Sangerare la contact.
Stiu ca trebuie sa ajung la doctor. Astept doar o parere din partea voastra.
De vreo 2 luni ma tot lupt cu candida. Intre 2 serii de tratament, am
. De fiecare data am sangerat. Ultima oara, mai abundent. O culoare ciudata, cu dureri ca la ciclu.
Luna trecuta si luna asta am stat numai cu tampoane. Cicluri de 8,9 zile, pe urma tratamente candida, pe urma sangerari.
Are vreo legatura candida cu sangerarea...sau are legatura cu ce? Ca ma lasa nervii. Pana saptamana viitoare nu am cum sa ajung la doctor, de aceea va cer parerea.
Pup fetele!
anca...SIGUR intr-o zi

Raspunsuri
asi spune:
Imi pare tare rau ca suferi din cauza nenorocitei de candida.Nu vreau sa te "incurajez" dar eu am luptat
cu ea 6 luni.
E foarte posibil sa ai dureri si sa sangerezi din cauza ei.Cel putin la mine asa a fost.Mai rau a fost ca am ramas cu o sensibilitate ca la contact daca nu eram superlubrifiata sangeram si aveam dureri de burta.Sensibilitatea asta m-a pus pe ganduri si am intrebat mai multi medici care mi-au spus ca uneori din cauza candidei netratate la timp(asa cum am facut eu ca am asteptat 2 saptamani pana sa fac tratament ca tot am facut spalaturi
)se poate produce o inflamatie pelvina.
Partea buna e ca dupa 3 ani cat am tot dus-o asa cu sangerari si dureri(la un moment dat m-am obisnuit)am hotarat sa fac tratament la Sovata pentru bebe.Dupa tratament am scapat de toate dar din pacate bebe nu a venit.
Tratamentul are efect si acum dupa 2 ani si ceva(l-am facut in oct-nov2003).
Sanatate multa si ai grija de tine!
Familia mea
Razvan
Tabitha spune:
Anca: daca au aparut sangerari la contact, stiam ca una din explicatii ar putea fi o rana pe col. Te
si-ti doresc sa se rezolve cat mai repede problemele
bubulina1 spune:
In urma cu cativa ani am patit si eu ca tine, aveam dureri si uneori sangerari la contact si dr. mi-a descoperit un polip uterin. Cred ca cel mai bine este sa ajungi cat mai repede la un medic, se pare ca pot fi mai multe cauze.
Sanatate multa!
Speranta moare ultima!
Cununia noastra
Kariris spune:
Anca, noi am mai vorbit despre asta. Este de la candida. Eu nu am avut niciodata nici o rana pe col sau alte probleme dar am avut candida la greu si tin minte ca in una dintre dati am sangerat la contact de fiecare data si aveam dureri la contact si era de la candida. Atunci m-a bagat dr. pe un tratament puternic pentru candida si oral si local si pe perioada ciclului si interzis contactul sexual, iar partenerul s-a tratat si el concomitent. Eu cred ca nu te-ai tratat bine.
Anca Wish spune:
Multumesc mult de raspunsuri. De la candida o fi.
Bubulina, polipi am avut, i-am scos si pot sa mai am zeci ca nu mai trec prin ce am trecut cand mi i-a scos.
Asi, tu ce tratament ai luat. Eu am incercat tot felul de variante. Cu Fasygin, Nizoral, Macmiror, Klion, Meclozol. Tratamente facute cate 10 zile cu pauza sexuala. Chiar nu inteleg de ce nu cedeaza.
Sangerarea e tot mai puternica acum. Foarte asemanatoare cu ciclu. Sunt in ziua 22. Din ce in ce mai "bine".

anca...SIGUR intr-o zi

Minnie spune:
Anca,incearca LOMEXIN de 600,e un singur ovul in cutie ,in doza unica ,cu actiune retard,deci nu folosesti decit un ovul.E foarte eficient,cel putin mie mi-a facut bine,si din ce am mai citit se zice ca-i cel mai tare.
Anca Wish spune:
Minnie, am luat si Lomexim..doar ca am uitat sa-l trec in lista de mai sus. 2 ovule din 2 in 2 saptamani.
anca...SIGUR intr-o zi

asi spune:
Anca eu la final am facut tratament general cu nizoral 2/zi 10 zile si eu si sotul si local cu Myconazol ovule(cred ca asa ii zicea)tot 10 zile desi ovulele erau pentru mai putine zile.
Spalaturi anu am mai putut faca ca aveam asa de iritata mucoasa vaginala ca ma dureau spalaturile.
La sot am folosit local unguent Nidoflor tot 10 zile de 2 ori pe zi.
Ovulele sunt intr-o cutie cu un trandafir pe ele.
Cred ca tratamentul de o singura doza se foloseste daca prinzi candida la inceput.Dar merita incercat.
Sanatate multa!
Familia mea
Razvan
asi spune:
Anca am uitat sa zic ca si sotul a luat nizoral la fel ca si mine 2/zi 10 zile.
Ovulele erau pentru 5 zile dar eu am facut tratament dublu sa fiu sigura ca trece.Daca imi aduc bine aminte le-am luat pe cele de dozaj maxim cred 400.
Familia mea
Razvan