Slabim mincind din 3 in 3 ore (1 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 8
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Hai sa calculam:
1.sex f - 7p
2.varsta/21-35 - 4p
3.greutate/87- 8p
4.inaltime/1.70 - 2p
5.activitate/de birou-0p
6.vreau sa slabesc- 0p =21p
Am inteles ca nu trebuie consum de 21p zilnic.Dar cate?
Carmen E. siEduard-Costin (28.02.2003)
Carmen, poti sa-ti consumi toate punctele...In caz ca vrei sa pui ceva deoparte pentru week-end, pui nu mai mult de 4 puncte. Acum ai inteles? La mine: orezul-200gr. are 10 puncte, 2 lingurite ulei de masline-2 puncte, am 4 morcovi mari-300gr. - 0 puncte, telina-2 mici - 1 punct. Am uitat sa-mi iau fructe la mine si ajung deseara la 21 acasa. Nu stiu ce sa mai pun sa completez punctele...cred ca paine prajita-2 puncte. Total=15 puncte.Eu am voie 18 puncte zilnic. Daca mai intervine ceva pina deseara, cind adorm, scriu. Daca nu, am 3 puncte rezerva. Si mai pot minca si doua fructe, deseara, ca am acasa. 2 mere

Hai, ca-i bine. Si se maninca destul de mult. Trebuia sa bag si putina brinza si ou, dar am plecat repede la servici. Pun in meniul de maine.
Tu cit ai calculat ?
Nora
Eftimie C. spune:
Nora, deasupra mesajului tau e mesajul meu cu calculu punctelor.In cazul in care am socotit
bine, ce fac cu restul de punte?Economisesc 4, dar tot nu mananc de 17, cat ar trebui.Obligatoriu trebuie sa mai pap si de restul punctelor.
Chiar sunt batuta in cap azi???????
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Nora, deasupra mesajului tau e mesajul meu cu calculu punctelor.In cazul in care am socotitbine, ce fac cu restul de punte?Economisesc 4, dar tot nu mananc de 17, cat ar trebui.Obligatoriu trebuie sa mai pap si de restul punctelor.
Chiar sunt batuta in cap azi???????
Carmen E. siEduard-Costin (28.02.2003)
Carmen, ok ! Ca sa-ti completezi, poti minca deseara un iaurt si pina la cele 21 de puncte...mere...fructe, ce vrei tu...citeva alune...
Iaurt Danone 0,1 grasime 150g 2,5
Alune 4 bucati, 5g 1
Incearca sa-ti ordonezi meniul, astfel incit sa maninci la ore fixe, ca organismul sa stie cind primeste papa. Trei mese principale si 2 sau 3 gustari pe zi, din fructe. Ok ?
Nora
nora2005 spune:
Corectie: eu am 18 puncte de cheltuit zilnic. Am deja 15 din calcul si de restul pot minca fructe 
Nora
nora2005 spune:
Doar 4 fete am dat raportul, restul unde sunteti ?Haideti sa respectam ziua de luni...sa nu ne mai lungim pe citeva zile. Luni raport. Punct. Va astept.
Moniland, cit iti trec, ca mai asteptam sa vad daca ai mai dat ceva jos. Ti-am trecut greutatea de la inceputul saptaminii cum era corect. Deci astept si raportul tau.
Olim, ce-ai facut dupa al doilea k-k ? Raport ?
Restul fetelor, haideti...mobilizarea !!! Altfel scoatem 
Nora
simomic spune:
Buna fetelor
,azi am intrat mai tarziu pe net fiindca am avut zi de rasturnat casa,pacat ca a trbuit sa fac asta singura,Sorin este la servici. Asa ca m-am mobilizat de dimineata si am dat cu aspiratorul apoi am
, iar acum am in sfarsit putin timp liber.
Nora iti multumesc mult pentru sfaturi. Eu am luat Spirulina de la Laboratoarele Medica si intr-adevar scrie pe prospect ca trebuie luate 2 pastile inainte de masa.
Ceai verde beau si chinezesc antiadipos si green exotic de la Flosana,vreau sa spun ca are un gust deosebit de fructe exotice.Nu stiu daca cel de-al doilea are vreun efect la slabit dar e gustos.
