Miresele anului 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 31
briza_marii spune:
Vai ce vreme...sa nu dai nici un caine afara!! Rallu superbi pantofiorii tai, exact ce imi doresc si eu. Eu port 37, dar probabil ca ii voi lua 38 ca duap o zi de stat incaltata...Trebuie neaparat sa imi fac timp sa dau o fuga pe la Cocor.
nunta2006
briza_marii
ziua nuntii
Raza de soare spune:
Ieri, dupa biserica, am fost la restaurant, sa-l mai vedem. Stateam eu cu un ghimpisor, k niciodata nu fusesem la toileta acolo... mereu uitam.
Si ieri, abia asezati la masa, intreb unde e si fuga-fuguta ! deschid usa... raman blocata ! mirosea asa frumooooooooss... si e asa curat, au tot ce tb acolo: sapun lichid, uscator de manute... e super ! am iesit de se uitau toti la mine, ce-or fi crezut bietii oameni ? si ospatarilor le-a bagat uniforme alb-negru-rosu... ce mai, abia asteptam ! si ne-a recunoscut si o ospatarita... pai de cate ori am fost, e si normal.. asa k-s linistita acum si-n privinta asta.
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Bee spune:
Ce ma bucur pt voi ca savurati pregatirea nuntii. Pai iubitul meu nici nu vrea sa auda de costum cumparat! E bine ca a renuntat in primavara la fostul lui costum de ginere si si-a luat costum nou (elegantel, negru cu dungulite discrete). Acum, cu asta vrea sa se cunune! Cu greu am sa-l conving sa-si cumpere camasa si cravata.. Pai daca la el e a doua casatorie si nunta......e chin maaare. Ce, sa-i spun eu de huse pt scaune, sau lumanarele, sau pahare? No way! Vom avea baloane macar (bine ca ne-a propus managerul de la restaurant ca ne rezolva el! 1 mil 800 pt 100 de baloane umflate si un Jumbo, e mult?). La Biserica sper sa vorbeasca parintii mei, ca altfel noi sigur nu apucam (el cu servicul, eu cu fetitza). DE Biserica Sf.Ilie Rahova (care de fapt e chiar in Piata Unirii) stiti ceva? Eu acolo mai merg la slujba si tare imi doresc nunta acolo.
Fetele, care munciti de zor, eu va doresc spor la treaba (ce dor imi e sa merg si eu la munca!), ca pe mine treaba de acasa nu ma mai pasuieste deloc (zbiara fata mea din gura de sarpe azi).
contactnicole spune:
Neatza fetele! Se vede ca v-ati intors din weekend, au inceput sa curga mesajele :)
Eu va povesteam sambata seara ca am fost la probat rochitze, dar nu prea erati la povesti in weekend. Cred ca stiu deja pe care o vreau!
Duminica am vizitat vreo trei biserici. Biserica Popa Soare, frumoasa, micutza retrasa-mi-a placut mult. Cu cor cu tot au zis ca ne ajunge la 4 milioane. E mult? De spovedit a zis cum vrem noi.
Am fost si la biserica Sf. Mina, dar n-am reusit sa intram inauntru de aglomerat ce era. Voi stiti ce preturi se invart acolo?
Cam asta-i rezumatul de weekendm, acu fug la treaba!
Nickidutza
The day
Andita spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by Andita
Gasit aproximativ si cameraman, dar am o singura problema: ma gandesc daca se merita sa-l sacrificam atat pe el, cat si pe sotie, in calitate de invitati, ca sa faca treaba chiar atunci.
Eu zic ca nu. El e invitat in primul rand, apoi cameraman. Si cu plata cum faceti ? el plateste masa, iar tu munca ? si daca te filmeaza mereu cand mai mananca / distreaza, etc ? daca mananca, bla-bla... cand e pe faza la nu stiu ce ? vine cu sarmaua-n gura sa te filmeze cand dansezi ? sau mananca tacticos, apoi are timp o ora, de filmare, iar mananca... mai sta si cu nevasta... parerea mea: nu ! lasa-i sa fie invitati si sa se simta ca atare.
Raza de soare
Da, problema e cam complicata. Tipul e foarte pasionat de ce face, si nu cred ca s-a oferit doar asa, de rusine. Tin minte ca la nunta lui cumnata-su, tot timpul a stat si a filmat. Cu banutii, am rezolva noi cumva, ca socra-miu nu e omul care sa ramana cu datorii de nici un fel, mai ales la cunostinte.
Solutia propusa de mine era sa gasim alt cameraman, cu contract, si sa filmeze in acelasi timp amandoi, iar la montaj sa se foloseasca ambele materiale. Asa nici ruda de care va ziceam nu s-ar simti obligat sa stea non stop pe camera, ar putea sa stea linistit si cu sotia, iar materialul pentur montaj ar fi mult mai bogat. Acum mi-e teama insa sa nu se supere, sa considere ca nu-l credem capabil sau alta interpretare tampitica. In fine, o sa vorbim serios cu el, si cu sotia, si daca si ea o sa spuna "lasati-l, ca asa e el", ii dam verde!
Au mai ramas...
Poze
krelia spune:
quote:
Originally posted by Rallu
Krelia am uitat sa-ti spun si biserica mea (cu preotul ce a hotarat ca mireasa sta pe scaun la nunta):
Sf. Imparati Constantin si Elena.
care mah, aia de la Muncii???
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
ooana spune:
quote:
Originally posted by jesia
Neata fetelor ....nici eu nu am prea intrat saptamana trecuta ...dar stiu ca nici pe mine nu m-ati uitat...este prima zi de luni pe care o iubesc azi sunt cea mai bucuroasa ca dupa o saptamana de toceala AM LUAT EXAMENU` !!!!!!!!!!! dau de baut
Felicitari...!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by emilyjeuly
pe frigul asta, zau ca ti se taie tot elanul de colindat magazine!
Emily
Mie nu ! sambata aveam un pulover grosut si m-am scuzat la proba... e de inteles, cu frigul asta... acum, ca am de asteptat la Unirea pe d-ra de onoare, am pulover si tricou, dar deja sunt de-a casei la magazin, deci n-am probleme. sper sa vina d-ra, k ink nu stie dak ajunge. asta inseamna cu/fara ea, sa ma plimb pe Lipscani vreo ora, pana ajunge si puiu...dar ideea de nunta ma incalzeste...
Raza de soare
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Andita
Solutia propusa de mine era sa gasim alt cameraman, cu contract, si sa filmeze in acelasi timp amandoi, iar la montaj sa se foloseasca ambele materiale. Asa nici ruda de care va ziceam nu s-ar simti obligat sa stea non stop pe camera, ar putea sa stea linistit si cu sotia, iar materialul pentur montaj ar fi mult mai bogat. Acum mi-e teama insa s anu se supere, sa considere ca nu-l credem capabil sau alta interpretare tampitica. In fine, o sa vorbim serios cu el, si cu sotia, si daca si ea o sa spuna "lasa-ti-l, ca asa e el", ii dam verde!
Varianta ok ! ambele, de fapt, dak insista...
jesia, felicitari pt examen !
Raza de soare
Rallu spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by Rallu
Krelia am uitat sa-ti spun si biserica mea (cu preotul ce a hotarat ca mireasa sta pe scaun la nunta):
Sf. Imparati Constantin si Elena.
care mah, aia de la Muncii???
Nuuuuuuuuuuu....aia din Dr. Taberei.
Ce sa fac daca s-au terminat sfintii si au ajuns sa repete numele?
Nu e vina mea...
Sa mai faca astia repede niste sfinti ca sa nu mai incurcam noi bisericile!
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."