Dupa " n " tratamente fara rezultat, medicul ginecolog mi-a recomandat Orungal si in 15 zile am scapat de candida si nici nu a recidivat. Si sa tot fie vreo 5 ani de atunci.
Sunt niste capsule roz/bleu care se iau o data sau de doua ori pe zi ( functie de schema de tratament).
si sanatate multa !!!!
Relya
quote:
Originally posted by Anca Wish
Saru'mana, Asi!
anca...SIGUR intr-o zi
Buna fetelor,
Legat de acest topic as avea si eu o intrebare.
Acum vreo 2 luni, cam in ziua 19-20 a CM am avut o sangerare la contact. Nu stiu sa am Candida sau vreo rana pe col. Dupa alte 2 saptamani mi-a venit CM si am crezut ca poate este o reactie normala de reacomodare a organismului dupa chiuretaj. Imi propusesem totusi sa ajung la medic, dar am vazut pe urma ca CM si-a mai revenit ca durata.
Acum m-ati pus pe ganduri: ce poate fi? Este cazul sa ma ingrijorez? Va intreb mai ales ca incercam din rasputeri sa facem un bebe.
Adriana
Pozici
Relya, ti-a dat vreun tratament si pentru sot? Medicamentul asta chiar mi-a scapat. O sa-l incerc si eu.
Adriana, nu te ingrijora. Se pot produce niste dereglari dupa chiuretaj.
Sanatate multa!
anca...SIGUR intr-o zi

Scuze ca iti raspund cu intarziere ! Acum am intrat pe net ...
Nu, sotul meu n-a facut tratament. Nu l-am " investigat " pentru ca nu s-a plans de nimic... Iar medicul...nici n-a pomenit de el.
Pentru siguranta cred ca poti sa-i dai si lui 3 zile. Vezi ca in prospect sunt date mai multe scheme de tratament ( il poti citi si pe net daca dai cautare dupa nume pe google ).
Numai bine !
Relya