Miresele anului 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

'Neata inca fetili...MAi , da' ce activitati interesate avurati in vichend...Eu inca nu m-am apucat de colindat magazine de rochite, astept targul ne nunti sa vad ce imi ofera, ca am intrebat la vreo cateva firme si mi-au spus ca lucreaza la noile colectii pe care le vor prezenta la targurile de nunti. Cat despre pantofiori, eu nu imi fac griji...Colegele mele cele nebune au descoperit fabrica de incaltaminte de la Fiorangelo, prin Colentina. Care face si pantofi la comanda, cu un pret de 1.5 milioane din pielea pe care ti-o alegi tu acolo. Si mi-au spus ca ies foarte bine (ele si-au luat deja vreo 4 perechi), asa ca acolo imi voi face cele doua perechi de pantofi, cu botul rotund si cu tocul mediu spre mic, ca nu pot merge cu tocul mai mare de 7 cm, ca mi-am distrus picioarele...
In alta ordine de idei, am aranjat cu decoratiunile, imi ia max 15 milioane pe huse, baloane, masa mirilor, toate decoratiunile din tulle portocaliu cu alb, impodobite cu floricele de sezon...Eu zic ca este un pret acceptabil...ca imi ia pe husa super k lumea 30 de mii...si la 250 de persoane este o economie.
Voi ce spuneti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Multumesc mult de tot fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Buna fetelor,
Eu sunt Nicoleta si voi fi mireasa pe 27 mai
Restaurantul va fi Hanul Drumetului (orele 20), iar biserica este Sfantul Gheorghe Grivita o biserica ce m-a facut sa uit de toate celelalte (Elefterie, Balasa, Mina)
mie una imi mai trebuie pantofii (rosu grena)si rochia cu cele afrente
al meu baiat = 0
referitor cu postitul as dori sa tin postul pastelui + saptamanile pana la nunta, dar nu garantez ca socoteal de acasa se va potrivi cu cea din targ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balkina spune:

Andita ....ai zis ca mai ai nevoie e un fotograf bun? Eu am recomandat in alta pagina si Elarei (chiar Elara : cum a mers cu fotograful?) si altor fete un fotograf bun (de fapt o echipa de 2 - el si ea, ea care a lucrat intr-un studio profesionist), pe care ii voi avea si eu. Daca vrei iti dau PM cu datele lor, si vorbiti!

Raza..chiar vreau sa ne intalnim sa cumparam pentru nunta. Ramane pe sambata viitoare: adica 4 feb?

Am uitat sa va zic ca si eu am fost la restaurant sambata, sa vad ce mai e p-acolo. ca aveam camera video (a fost iubi in delegatie si i-a ramas pt. weekend) si chiar era un botez. Am filmat toate incaperile si a iesit super. Pana acum tuturor (socrela, socrelu, cumnata, tata) i-au placut "materialul". Si nu era decorata sala asa cum va fi la nunta. Mentionez ca toate pers. mai sus mentionate nu au vazut inca restaurantul. Deci a iesit super...asta ma ajuta sa fac un plan al rest. cu mesele si invitatii la mese.

Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by NicoletaB

Buna fetelor,
Restaurantul va fi Hanul Drumetului (orele 20), iar biserica este Sfantul Gheorghe Grivita o biserica ce m-a facut sa uit de toate celelalte (Elefterie, Balasa, Mina)

Si uite asa....am scris pe listutza si pe cea de-a 90-a miresica!!

Bine ai venit, Nicoleta!!

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Krelia, sa nu uiti sa treci si la mine bisericuta.

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karamel spune:

Salutare tuturor!

Si saru'mana mult de primire

Posed si eu o intrebare intrebatoare - pt un locsor in listuta cu miresici (23 septembrie 2006, Piatra Neamt - restaurant Central, Manastirea Bistrita)- pe cine trebuie sa rog frumos si mult si sa zic apoi si saru'mana, freia sau krelia? nu va suparati prea tare pe mine pt intrebare, pretty pls !!!

tot citesc despre ale voastre pregatiri, cumparaturi si parca ma ia cu furnicaturi
mi-e putin teama, ca sa zic asa, de toate cele - uneori am senzatia ca ar fi prea din timp sa ma apuc de ele, alte ori mi se face teama ca o sa ma apuc prea tarziu .....

pana una alta o sa mai lecturez sarguincios ale voastre istorisiri si o sa bag la cap

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by NicoletaB

Buna fetelor,

Bun venit, tizo ! uite, ma, nene, alta mireasa fara superstitii pt luna mai !
balkina, 4 ramane !

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

continuati aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67214

Freia si Alexa

Mergi la inceput