Bebelusi de iulie-august 2005 (50)
Raspunsuri - Pagina 3
Albinutzza spune:
Simona, zi-mi si mie pe unde e Mini Blu pe Mihai Bravu?!?!
Vreau si eu periutza degetar ca poa' asa se mai potolesc durerileee
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
anis spune:
Vad ca vb de miniblu...am dat o raita azi...sa nu zic ca am luat la rochite fustite...de parca n-avea destule..da erau la juma de pret..asa ca ..
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Dianami spune:
quote:
Originally posted by anis
Nu mai stiu cine intreba...de perele din supermarket.Eu mananc pere f des..imi plac la nebunie.Unele dintre ele au gust.Depinde de cum le nimeresti.
VReau si io cartea aia!!
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Eu intrebam de pere...
Ti-am trimis si cartea. Am nimerit adresa?
Pupici, ca sa iasa dintisorii repede!
mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia
Dianami spune:
quote:
Originally posted by Simonaci79
Diana- multumesc mult! Sotul de acolo face cump asa ca ii voi zice si de dovlecei! eu de obicei iau din piata ca mi se par mai proaspete dar e mai imp sa fie si sanatoase! Si multumesc si pt periuta, voi incerca la sensiblu sau helpnet, sper sa aiba. Pasta de dinti e speciala ? Din accea care nu are nimic daca e inghitita? Pe ca daca ma pune sa-l clatesc....... mai bine ma las pagubasa!
Va pup si eu, ma duc sa spal bine si sa ma pregatesc pt masa de la ora 20.00 si pe a sotului! Mai intru mai tarziu sau maine! Pa!
Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
Simona, pasta de dinti e speciala pentru bebelusi, ca ei nu stiu sa-si clateasca gurita. Si are gust de fructe...
mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia
Albinutzza spune:
Si eu vreau sa merg ca sunt reduceri pana pe 28 febr, sper sa mai gasesc ceva
Anis, ce ai gasit pt ce varsta?!
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic
Parintzi de bondarici
anis spune:
Eu am luat pt 1 an.Oricum astea de la ei sunt parca mai mici ac marime pt 6-9- etc.Pt baieti au niste chestii ff dragutze...de 1 an..2 ,3ani.Cred ca alea de 2ani vin pt cei cu 9-10kg.
sorel spune:
Buna! la toate mamicile.
Nu pot zice ca scriu rar,...... scriu foarte rar, dar de citit va citesc mai des. Felicitari Yasmari, ai scris cel mai original mesaj, cred ca el ma decis si pe mine sa scriu azi. Sper sa mai citim cate ceva de la tine ... sa ne mai bine dispunem.
Fetelor .... problema kg-melor ma preocupa de la un timp. Mai am de dat jos doar 5 kg ... dar nu mai pot. Am vazut ca unele ati inceput cate un regim. Vreau si eu ceva ... dar nu prea drastic ... sunt o gurmanda. - am 1.55 m si 50 kg. Tind la 45
Despre bb-le meu - e un smecheras, un ingeras cu ochii albastri, senini si un ten rozaliu. Are 6.5 luni - mananca bine - ii gatesc zilnic altceva ca sa nu se scarbeasca de o mancare. Am inceput cu supa si pasatele la 4 luni si cred ca i-am dat prea mult timp doar supa ca acum nu mai manaca cu aceeasi placere. De aceea ii prepar acum zilnic altceva. Eu i-am dat si spanac acum ... ati incercat careva? S-a lins pe bot - facut cu unt si lapte (odata am pus si putin usturoi) Diana - Mirela ti-am trimis un PM cu adresa mea. Te rog trimite-mi si mie cartea, poate mai gatesc si alte bunatati pt. puiul meu. Mai vreau alte propuneri de mancare, de la cele mai cu experienta, cu copii mai mari.
monical spune:
Salutare
Simona - ma bucur ca tu ai ai avut noroc si Mario nu mai
are nici o problema la ochi, dar vom scapa si noi. multumesc pt raspunsul cu papa.
Mario e un superb
Lacrimioara - fa o coprocultura, e f important poate a contactat ceva , la si noi in dec Andrei a luat doar 200 gr i-am facut coprocultura si am gasit problema, dupa tratament mananca f bina - intr-o sapt a pus si 200 de gr . Sper sa fie totul in ordine si multa sanatate
mamini spune:
mama ce viteza ati prins!!!!!!!!!
sper sa fie ok pina miine si ma apuc de treaba cu fata- ori piure de cartofi facut de mami, ori borcanel de cartof+morcov...depinde cum evoluam.
Anis, i-am dat si smecta si picaturi cu bacterii probiote, azi a facut doar o data, dar era jumate normal si jumate gelatina.ma lasa nervii pina vine rezultatul la analiza.
sper sa avem cu toatele o noapte mai buna!
M
mamini spune:
am vazut si scaunelul vostru de masa, Ema, e misto, nu stiu ce naiba, din ce e pe aici nu imi place nimic...
ne descurcam pina in week-end cu sitterul si bouncerul. o sa cumpar ceva simbata.
M