tensiometre electronice?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

Mamei mele i-a recomandat medicul sa-si cumpere tensiometru electronic dar care se pune sus pe brat nu pe incheietura mainii,zicea ca e mai precis.Intr-adevar modelul acela l-am vazut si aici la spitale.

Inex ,de 2 x mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

quote:
Originally posted by unboticutz

mai are cineva recomandari? am gasit la magazinele de electrocasnice (stiu,) mult mai ieftine decat cele din farmacii. as fi dispusa sa dau mai mult dar macar sa stiu ca sunt ok; am gasit citizen, medisana, microlife (), omron, romed si beurer. care din firmele astea sunt mai bune?

multumesc!

Eu am un Zepter luat din Unirea acum 4 ani si jumate(cred) cu 300 de USD si e bun rau de tot(nu da erori mari,l-am verificat cu al med de fam),in schimb i-am facut cadou tatalui meu asta vara unul luat de la un distribuitor ,printr-o ruda si era sa crape saracu' tata de spaima(o tens infernala pt. el de genul 180 cu nu stiu cit,el de obicei o are moderata cam 120,5...130 maxim),nu a mai vrut sa il vada si nici eu,il platisem 150 de ron,dar m-am lipsit si de bani si de el .

Aniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

quote:
Originally posted by unboticutz

multumesc, mada! poti sa-mi spui, te rog, si modelul?

Emma are nevoie de noi!

Am sa-ti spun exact ce scrie pe el..nu mai am cutia...OMRON RX-3 (HEM-640-E)

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Eu i-am cumparat mamei un tensiometru electronic si este f multumita de el. Tensiunea se ia la incheietura mainii, dar nivelul sau trebuie sa fie la nivelul inimii (se tine cotul flexat in asa fel incat sa se ajunga la nivelul respectiv).
Dupa ce se ia tensiunea trebuie tinut vreo 5 minute fara niciun fel de alte masuratori.
Am facut si noi diverse teste, gen luat tensiunea, oprit, luat inca odata si inca odata si inca o data...si de fiecare data ieseau valori diferite. Cu pauza de rigoare, nu mai avea niciun fel de variatie.

Liliana& Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput