Agentie
Caut bona pentru gagalicea mea (7 luni) si as vrea sa-mi povestiti si mie din aventurile cu agentiile de recrutare... macar sa stiu la care sa nu ma duc.
Va multumesc (sper sa am pentru ce )
http://pg.photos.yahoo.com/ph/inutza107/my_photos
Raspunsuri
vrabiuta spune:
noi am apelat la hara. ni s-a spus ca persoanelor pe care le propun pentru pozitia de bona li se cer cazierul la zi si analizele medicale si li se face profilul psihologic. ca parinti incepatori in aventuri cu bone, nu ne-am gandit ca lipseste ceva, dar am aflat apoi: nu le cereau recomandari de la familiile la care au lucrat. iar profilul psihologic... ce sa mai spun? bona pe care am angajat-o noi mi-a spus intr-o zi ca i-au facut profilul cu niste ani in urma, cand s-a inscris in baza lor de date. a completat un singur chestionar si asta a fost tot. nu intalnire cu un psiholog, nimic.
pe bona am concediat-o dupa vreo doua luni, dupa primele saptamani in care a fost totul ok a inceput sa devina din ce in ce mai neglijenta si nu am avut incredere sa las copilul cu ea.
"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie
foto
oancea spune:
Buna.
Ai apelat la mine sa te ajut,inainte de sarbatori.Cred ca ti-am trimis 5-6 e-mail-uri,dar nici unul nu a ajuns la tine.Bine ca ai aparut pe forum.Te pot ajuta,daca vrei sa apelezi la mine.Spune-mi mai multe date.Cum vrei sa fie profilul bonei,ce varsta,cite ore trebuie sa stea cu copilul,ce studii sa aiba,s.a.m.d.Am sa-ti trimit un mesaj privat,dupa ora 22.
Oancea
Orca spune:
Vreau sa aiba intre 35 si 55 ani, fara copii mici sau alte obligatii de acest tip; sa stea 10-12 ore (intre 8 si 18-20); sa se ocupe de tot ce tine de copil (spalat, mancat, calcat, plimbat...); sa nu fumeze; sa aiba cel putin 2 referinte (deci experienta - dar nu din familie); sa aiba cel putin liceul. As prefera experienta ca educatoare, invatatoare sau asistenta - dar nu obligatoriu. Bineinteles sa aiba cazierul curat, sa accepte sa-si faca analizele, sa fie curata si ingrijita... dar astea banuiesc ca nu se pune problema...
Multumesc
http://pg.photos.yahoo.com/ph/inutza107/my_photos
oancea spune:
Ai gasit bona?Ai citit mesajul pe care ti l-am trimis?
Daca ai gasit prin cunostinte,iti doresc noroc mult.Daca vrei sa apelezi la o agentie,te astept.
miag spune:
Buna dimineatza Oancea,
Eu caut o bona pentru copilasul meu de 1 an si 2 luni. Te rog frumos sa-mi trimitzi mail-ul tau pe PM ca sa discutam mai pe larg. Ofer si astept seriozitate, asta de la tine.Restul conditiilor si oferta pentru bona o discutam pe mail sau la telefon, urmand ca apoi sa ne vedem la agentie la tine.
Multumesc anticipat pentru ajutor si iti urez o zi buna.
Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)