Biblia

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Ioan 1:12 "Dar tuturor celor ce L-au primit, adică celor ce cred în Numele Lui, le-a dat dreptul să se facă copii ai lui Dumnezeu"

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Ati inceput sa impartzitzi locurile in Rai?

Denizel,eu nu cred sa existe om care sa nu cunoasca moartea.Pt.ca asa suntem toti creati,toti trebuie sa cunoastem moartea.
Si nici ca cel care crede doar in Biblie...Trebuie sa credem in toate cartile sfinte si in toti profetii.
Iisus nu vine sa faca nici o judecata.Judecata o face Dumnezeu!
Dar parca si crestinii cred in venirea Anticristului.De asta ce stiti?Va provoc

------------------------
Allah marturiseste ca nu este Dumnezeu afara de EL.
Si ingerii marturisesc si cei inzestrati cu stiinta marturisesc cu dreptate ca Allah in toate este si ca "Nu este Dumnezeu afara de EL,Atotputernicul,Inteleptul!"(Coran 3:18)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

hannen, eu am vorbit doar din punctul de vedere al unui crestin. In opinia mea, un crestin ar trebui sa tina cont doar de invataturile biblice. Ai inteles, da?

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

quote:
Originally posted by hannen

Ati inceput sa impartzitzi locurile in Rai?

Denizel,eu nu cred sa existe om care sa nu cunoasca moartea.Pt.ca asa suntem toti creati,toti trebuie sa cunoastem moartea.
Si nici ca cel care crede doar in Biblie...Trebuie sa credem in toate cartile sfinte si in toti profetii.
Iisus nu vine sa faca nici o judecata.Judecata o face Dumnezeu!
Dar parca si crestinii cred in venirea Anticristului.De asta ce stiti?Va provoc

------------------------
Allah marturiseste ca nu este Dumnezeu afara de EL.
Si ingerii marturisesc si cei inzestrati cu stiinta marturisesc cu dreptate ca Allah in toate este si ca "Nu este Dumnezeu afara de EL,Atotputernicul,Inteleptul!"(Coran 3:18)

Draga Hannen, in VT se specifica faptul ca Enoh a fost luat la cer de Dumnezeu de cand era in viata iar de Ilie ca a fost ridicat intr-un car de foc si nici el nu a cunoscut moartea. Eu nu recunosc alta carte sfanta decat Biblia. Si fiindca noi credem ca Isus face parte din cele trei persoane ale Dumnezeirii iar Apocalipsa descrie cea de-a doua revenire a lui pentru judecata credem ca El va face judecata, asa cum este scris.

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

Iata-ma la spartul targului...Denizel, stii ce cred io de patagonezul tau care habar nu are de Iisus? Cred ca odata ajuns pe tunelu' cu pricina, la care-i vede doar luminitza de la capat, il pocneste un soi de revelatzie salvatoare...parerea mea

Hai, bagatzi capitolul 2 ca vad ca ne intelegem bine :)

Ah, am uitat sa zic, casandrei ii sta mai bine cu mov e in tendinte .

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

...exact asa gandesc si eu,dar n-as fi stiut sa exprim.

...if you know what I mean.(proverb american :-D)

Mergi la inceput