locuri goale intre Fort Collins si Loveland, se construieste cu o repeziciune uluitoare. Cred ca se va ajunge pina la Denver si va iesi un fel de megalopolis.
Loverland este aproape si de Boulder, daca vrei asfalt gasesti sigur la Boulder, doar ca e mai scump.
"Trebuie-n viata sa te grabesti incet de vrei la timp sa-ntirzii - Pavel Stratan, Amintiri din Copilarie, III"
Laura Takacs spune:
Dau o informatie (ceruta mai de mult) pt cele care au nelamuriri in ceea ce priveste calatoria turistilor in Western Hemisphere (cum o numesc americanii)- Canada, Mexic, Caraibe. Persoanele cu viza turistica si care au primit sedere de 6 luni in US, pot circula in cele 6 luni fara probleme in tarile mai sus amintite. Nu trebuie sa dea la aeroport sau granita I-94 dar trebuie sa se intoarca inapoi in US inainte de expirarea celor 6 luni. Stiu ca cineva intreba pt mama ei care vroia sa mearga in Canada 2 luni, apoi sa se intoarca aici inapoi. Pt mai multe informatii puteti suna Customs and Border Protection la 877-227-5511. O sa dati de persoane mai mult sau mai putin amabile, gen lucratori de guvern, dar oricum mai amabile decat cele de la informatiile cu publicul din Romania. Web site-ul e www.cbp.gov, dar de acolo e cam greu de gasit o informatie specifica, asa ca mai bine sunati.
Mona_B spune:
Ziua buna la vecine!
Fetelor, am auzit la stiri acum doua zile ca Mad Cow Disease ataca din nou, au descoperit animale (ori carne comercializata, nu retin exact)contaminate, cel putin in Canada, ei exporta din cate stiu multa carne de vita in USA, aveti mare grija!
Cand ma gandesc la toate bolesnitzele ce ataca animale, pasari, aparute ca din senin, la pesticidele din vegetale, ma-ntreb ce ne ramane de facut? sa ne hranim cu aer?
V-am pupat!
Sanca spune:
Eu mananc care de vitel. Nu am auzit de Mad Veal, asa ca pana atunci, ma tratez. Dupa aia, TOFU ma asteapta.
michelle7 spune:
quote:
Originally posted by Laura Takacs
Dau o informatie (ceruta mai de mult) pt cele care au nelamuriri in ceea ce priveste calatoria turistilor in Western Hemisphere (cum o numesc americanii)- Canada, Mexic, Caraibe. Persoanele cu viza turistica si care au primit sedere de 6 luni in US, pot circula in cele 6 luni fara probleme in tarile mai sus amintite. Nu trebuie sa dea la aeroport sau granita I-94 dar trebuie sa se intoarca inapoi in US inainte de expirarea celor 6 luni. Stiu ca cineva intreba pt mama ei care vroia sa mearga in Canada 2 luni, apoi sa se intoarca aici inapoi. Pt mai multe informatii puteti suna Customs and Border Protection la 877-227-5511. O sa dati de persoane mai mult sau mai putin amabile, gen lucratori de guvern, dar oricum mai amabile decat cele de la informatiile cu publicul din Romania. Web site-ul e www.cbp.gov, dar de acolo e cam greu de gasit o informatie specifica, asa ca mai bine sunati.
asta e valabil doar pt cei cu viza turistica? Adica daca am altfel de viza in pasaport nu pot sa merg in canada sau mexic?
Andrada spune:
Fetele am si eu o intrebare despre biblioteci/dulapuri incastrate de tipul closet/wardrobe/bookcase build-ins. Vreau sa fac chestia asta pe doi pereti din dormitorul nostru si am gasit un pruducator francez care aduce in America tipul de mobila pe care il vreau eu (mobila nu d-alea lipte de perete). Dar ma intreb aia care fac closets cam cit iau pe metrul liniar aveti idee, poate ma costa mai ieftin si sint si mai sturdy sa le am infipte in perte zic eu.
Si-a facut cineva asa ceva? Stiu ca exista si unii particulari care iti fac build-ins dar ca sint si closetmaids sau california closets care fac chestia asta.
Aveti idee de preturi?
multam ,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Laura _Oprescu spune:
Anda, la noi si-a facut vecina super fain..a costat-o un perete intre trei mii...cu tot materialul omului care a facut-o..