De raportat nu am nimic in minus, chiar daca beau k.k o sa vad doar cand o sa dau jos 1kg,pe cantar obisnuit nu pot sa vad daca dau jos doar 0,5 kg.Azi imi pun laptele ptr. branzica de vaci si o sa beau k.k probabil la sf. de saptamana.
Azi sunt de noapte si deja ma simt obosita, dar asta e.
Va
si va doresc mult spor la slabit.
Moniland spune:
E luni si a fost nebunie la servici.
Sunt prezenta la raport.Am dat jos doar 100 gr. Nu imi prea prieste week-end-ul la slabit. Dar bine ca nu am pus. In total intr-o saptamana am dat jos 1,7 kg. 
Monica
Moniland spune:
Fetelor cu K-K-ul, se poate face si cu branza de vaci cu 4% grasimi? Are acelasi efect?
De cand am auzit de kilo - kick, numai la el ma gandesc.
Am avut o tentativa joi, cand la cina am branza de vaci cu mamaliga si smantana, dar singurul ou de care eram sigura ca il mai am cand ma intorc de la serviciu disparuse
. Era ziua in care venea femeia sa-mi faca curatenie in casa
. Prin urmare daca nu ma pot abtine pana duminica seara, joi il voi face.
Dar pana atunci vreu sa stiu cum e cu cele 2 procente de grasimi?
Monica
nora2005 spune:
Moniland, am o rugaminte: spune-mi ce greutate sa-ti trec, ca nu mi-e clar. Deci, la raport prezentati greutatea, ca sa se evite orice incurcatura. Nu-mi spuneti numai cit ati slabit. Ok ? Deci tu ai inceput cu 63 de kg. Acum, luni, cite ai ?
Simomic, nici la tine nu mi-e clar. Ai dat jos cu k-k 1,3 kg, prima data, si la raport, dupa al doilea k-k, ai tot cite ai avut luni ce-a trecut ? Lamureste-ma, te rog.
Brinza trebuie sa fie fara grasime, degresata. Si eu pun zeama de la o lamaie si 2 pastile de indulcitori. Am luat decizia de a face k-k duminica seara, o data pe saptamina.
VREAU SA VA MAI SPUN CEVA IMPORTANT, CE-AM CITIT INTR-UN ARTICOL, CHIAR ACUM:
"De reținut că medicamentul nu este eficace în cazul persoanelor obeze, la alcoolici și la oameni foarte stresați. La obezi nu avem rezultate pentru că sunt și hipotiroidieni. Glicemia este controlată de hormonii pancreatici, de cei de creștere, la copii, de hormonii tiroidieni și de corticosuprarenali. Dereglarea acestor hormoni poate duce la diabet. La obezi, pe lângă faptul că mănâncă mai mult decât poate prelucra pancreasul, avem și hipotiroidie. Ei mănâncă seara, dar trebuie să înțeleagă că mâncarea e energie, iar energia trebuie consumată. E ca benzina. Dimineața faci plinul, seara nu are rost, stomacul și pancreasul trebuie să se odihnească. Noi ne ghiftuim și mâncăm foarte prost. Mâncarea noastră este mizerabilă. În Franța, Olanda, oamenii mănâncă foarte multe vegetale, nu carne prăjită. Deci: nu pot să lupți și cu tiroida și cu pancreasul în același timp. Atunci, obezilor li se recomandă sulfamide. Însă aceste tablete, în timp, afectează rinichiul și ficatul, și pancreasul. Care e problema la alcoolici: bărbații, când află că au diabet se sperie și trec pe tărie, ceea este o mare greșeală. Iar la persoanele stresate, diabetul este provocat mare parte din stres, ne explică profesorul Roman Morar fenomenul".
Nora
nora2005 spune:
Buna dimineata !
Sper intr-o prezenta mai buna azi pe forum si in completarea raportului, pentru cele care nu l-au dat inca. Ok ?
Frigul de afara va impiedica sa ajungi si pe DC? Eu nu cred...
Nora 

- 0p =21p