tensiometre electronice?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Si noi avem un tensiometru electronic marca Balance cumparat la LIDL cu 15€. Sunt de parere ca masoara foarte bine, doar ca trebuie sa stii s-o faci. Nu se pune ca un ceas, ci invers, cu aparatul pe partea sensibila a miinii si se lasa cam 1cm de spatiu pina la palma. Nu se face a doua masuratoare imediat. Oricum tensiunea oscileaza mereu, deci e normal sa nu masoare la fel si data urmatoare. Tensiunea se ia intr-o perioada de calm si intr-o pozitie de calm etc... Sotul meu isi ia tensiunea de 10 ori pe zi, la toate miinile si imediat una dupa alta, ca-i speriat ca are hipertensiune si ia medicamente. Si-i arata cind 14, cind 13, cind 16. Eu mi-o iau doar cind imi amintesc, am intotdeauna cam 11 (uneori 10 sau 12). Nu cred ca are aparatu' vreo vina ca arata valori diferite la persoane diferite si-n momente diferite... Si nici la copii nu va sfatuiesc sa-l dati ca nu e jucarie. Chiar scrie ca la copii pina la 8-10 ani nu e recomandat sa li se masoare tensiunea cu aceste aparate.

"La beauté est une demi-faveur des dieux, l’intelligence en est une entière."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
Originally posted by disperata

rufus: chiar asa ? sa-l dau la copil. nu e bun de nik?

Eu l-am dat mamei, care statea cu sora mea, a ajuns la ea, se enerveaza si bodogane mereu.
Daca ar fi asa de bune, de ce nu ar folosi si medicii?
Nu spun ca nu arata, uneori, ce trebuie, dar sunt atatea erori, incat nu esti niciodata sigur.
Parerea mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Socrii mei au primit untensiometru d-asta si dupa ce a slabit bateria arata de-an lela. Eu vechi si-i mai bun. Nu zic, alea de marca or fi mai bune.

mami de dani (26 iulie 2005)

albumul nostru

Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

quote:
Originally posted by svety

Socrii mei au primit un tensiometru d-asta si dupa ce a slabit bateria arata de-an lela. Eu am vechi si-i mai bun. Nu zic, alea de marca or fi mai bune.

albumul nostru

Hey, acu vad marca...tot TOPCOM. E de jucarie

albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

pai cred ca medicii n-au bani sa-si cumpere... d-aia nu folosesc.. am inteles ca cele de firma is tare scumpe...

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

haideti sa va povestesc eu cum se fac/testeaza/calibreaza asa ceva...
am fost implicat (si inca mai sunt insa la o scara mai mica) pret de cateva luni bune anul trecut intr-un astfel de proiect...
ma rog, ce faceam noi acolo era mai mult un health monitor decat un simplu tensiomentru...are asa: greutate, determinare procentaj de grasime in corp, body mass index, tensiune si puls...
si bine inteles, pentru fiecare astfel de operatiune retinea ultimele (cred) 300 de valori astfel incat puteai sa faci la modul cel mai concret (de fapt avea si o astfel de functie) graficul pentru intreaga luna, an...avea si 8 useri, fiecare determinati de nume, varsta, inaltime, daca era sau nu sportiv si bine intels sex. in plus, posibilitatea de a face download de date catre pc via infrared port...
in fine, ideea e urmatoarea: partea de luat tensiunea o calibram cu un device, pe bancul de test cum ar veni...foarte, foarte rar se intampla sa nu avem variatii de 5 unitati, sa zicem asa 125/85 fata de 120/80...si zau ca le imparteam in multe categorii pana la cerneam pe cele bune, restul urmand a fi schimbat versiunea de soft cu una mai sensibila astfel incat sa compenseze... a, si ca sa va puteti face o idee mai precisa asupra deviceului asta de il foloseam sa le calibaram, e o chestie comandata de pc, care poate da cam ce tensiune ii zici tu...si astfel de variatii tot apareau, in ciuda faptului ca asta chiar era o scula super meseriasa...
acum noi testam tot cu el si alte tensiometre de marca cum ar veni, Brown, Omron, A&D si inca vreo doua marci...
nici unul nu s-a dovedit asa de constant si in mod constant reuseam sa le pacalim pe astea sa dea eroare, fie crescand mult din pc tensiunea dupa o masuratoare la o valoare medie sau mica, fie dand la fel din pc un puls de amplitudine foarte mica...chestie care duce cu mintea la serioase probleme in algoritmii de calcul...
partea de cantar si body fat la fel, comparata cu firme cu vechime, Tanita, Salter, Hanson si cam cu aceleasi rezultate...
deci, in concluzie, nu va faceti iluzii ca unul de 15-20-35 euro va merge ceas...a, am uitat sa zic ca astea erau din alea cu manseta de se pune unde iti pune si doctorul manseta cand iti ia cu cel manual si deasemena tot ce am mai testat noi au fost acelasi mode...upper arm ii zice, ca nu mai gaseam termenul...
asa, deci cele la preturi din astea mici sunt de calitate indoielnica, cel putin...si chiar si cu unul super adevarat, tensiunea poate sa varieze si cu 10 unitati si asta nu insemna ca nu sunteti sanatosi sau bolnavi, dupa caz...
a, daca vreti sa vedeti mai multe despre asta de care va zic eu, dati pm, sa nu se considere reclama...

...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

nu inteleg, atunci de ce se comercializeaza faa sa se precizeze ce marja de siguranta au?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

mai are cineva recomandari? am gasit la magazinele de electrocasnice (stiu,) mult mai ieftine decat cele din farmacii. as fi dispusa sa dau mai mult dar macar sa stiu ca sunt ok; am gasit citizen, medisana, microlife (), omron, romed si beurer. care din firmele astea sunt mai bune?

multumesc!

Emma are nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu am unul Omron sunt foarte multumita de el, am mai auzit si de la diversi medici ca ar fi foarte bun. Eu l-am luat cand eram graviduta, am avut ceva probleme cu tensiunea si trebuia monitorizata constant, am dat ceva banuti pe el, 2.5 mil in 2005 dar face toti bani. Are memorie a ultimelor 10 masuratori ca sa poti face eventuale comparatii, e ok

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

multumesc, mada! poti sa-mi spui, te rog, si modelul?

Emma are nevoie de noi!

Mergi la inceput