Slabim mincind din 3 in 3 ore (1 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Carmen, azi n-am avut timp...poate deseara sa-ti raspund.

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Mihaela, ma uimesti.Ce regim tii de slabesti atat de mult si mai ales repede?
Astept raspunsul, dar il voi citi abia luni; week-end placut slabutelor.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Nu eu Carmen ci Monica, si am o ciuda pe eaaaaaa...glumeam Monica

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

OFF-TOPIC
Fetelor ma scuzati ca nu ma pot abtine, dar vreau sa ma laud: mi-a aparut povestea nasterii pe prima pagina
Sunt super incantata... gata m-am racorit

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fetelor sunteti intr-adevar super dragute .
Daca credeti ca va pot ajuta cu ceva ( dieta mea) apelati cu incredere.
Si daca tot va urmaresc, nora vrei sa ma treci si pe mine pe lista? 31 ani 97-72-98 si inaltimea 1,63. Luni dimineata am avut 63,3 kg. Iar azi dimineata 61,7 kg. Si visez sa am 55 kg.
Nu am copilasi. Sper ca totusi anul acesta daca reuseste FIV-ul voi avea. Si sa vezi atunci Kilograme....

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Mihaela, ma scuzi.Azi sunt aeriana.Sotul meu a fost racit si l-am doftoricit.Acum am luat eu raceala si sunt in faza de durere de cap, ameteala si nas curgator.Tie iti transmit felicitari pentru surpriza de pe prima pagina.Luni cand am timp voi citi si eu cu emotie.

In acest caz, felicitarile si intrebarile le transmit Monicai.Ce faci de slabesti?

Va salut din mers, plec spre casa sa ma pun pe picioare.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Moniland

Fetelor sunteti intr-adevar super dragute .
Daca credeti ca va pot ajuta cu ceva ( dieta mea) apelati cu incredere.
Si daca tot va urmaresc, nora vrei sa ma treci si pe mine pe lista? 31 ani 97-72-98 si inaltimea 1,63. Luni dimineata am avut 63,3 kg. Iar azi dimineata 61,7 kg. Si visez sa am 55 kg.
Nu am copilasi. Sper ca totusi anul acesta daca reuseste FIV-ul voi avea. Si sa vezi atunci Kilograme....

Monica

Pai Monica daca zici ca are un asa efect aceasta dieta.........ma cam bate un gand.Daca poti sa imi(ne) dai dieta pe care o tii...ti-as fi recunoscatoare in veci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simomic spune:

Buna fetelor, nu am disparut dar la noi se mareste reteaua asa ca net-ul mai face figuri, iar mie imi vine sasi iar.
Multe noutati de cand nu am mai avut placerea sa ne intalnim. Moni bine ai venit, draga Mihaela ma alatur si eu tie, si euuuuuuuuuuuuuuuuu vreau sa dau jos asa repede kg-le ca Moni.
Diete citesc aproape in fiecare revista, adevarul ca la teorie stau super, dar stiti cum se spune practica ma omoara.
Sotul meu a declarat ca pot slabi de oriunde , mai putin din zona bustului......ce sa mai poti comenta.(asta ca sa mai si glumim )

Ptr. cele pe care le incearca raceala le recomand felii de lamaie peste care se pune miere, se lasa putin apoi se mananca lamaia iar siropul se bea. Pentru tuse se spala bine 10 nuci , apoi se sparg, se pun intr-un vas, se adauga 10 linguri zahar si 500 ml apa. Se ferbe pana devine un sirop, se strecoara si se ia cate o lingura cam de 3 ori pe zi sau chiar si mai des.
Vasi va doresc o seara placuta cu multa iubire!

Mergi la inceput

Este dieta Mihaelei Bilic pe care o numeste Dieta Speciala:

