Raspunsuri - Pagina 17
conchita spune:
quote:
Originally posted by casandra
Cred ca daca ne mai certam mult pe aici, cine se mantuie si cine nu, sigur nu ne mantuim nici unul. Pentru ca ne certam, nu de-alta.
felicitari pentru stelutele mov, le meriti cu prisosinta!
altfel, io nu vad cearta, numa declaratii de amor, pupaturi, lesinaturi si ameteli. toate, din preaplinul dragostei. singurul ramas sobru pe zona e Xeno, ca deobicei, care a trecut de la studiul posetei la analiza coafurii.
conchita spune:
quote:
Originally posted by iubibubiquote:
Originally posted by denizel
Si daca patagonezului nu ii vine niciodata gandul cel bun, fiindca nu au ajuns inca misionarii la el?
conform dogmei crestine, un patagonez caruia nu i-a venit gandul cel bun, nu are "membership" la mantuire :)) punct, cum spunea ioana :) ce ne facem, insa, cu aceia care au fost botezati si totusi aleg sa nu creada? :))
I.www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei&Mara
Denizel, monopolul Cuvantului nu il detin misionarii, are grija Dumnezeu sa se faca auzit si la patagonezi.
Bubili(de)licioasa, iarasi, botezul nu e calea spre mantuire, ci credinta in Iisus.
conchita spune:
quote:
Originally posted by inaioanaquote:
Originally posted by conchita
io CAPITULEZ, gata!
Aaaa, capitulezi si ma lasi asa confuzata si neconsolata....frumos iti sade!
m-a explicitat cleomax, e asa cum zice ea, ca mai bine decat ea nici macar io nu pot explica. :-))) adica amandoua avem dreptate.
iubibubi spune:
quote:
Bubili(de)licioasa, iarasi, botezul nu e calea spre mantuire, ci credinta in Iisus.
da, am inteles. faceam putin haz de "iar-ul" pus de denizel (adica, iar o luam de la capat dupa ce-am pus punct? :)) apropo de ce a spus Irina mai devreme (numai cei botezati pot fi considerati copiii lui Iisus). rationamentul era botez->crestin->mantuire. deci, e cu, fara sau nu conteaza? :)
multumesc, fetelor, ca ma bagati in seama.
conchita spune:
quote:
Originally posted by iubibubiquote:
da, am inteles. faceam putin haz de "iar-ul" pus de denizel (adica, iar o luam de la capat dupa ce-am pus punct? :)) apropo de ce a spus Irina mai devreme (numai cei botezati pot fi considerati copiii lui Iisus). rationamentul era botez->crestin->mantuire. deci, e cu, fara sau nu conteaza? :)
multumesc, fetelor, ca ma bagati in seama.
I.www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei&Mara
Bubi, a fi copil al lui Dumnezeu e doar prima treapta spre mantuire. botezul e super important, dar nu suficient pentru mantuire. cel putin eu asa am inteles.
Jocelyn spune:
quote:
botezul e super important, dar nu suficient pentru mantuire. cel putin eu asa am inteles.
Excelent, asa si e
Vad ca s-a lasat cu pupaturi, imbratisari si altele...cine stie ce-a fost asta noapte pe aici
Insa imi mentin parerea ca toti oamenii sunt copiii Lui Dumnezeu, ca unii nu vor sa-l recunoasca asta-i alta treaba. Nu-mi pot permite sa zic nici macar ca un canibal nu este copilul Lui. Suntem egali in fata Tatalui numai ca unii... fug de acasa cum s-ar spune mai plastic. Nu cred ca Dumnezeu ma considera copil al Lui si pe un hotz nu. Nu inteleg de ce unii nu pot accepta ca toti ceilalti oameni sunt copiii Lui. Dragostea Lui de Tata se manifesta pentru toti si fiecare are posibilitatea de a crede si de a primi darul mantuirii.
Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are
roxana1974 spune:
Iata-ma la spartul targului...Denizel, stii ce cred io de patagonezul tau care habar nu are de Iisus? Cred ca odata ajuns pe tunelu' cu pricina, la care-i vede doar luminitza de la capat, il pocneste un soi de revelatzie salvatoare...parerea mea
Hai, bagatzi capitolul 2 ca vad ca ne intelegem bine :)
Ah, am uitat sa zic, casandrei ii sta mai bine cu mov e in tendinte .
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
Gabrielama spune:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by Gabrielama
Si miliardele de oameni care nu sunt ortodoxi, ce se intampla cu ei? Cu ce suntem noi mai buni pentru ca ne-am nascut intr-o tara unde, iaca asa s-a nimerit, sa ne fie asta religia? Adica mai mult de trei sferturi din populatia planetei este sortita pieirii???????
--------------------------------------------------------------------------------
Nu stim ce va fi cu cei care nu sunt ortodocsi,de fapt nici faptul ca esti ortodox nu inseamna ca,garantat,vei fi mantuit.Dar stim ca Hristos a zis :"Eu sunt Calea,Adevarul si Viata,nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine".Pai daca El a zis ca e singura Cale spre Tatal,ca n-ai cum altfel sa ajungi la mantuire decat prin El,putem fi noi mai catolici decat papa,ca sa zic asa?" - Irina.C.
Pai in cazul asta, nu pot decat sa inteleg ca e foarte mult loc liber in Rai; as putea spun ca e chiar pustiu pe acolo....
Gabi
denizel spune:
quote:
Originally posted by Gabrielama
quote:
Pai in cazul asta, nu pot decat sa inteleg ca e foarte mult loc liber in Rai; as putea spun ca e chiar pustiu pe acolo....
Gabi
Pai e chiar pustiu Gabi! Cine considera vrednica de incredere doar Biblia, stie ca judecata oamenilor se va face numai dupa a doua venire a lui Hristos. Atunci se va decide cine se duce in rai si cine moare(nu cine va fierbe in smoala:). De fapt, nu e chiar pustiu-pustiu, pt. ca in Biblie ni se spune ca Moise, Ilie si Enoh sunt deja acolo. Ultimii doi nu au cunoscut moartea.
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.