Firme de transport sau curierat Iasi-Pitesti???

Firme de transport sau curierat Iasi-Pitesti??? | Autor: lulu75

Link direct la acest mesaj

Trebuie sa primesc un premergator de la Iasi la Pitesti. Aveti idee cum il pot primi fara sa platesc foarte mult?
Va multumesc!

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

lulu, eu lucrez de catava vreme cu firma de curierat rapid "curiero", si pana acum nu am avut probleme cu ei. sunt prompti,si nici tarifele nu mi se par iesite din comun (fata de alte firme). intra eventual pe pagina lor (www.curiero.ro) si da un telefon, si intreaba detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

- oficial: Cargus dar e scump(pt. o facura am dat 300.000 lei), DHL(la fel scump pt. un premargator) sau posta(nu stiu ce preturi au).
- neoficial: maxi-taxi(nu stiu daca sunt Iasi-Pitesti dar cine trimite poate intreba in zona Vama Veche) sau la tren sa vb. cu mecanicul de locomotiva) - asa se trimit pchete de tot felul(alimente, etc...). In acest caz pt. un premergator se da 50.000(la sofer sau mecanic - depinde cu ce trimite).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Si eu am cautat o firma de curierat mai accesibila ca pret si mi-am facut treaba bine si ieftin cu Nemo Expres (http://www.nemoexpres.ro/). Au curse intre toate orasele din tara.

It's nice to be important, but it's more important to be nice

Rochita de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Subscriu!Nemo sunt tari.eu am transportat cu ei un calculator si a ajuns in perfecta stare.Ti-l recomand mai ales pentru preturi.Sunt foarte prietenoase.dar daca e mergator...de ce nu vine singur???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Subscriu!Nemo sunt tari.eu am transportat cu ei un calculator si a ajuns in perfecta stare.Ti-l recomand mai ales pentru preturi.Sunt foarte prietenoase.dar daca e mergator...de ce nu vine singur???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

Noi la firma lucram cu Fan Courier Express si nu am avut niciodata probleme cu ei,iar tarifele nu sunt mari.Arunca shi tu un ochi pewww.fancourier.ro/index.php?linkid=15" target="_blank">aici
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Cred ca ar trebui sa iei in considerare firmele recomandate de fete, deoarece sunt si tzepari.
Mie mi-a trimis cineva un pachet de 5 kg intr-o zi de joi,distanta intre orase este de 110 km , pachetul a ajuns abia luni, cand nu mai aveam nevoie ,am platit 800.000 lei. Daca as fi fost eu acasa le dadeam pachetul cadou ,ca valoarea lui era de 400.000 lei dar l-a primit sora-mea, iar cand am ajuns , nu mi-a mai ramas, decat sa vorbesc singura.

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Multumesc! Am vorbit cu cei de la Nemo si azi pleaca spre mine coletul de la Iasi.

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Mergi la inceput