Slabim mincind din 3 in 3 ore (1 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 3
karin10 spune:
Stai linistiata asa e si internetul meu mai mult sta decit merge.
Am tinut si eu reteta minune si indradevar dimineata eram mult mai usoara dar am uitat cu cit
;sunt cam taptaluga.
In rest am citit doar mesajele voastre ca am fost cam in lipsa de timp si din pacate nici n-am avut ce declara
si mi-a fost cam jena .
Dintre voi toate - bineinteles in afara de Nora - parca pe carmen mi-o amintesc avind cea mai mare vechime, dar nu stiu de ce nici ea nu sta prea bine la kilograme minus, ca si mine de altfel, asa ca vreau s-o rog sa-mi spuna daca are eficienta cura asta noua ca eu devin deprimata incet incet.
varga
apostol gina spune:
Buna seara dragelor.Eu nu am mai facut nici un progres,desi imi doresc. Am 60kg,de masurat nu mai am cu ce, ca a avut grija piticul sa piteasca centimetrul.De citit va citesc mereu,dar sa scriu imi este tare greu cu
foarte ambitios calare pe calculator.
Va pup.Noapte buna.
GINA &
ERIC.
teodora35 spune:
neata fetele,Nora nu am mai intrat ca nu am prea avut timp pt ca vin tirziu de la servici si sincer imi este si jena sa spun mereu acelasi lucru ca nu am dat jos nici macar 500 de grame cu toate ca la piinea alba am renuntat de 2 luni de zile cind si cind mai maninc citeva felii din cea neagra iar in rest incerc sa maninc cit mai putin.
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
poze
Eftimie C. spune:
Nora, nu am cum sa-ti dau link.Am auzit de WW pe topicul unde scriai si tu si unde ai mai intrat de sarbatori sa faci urari.La vremea aia nu mi s-a parut interesant si doar am printat paginile (aseara le-am cautat ca disperata).Acum m-am luminat cu link-ul tau.
Aseara am patit-o si eu.N-am gasit branza de vaca nicaieri.Se poate asa ceva in Romania?Am mancat macaroane cu telemea (au fost
), dar nu am reusit sa fac kilo-k.
Azi pap doar orez facut cu un morcov ras, o lingura de ulei si codimente.Cum calculez?Orezul cred ca am pus 300g, ulei 1-2linguri...Ma duc la lista sa vad.
Apropo, telemeaua la cat o socotesc?N-am gasit in lista 
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Eftimie C. spune:
Teodora, incearca kilo-k.Nora spunea ca poate fi folosit si ca un soc pentru organism atunci cand nu raspunde la dieta.
Nora, ia zi-mi cum e bine?mancarea mea de acasa e 12p (si nici nu o mananc toata?)
Orez: 20g-0.5p -400g=10p
Morcov; 0p
Codimente????: 0p
Ulei masline, 2 linguri= 2p
Maine am acelasi meniu.
Carmen E. si
Eftimie C. spune:
Nora, tu de fapt ma intrebai de dieta pe care o tin acum?
Sa-ti spun ce stiu.Se tine 18 zile.Detalii mai multe nu am:
1:Macaroane cu branza
2,3:Orez fiert
4,5,6:Cartofi prajiti (sunt cam multe zile, nu?)
7,8: pui fiert
9,10:salata cruditati
11,12,13:carne vita fiarta
14:iaurt + fructe
15,16:carne vita la gratar
17:chiftele (vita sau porc)- as adauga eu si de pui sau peste
18:fructe
Cafea -una pe zi.Apa macar 2l.
Nu este limita la mancare; in ziua respectiva doar trebuie respectat felul de mancare.
Eu voi inlocui carnea de vita cu piept de pui.
Stiu ca tu nu mananci carne.Poti inlocui cu pest (asa ceva mananci, nu?)
Amica mea spune ca se pierd intre 8-12kg.M-as multumi si cu 4-5.
Oricum eu sunt la a doua zi si daca nu se vad rezultate dupa o saptamana, renunt.Merita incercata.
Daca mai aflu detalii, te anunt.
Carmen E. si
Moniland spune:
Fetelor, se pare ca eu continuu sa slabesc. Am crezut ca am sa ma opresc dupa cum evoluau lucrurile. I zi -500gr. a 2-a zi -300 gr, a 3-a zi 200 gr., iar a 4-a zi 600gr. URA!!! E foarte usor.
Olim cum e cu al 2-lea K-K in aceeasi saptamana?
Monica
devylla spune:
neata!
Ce mesteriti pe aici?
Nora mi-as lua yo o vacuta da cred ca ma da sotzu afara cu ea pe geam:D
Deabia astept sa se faca luni sa vad daca am slabit ceva.....pana luni nu vreau sa ma cantaresc...ca sa fie surpriza mai mare.....sau poate nu
poze noi 
3 generatii

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by Moniland
Fetelor, se pare ca eu continuu sa slabesc. Am crezut ca am sa ma opresc dupa cum evoluau lucrurile. I zi -500gr. a 2-a zi -300 gr, a 3-a zi 200 gr., iar a 4-a zi 600gr. URA!!! E foarte usor.
Olim cum e cu al 2-lea K-K in aceeasi saptamana?
Monica

Da' vreau si eu asaaaaaaaaaa

si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Eftimie C. spune:
Mihaela, ma uimesti.Ce regim tii de slabesti atat de mult si mai ales repede?
Astept raspunsul, dar il voi citi abia luni; week-end placut slabutelor.
Carmen E. si