Fetele din America (59)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

Sinzi Ana, unde o sa stati ? Daca aveti nevoie de transport de la aeroport spuneti, ca sintem citiva prin zona.

Triaminicul are un decongestant si antihistaminic, de obicei. E bun doar daca nu are atac de astm. Daca tusea-i de la astm, nu faci mare lucru, eu prefer un antihistaminic nesedativ, de exemplu claritina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Da Lai, ala numesc eu steamer oala cu gaurele in oala. . .
Daca nu-l ai, merge si fiert in apa, numa sa nu-l tii prea mult ca se flescaie si nu mai e asa de mult.
Mai poti sa-l pui in folie de aluminiu cu un pic de olive oil, inchis bine, si pe gratar la BBQ pana se inmoaie un picut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Lai,depinde si de ce vrei sa faci cu asparagusu'.Eu fac cu el un aperitiv bunicel si are si priza la public....Oparesc asparagusul 3-4 minut in apa clocotita cu sare,il las la scurs si racit,apoi iau cate 4 bucati si le pun pe o felie de prosciutto peste care s-a pus o feliuta subtire de cascaval sau swiss;(e de preferat ca asparagusul sa ramana inafara feliilor de branza si prosciutto macar 2-3 cm la fiecare capat)presar putin piper,apoi rulez chestia aia si-o pun intr-o caserola unsa cu unt;pun un strat de rulouri,stropesc cu unt topit si pe deasupra presar pesmet si parmesan ras fin.Daca ai mai multe,repeti straturile.Apoi pui in cuptorul incins pana se rumeneste deasupra (cca 20-30 min).
Moam' ce foame mi se facu si io cica-s la dieta...



www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Sanziana, drum bun si sa ajungeti cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Vorbiti cumva de sparanghel? Sau exiata si asparagus care se poate minca?!?

In primul caz, am vazut la o prietena cum a facut ea: spalat bine, pus in tava cu putin ulei de masline si ceva condimente deasupra (ceva verde tocat marunt, dar am uitat sa intreb ce) si bineinteles sare. Si se lasa doar pina se inmoaie putin, nu sa se flescaie de tot. Si e asa de buuuuuuun!!!!!!!!!!!!!...........

Despre asparagus, sint si eu curioasa ce gust o avea, nu stiam ca e comestibil. Dar nu stim inca multe despre multe legume, fructe, mincaruri, etc. Descoperim, descoperim...

Pofta buna!



Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu


Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Simina, cre' ca e unul si acelasi lucru.
Maah da' voi le povestiti asa fromos ca desi nu ma dau in vant dupa asparagus maine incerc sa fac si io dupa retetele voastre.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

simina, sparanghel si asparagus sunt acelasi lucru.

editez ca sa spun sa nu uitati sa rupeti portiunea de jos a coditei,(~ 2") care e tare si atoasa.

edit inca o data sa cer scuze ca am raspuns, nu vazusem ca deja a raspuns oanab mai sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Multumesc mult pentru lamuriri! Ma gindeam eu ca e traducerea, dar nu eram prea sigura. La cite chestii ciudate se maninca, pina la urma de ce n-am minca si asparagusul ala de decor?!



Editat ca sa fiu in ton cu Cleo!




Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu


Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Cu cat se plateste / pe ora un baby sitter in conditiile in care mai baga cate o rufa in masina de spalat si pregateste si mancarea copiilor ( 2 copii ) ?



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

quote:
Originally posted by Siminaf


Editat ca sa fiu in ton cu Cleo!



ce ma-ngani, mah

Mergi la inceput