Luni:
Dimineata: 1 cafea + 1 felie paine + omleta (1 ou + 1 felie sunca)
Pranz: 200 g muschi de vita la gratar + 50 g paste fierte (cu 1 lingura ulei de masline si condimente)
Seara: 100 g somon afumat (4 felii) + 4 felii pepene galben + 1salata cruditati fara maioneza (cu 1 lingura ulei de masline, otet si condimente)
Marti:
D: 1 cafea + 1 ou fiert + 1 iaurt natural (150 g) + 1 felie paine
P: jumatate piept de pui la gratar + 4-5 linguri de fasole verde fiarta + 1 cub unt (10g) + 1 banana mica
S: 200g ficatei de pui la gratar + 4 linguri de orez fiert cu sare si condimente + 1 salata de varza cu 1 lingura ulei de masline, otet si sare
Miercuri:
D: 1 cafea + 1 felie de paine + pasta de branza light + 1 rosie
P: 200g muschi de vita la gratar + 1 cartof copt + 1 salata de muraturi + 1 fruct de sezon
S: 150g piept de pui afumat taiat bucatele si pus pe 1 salata mare asortata (1 salata verde + 2 rosii + 1 castravete + 1 ardei gras + 2 linguri ulei de masline, otet, sare)
Joi:
D: 1 cafea + 1 pahar de lapte cu 1,5% grasime + 1 felie de paine + 1 felie de sunca slaba
P: 200g muschi de porc la gratar + 4-5 linguri de varza calita (cu sos de tomate, putin ulei si sare) + 1 felie de paine.
S: 200g branza de vaci + 2 linguri de smantana cu 12% grasime + 4 linguri de mamaliga + 1 fruct de sezon
Vineri:
D: 1 ceai + 1 felie de paine + 1 cub de unt (10g) + 2 lingurite gem
P: paste cu sos tomat (70g paste,1 ceapa, usturoi, condimente, 2 linguri ulei de masline, 2 linguri de parmezan ras)
S: 200g peste la gratar + 3-4 linguri de legume asortate + 1 fruct de sezon
Sambata:
D: 1 cana de lapte cu 1,5% grasime + 1 ceasca fulgi de cereale
P: 1 ciorba de vacuta + 200g piept de pui la gratar + 1 salata verde cu 1 lingura ulei de masline
S: 200g muschi de vita la gratar + 5-6 ciuperci la gratar + 1 salata de muraturi + 1 inghetata de fructe (2-3 cupe fara frisca)
Duminica:
D: 1 cafea + 2 cremwursti + 1 lingurita mustar + 1 felie de paine
P: 1 ciorba de pui cu legume + 1 conserva de ton in suc propriu pusa peste 1 salata mare asortata (vezi mai sus) + 5 masline + 2 linguri porumb fiert
S: 1 mozzarela + 1 rosie + 1 cotlet de porc la gratar + 4 linguri piure de cartofi + 1 salata muraturi.

Reguli:
se beau 6 pahare de apa pe zi
ceaiul si cafeaua se indulcesc cu aspartam
sunt permise orice fel de bauturi light
painea folosita poate fi gen toast (felie patrata prajita sau nu) sau schivalentul ei de 3 pesmeti (felii mici de paine gata prajita)
dupa preferinta se poate inlocui carnea de vita cu cea de pui.

se pot slabi minim 3 kg in 2 saptamani; pentru un rezultat durabil trebuie tinut minim 3 luni.

Succes!!!

Monica

Mergi la inceput

Comentarile mele pe baza dietei:

Mananc la aceleasi ore. Nu folosesc ulei de masline . Cafeaua o beau cu zahar. Ceaiul il beau neindulcit. Zilnic am baut un frapee si un nectar de portocale sau pere. Nu am mancat muschi de vita, muschi de porc ci pulpa de vita respectiv de porc. Nu am mancat pepene galben. Si am slabit.
Nu va speriati ca trebuie sa mancati 3 luni acelasi lucru. Se mananca doar 2 saptamani ce am scris mai sus.

In cartea M.B. se dau 7 variante pentru Mic dejun, alte 6 pentru Pranz si vreo 7 pentru Cina. Recomanda o gustare pe zi (10 variante prezentate ex. 1 pahar de vin) si una speciala pe saptamana(10 variante ex. 2 clatite cu gem sau 1 papanas).

Haideti, incepeti de luni, merita. Si vedeti ca nu am 100kg si am dat jos, zic eu, foarte bine. Presupun ca cele care au mai multe kg ar trebui sa dea mai bine.

Si nu e scumpa dieta de tinut. Te incadrezi undeva < 10 ron/zi. Mananci mult si nici nu ai de gatit. Ce?! gratarul inseamna a gati?. Il faci in 5 minute, sau pastele la fiert nu dureaza decat 7 minute, sau cat dureaza sa faci o salata?

Haideti sa fim prezente la raport dupa o saptamana in lista verde a norei. Si poate atunci va fi nevoita sa prezinte raportul zilnic

Monica

Mergi la inceput

Buna ziua fetelor!!!
Monica multumesc mult pentru dieta...am sa o scot la imprimanta si ma pun pe studiat si apoi trec la atac

Mergi la inceput