Regimul disociat (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

DAdriabine-ai venit!

reteta pt kilo-kick, numit pe scurt k-k

"3 linguri de branza de vaci sub 2% grasime, 1 albus de ou, lamaie si indulcitor. Albusul se bate spuma apoi se adauga branza si sucul de la lamaie + indulcitor (dupa gust). Se mananca SEARA INAINTE de culcare! Dupa aceea nu mai mancati nimic si nici nu mai beti! De recomandat a se face 1 data pe saptamana, nu mai des."

Mult succes!

eu am facut doar o tura de 3-3-3 si la sfarsitul celor 3 zile de lactate am facut si k-k si in total am dat jos 1,6kg....nu e prea mult dar....e ok!
de acum voi contnua cu 1-1-1 pana ajung la 55kg!stiu ca imi va lua timp...dar pana se incalzeste numai bine!sa pot sa ma dau la fuste scurte!poate mai facem un bb

mult succes la slabit!

Alina
mamica de Diana 4luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eve44 spune:

Eu cred ca o sa merg pe varianta 1-1-1 si mai vedem
Cita apa trebuie sa bem zilnic?
Bafta fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Salutare!
Eve, si eu tot pe 1-1-1... Si nu doar eu, din cate se pare pe aici... Cel mai bine, minim 2l de apa pe zi (acum cred ca merge si ceai neindulcit)...

veve, puteam si eu sa mai infrumusetez lista, dar am mai spus, stau cam prost cu timpul... Eu ma bucuram ca pot sa tin evidenta la zi, sa nu raman cu restante prea mari... In plus, am zis ca nici sa nu o intind pe o intreaga pagina...
Lista ta imi place, nu zic nu... Sa vedem si ce zic fetele...
Dar cu cantaritul, nu stiu ce sa zic... eu, de ex, nu m-am cantarit deloc de 2 sapt de cand tin regimul. Am zis ca voi fi mai mandra de mine mai incolo, cand ma voi cantari si voi vedea un rezultat fff bun... Asa, daca vad numai cateva sute de grame, nu are nici un farmec. Exista si riscul sa ma demoralizez instant... Si sa stii ca poate fetele care se cantaresc si anunta mai des kg pierdute, sunt mai motivate... Poate asa se simt ele mai bine.. Sa le rapim placerea???

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Indra spune:

Mai primiti in club?

1.72/ 63kg si tind pe la 55.

Regimul il voi incepe de luni si cred ca va fi varianta 2-2-2 asa nici prea prea nici foarte foarte...

Pina atunci spuneti-mi si mie care este scopul acestui KK????? Fug asa kilogramele?

Dana & Anisia

Mergi la inceput

DAdria: bun venit si mult succes daca ramai alaturi de noi!

Indra: bun venit si tie! Poate te lamureste Alina, ca eu nu stiu despre asta!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Ralnied,era doar o sugestie,nu-i nici o problema daca pastrezi lista asa cum este.
De obicei cand se pomeneste despre o cura de slabire,toata lumea intreaba "cat se slabeste?".Pe zi nu e relevant,mai bine ar fi pe perioada sau pe saptamana.La fel,nu-i nici o problema daca unii prefera sa-si contorizeze progresul zilnic...
In rest,spor la slabit!

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Veve, acum sa nu te superi nici tu. Uite, in incercarea de a impaca si capra, si varza (cum se zice pe la noi!), am facut o lista de compromis, adica un amestec intre lista mea si cea pe care ai propus-o tu...
Si sunt de parere ca ramane ca fiecare sa zica cand vrea greutatea la cat a ajuns... In defintiv, nu vad de ce ar trebui sa influenteze pe careva cat slabeste una sau alta dintre noi. Ideea de baza, zic eu, ca prin acest regim se dau jos kg acumulate in plus. Acum, ca una da mai mult, alta mai putin, asta depinde si de organism... Pana la urma, nu toate avem strict acelasi program zilnic, cu aceleasi alimente, cu acelasi interval de timp acordat sportului si tot asa...
Nu te-ai suparat, Veve, da??? Eu am preluat si din lista ta... ca sa te impac...

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Indra, te-am trecut si pe tine pe listuta... Multa bafta!

Alina, acum e Ok in lista?

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Oau fetelor, imi fiecare zi imi ridic moralul cand va citesc
Veve, esti departe de mine ? ...ca eu chiar 20 de kilograme vreu sa dau jos...ce ambitie .
P.S.: listuta e taare frumoasa, mai ales partea de sfarsit cand arat asa gigea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by Delia
Veve, esti departe de mine ? ...ca eu chiar 20 de kilograme vreu sa dau jos...ce ambitie .

Is mai aproape cu vreo 5 kile...Da' nu spui la nimeni!

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput