Sangerare la contact.

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Dupa " n " tratamente fara rezultat, medicul ginecolog mi-a recomandat Orungal si in 15 zile am scapat de candida si nici nu a recidivat. Si sa tot fie vreo 5 ani de atunci.

Sunt niste capsule roz/bleu care se iau o data sau de doua ori pe zi ( functie de schema de tratament).

si sanatate multa !!!!

Relya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by Anca Wish

Saru'mana, Asi!

anca...SIGUR intr-o zi

Cu mare placere si Doamne ajuta! sa scapi de ea repede!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna fetelor,

Legat de acest topic as avea si eu o intrebare.

Acum vreo 2 luni, cam in ziua 19-20 a CM am avut o sangerare la contact. Nu stiu sa am Candida sau vreo rana pe col. Dupa alte 2 saptamani mi-a venit CM si am crezut ca poate este o reactie normala de reacomodare a organismului dupa chiuretaj. Imi propusesem totusi sa ajung la medic, dar am vazut pe urma ca CM si-a mai revenit ca durata.

Acum m-ati pus pe ganduri: ce poate fi? Este cazul sa ma ingrijorez? Va intreb mai ales ca incercam din rasputeri sa facem un bebe.

Adriana
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Relya, ti-a dat vreun tratament si pentru sot? Medicamentul asta chiar mi-a scapat. O sa-l incerc si eu.

Adriana, nu te ingrijora. Se pot produce niste dereglari dupa chiuretaj.

Sanatate multa!

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Scuze ca iti raspund cu intarziere ! Acum am intrat pe net ...

Nu, sotul meu n-a facut tratament. Nu l-am " investigat " pentru ca nu s-a plans de nimic... Iar medicul...nici n-a pomenit de el.

Pentru siguranta cred ca poti sa-i dai si lui 3 zile. Vezi ca in prospect sunt date mai multe scheme de tratament ( il poti citi si pe net daca dai cautare dupa nume pe google ).

Numai bine !

Relya

Mergi la inceput