Biblia

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

denizel,
nu mah, nu io eram aia de nu intelege, credeam ca s-a inteles ca eu am inteles, neintelegerea era a voastra, a tuturor, da' mai ales a lui bubi careia propun sa-i administram extemporal surpriza maine.

editez pen-ca i-am matrasit nickul lui denizel (unde-i mutunache ala cu oops, ca nu-l vad)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Atunci inaioana, asa da!

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cleomax

denizel,
nu mah, nu io eram aia de nu intelege, credeam ca s-a inteles ca eu am inteles, neintelegerea era a voastra, a tuturor, da' mai ales a lui bubi careia propun sa-i administram extemporal surpriza maine.

editez pen-ca i-am matrasit nickul lui denizel (unde-i mutunache ala cu oops, ca nu-l vad)

ei, in cazu' asta, ma predau si eu!
totusi mai cleomax, nu ai zis si tu ce-i cu patagonezii...

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Surrender close!

Danizel,Biserica are ratiune pentru toti,nu ai nevoie de ea,gandeste ea pentru tine,tu trebuie doar sa urmezi invatatura biserici si sa mai pui ceva in cutia aia a milei.
Spunea aici Irina ca ei nu i-au cerut bani preotii la botez.Acum vreo 3 ani am fost la un botez la Biserica Casin.10 milioane a fost pretentia celor de acolo ca sa le boteze copilul,altfel nu se putea,trebuiau sa se duca la o biserica mai slab cotata.Cica la Casin vin numai VIP-uri,deci si preturile sint pe masura.Nu am inteles cine si de ce se fac diferentele astea intre biserici,ca faptul ca se plateste orice ritual din acesta se pare ca e clar.La irina o fi o exceptie si ma bucur pentru ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

quote:
Originally posted by denizel

Si daca patagonezului nu ii vine niciodata gandul cel bun, fiindca nu au ajuns inca misionarii la el?

conform dogmei crestine, un patagonez caruia nu i-a venit gandul cel bun, nu are "membership" la mantuire :)) punct, cum spunea ioana :) ce ne facem, insa, cu aceia care au fost botezati si totusi aleg sa nu creada? :))

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by yank

Surrender close!

Danizel,Biserica are ratiune pentru toti,nu ai nevoie de ea,gandeste ea pentru tine,tu trebuie doar sa urmezi invatatura biserici si sa mai pui ceva in cutia aia a milei.

Life`s a bitch and then you die

Biserica la care voi adera eu, nu corespunde descrierii de mai sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

de patagonezi n-am nici cea mai mica idee, ca sa raspund concis si la subiect.
acuma, tre' sa recunosc ca nici de noi astilalti nu stiu sigur daca ne vom mantui sau nu, tot ce pot sa fac e sa cred, si chiar si atunci ma macina indoieli si intrebari. cum era aia cu "domane, cred, ajuta necredintei mele"? din pacate nu-s capabila sa retin citate din biblie asa ca-mi cer scuze daca am gresit.

si as dori sa-i rasund si lui many hope, cu biblia ramane asa cum am stabilit, adica unii o iau in serios, altii mai putin, altii deloc, altii o ridiculizeaza sau o contesta- si poate or fi si aia care o considera satanica, habar n-am... odata si-odata o sa aflam si noi adevarul, pana atunci, fiecare are credinta lui.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iubibubi

quote:

Si daca patagonezului nu ii vine niciodata gandul cel bun, fiindca nu au ajuns inca misionarii la el?

conform dogmei crestine, un patagonez caruia nu i-a venit gandul cel bun, nu are "membership" la mantuire :)) punct, cum spunea ioana :) ce ne facem, insa, cu aceia care au fost botezati si totusi aleg sa nu creada? :))

I.www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei&Mara

Pai tocmai asta e iubibubi. Botezul trebuie facut la adulti, atunci cand au ales sa creada. Degeaba se boteaza copiii mici. Nu este alegerea lor si, in cazul asta botezul nu are nici o semnificatie. De altfel, in Noul Testament nu ni se pomeneste despre vreun botez al copiilor mici. Insusi Isus a fost botezat la o varsta adulta.

Mergi la inceput

haideti mai, mai scrieti ceva, ca sunt singura acasa(de fapt cu cupilu', care doarme) si daca nu am macar iluzia ca vorbesc cu cineva, mor de fricaaa:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:

haideti mai, mai scrieti ceva, ca sunt singura acasa(de fapt cu cupilu', care doarme) si daca nu am macar iluzia ca vorbesc cu cineva, mor de fricaaa:))

Pai baga okiu pe chat

Mergi la inceput