Slabim mincind din 3 in 3 ore (1 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 5
mihaela amalia spune:
Gata m-am hotarat...de luni trec la atac cu regimul pe care l-a dat Monica mai ales ca nu e chiar asa de scump si nu esti falmanda sau mananci nu stiu ce![]()
E super
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
mihaela amalia spune:
Sa nu va speriati nu va parasesc
...Nu scapati voi asa de repede de mine![]()

si bb
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Moniland spune:
Mihaela, ma bucur. In cazul in care te cantaresti zilnic (ca mine) anunta-ne evolutia kilogramelor in minus zilnic.
Succes!!!

Monica
devylla spune:
fetelor am o veste foarte proasta...m-am urcat adineauri pe un cantar electric ca nu imi placea mie cum arat la 56 de kg...si ce credeti?

58 kg

sincer va spun ca imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii...imi vine sa nu mai mananc nimik pana nu slabesc...dar singura imi dau seama ca asta ar fi o foarte mare idiotenie....am intrat in depresie...am impresia ca nu voi mai slabi![]()
Nora trece-ma in lista cu un porcusor mare pe care il merit din plin...sa il vad in fiecare zi.Da-mi niste biciuri da-mi sututri ...bataie buna....sa ma mobilizez si sa ies din starea asta.![]()
poze noi 
3 generatii

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
simomic spune:
Buna dimineata fetelor, acum imi savurez
si observ ca pe aici e cam slabuta miscarea,asa ca hai desteptarea fetelor.
Lasa Devylla draga ca o sa-ti revii tu, nu dispera, ca si de mine stau lipite kg-le si nu vor nicicum sa ma paraseasaca.
Nu asi putea spune ca mananc mult, pe deasupra beau si tot felul de ceaiuri, acum mi-am propus sa beau in fiecare sapyamana k.k.
Interesanta dieta lui Moni,pentru mine o sa fie cam dificil sa mananc la aceiasi ora, fiindca lucrez in sch.
Am citit multe pe net despre SPIRULINA, va rog
spuneti-mi si voim parerea voastra, credeti ca e buna in cura de slabire?
Pe la noi e destul de frig,dar se pare ca in Nord e si mai frig, asa ca fetelor dragi aveti grija de voi si de bb vostrii.
Soacra-mea sta undeva aproape de Bototsani, si ea mi-a spus ca pe acolo e foarte frig, vrem sa vina PRIMAVARA...
Va
pe toate si va doresc o DUMINICA placuta; eu si Sorin mergem la 14 la servici.Pa
Moniland spune:
Devylla lasa draga cantarul electronic daca tu te cantareai pe alt cantar. Se stie prea bine ca fiecare cantar arata altfel. Prin urmare trebuie sa ne cantarim pe acelasi cantar ca sa observam diferentele. Iti dai seama daca azi te cantaresti pe un cantar, maine pe altul si tot asa, nu mai intelegi nimic din greutatea ta. Fiecare arata altfel. Sau mai bine zis fiecare tip de cantar arata altfel. Daca pe cantarul tau nu te-ai ingrasat inseamna ca asa e.
Asa a fost si la mine cand am trecut de la cantarul "mecanic" la cel electronic, arata cu 2 kg mai mult.
Simomic daca nu reusesti sa mananci la aceeasi ora, atunci intre mese sa treaca 4 -5 ore si e ok.

Monica
nora2005 spune:
Buna dimineata ! 
In sfirsit reusesc sa intru si eu pe PC. Cum Andrei doarme...inca, voi citi repede ce s-a scris in ultimile doua zile si voi rapsunde acum.
Ieri am fost la parinti...masa mare...aseara am fost la balul bobocilor...masa mare, dar si dans...sper sa mai fi compensat din calorii...Deseara fac k-k si de luni, gata, dieta ca la carte scrie pe mine. Tare mi-e teama de
luni, dar...ce-o fi o fi. Poate ma scapa k-k. Am luat decizia de a aplica acest remediu duminica seara, inainte de raportul de luni, pentru ca oricum in week-end se maninca mai mult si se mai sare calul ![]()
Faceti si voi la fel, daca doriti. Nu m-am decis inca, dar cred ca de maine voi incerca impreuna cu Carmen, macar o saptamina, de control, combinatia de 3 ore+W.W.
O zi frumoasa va doresc !
Nora
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by mihaela amalia
OFF-TOPIC
Fetelor ma scuzati ca nu ma pot abtine, dar vreau sa ma laud: mi-a aparut povestea nasterii pe prima pagina
Sunt super incantata... gata m-am racorit
www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaelasi bb
Felicitari
si din partea mea. Ne bucuram alaturi de tine !!! 

Nora
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Moniland
Fetelor sunteti intr-adevar super dragute.
Daca credeti ca va pot ajuta cu ceva ( dieta mea) apelati cu incredere.
Si daca tot va urmaresc, nora vrei sa ma treci si pe mine pe lista? 31 ani 97-72-98 si inaltimea 1,63. Luni dimineata am avut 63,3 kg. Iar azi dimineata 61,7 kg. Si visez sa am 55 kg.
Nu am copilasi. Sper ca totusi anul acesta daca reuseste FIV-ul voi avea. Si sa vezi atunci Kilograme....
Monica
S-a "marcat", Monica. Bun venit printre noi

Nora

... gata m-am racorit