Mamici de martie-aprilie 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Buna fetele si va pup,

Eu sunt acasa, am venit de la spital, suntem super-sanatosi si eu si bebe, nu se pune problema de diabet si nici de alte infectii.
Am intrat sa va salut si sa va spun ca suntem ok.
Singura 'problema' este ca nu stim cand o sa nastem, dr nu s-a putut pronunta deloc. Nu cred ca mai avem mult, ca bebe azi avea DBP=92mm, ca de 38 de sapt, iar dupa lungimea femurului era ca de 34, deci oricum mai mare clar (varsta sarcinii azi aproape 32sapt).
Trag tare sa citesc ce-ati mai scris.
O felicit pe TCELEN pt printesica.
Nu stim cine urmeaza la rand.
Va pupam dulce

Ileana si
Most wanted baby

Pozele noastre

Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Loriana initial si eu tot la dr.Anca vroiam sa ma duc dar dupa ce am citit de Municipal am ales CFR2..acum o sa ma duc la un control si o sa vorbesc si despre nastere cu dr..o sa vedem si ce impresie o sa-mi faca!io 25+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Mamica dubla am revenit si eu pe meleagurile forumului...azi am intrat ceva mai des ca am stat acasa. De maine sper sa intru macar o data ca sa tin pasul cu voi...Ce fac puiutzii???

Bune bancurile cu scotienii

Fetelor acum aud si eu ca se poate echo transvaginala si mai tarziu...dr mea imi face de fiec data control clasic si pana acum nu am avut probleme...mi-a zis la ultimul control ca ne apropiem (imi place asa de mult cand se pune si ea alaturi de mine) de final...zicea ceva ca a inceput sa se deschida colul dar ca este inca lung...

un puiutz de moldovean

buritici burticoase si alte poze mumoase

catrinutza gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

aileana ce bine imi pare ca sunteti bine si tu si bb FatFrumos. Bine ca e sanatos indifernt ca e mai voinicut. Daca spui ca sunt si precedente in familie, eu cred va fi super ok .
catrinutza fetele sun tasa de zburdalnice ca ma tem ca ma paste dormitul in popou pana le nasc . Azinoapre s-au zbenguit asa de tare ca nu puteam sa stau nici pe dreapta, nici pe stanga nici pe spate.
La eco transvaginala se vede cat de lung si daca e inchis colul dar tot trebuie si control clasic la sarcina avansata pt ca numai asa se constata daca e moale sau daca este elastic.

Miha 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

LA MULTI ANI PISPIRICA ,IRINA SI POLIXENI!SA AVETI PARTE DE BEBEI SANATOSI,FRUMOSI SI NOROCOSI SI DE MULTA DRAGOSTE DIN PARTEA CELOR DIN JUR,TOATA VIATA!

Scuze pentru marea intarziere(in cazul sarbatoritelor de ieri),insa daca marti nu am putut intra pe forum sub nici o forma,ieri si astazi(pana acum),nu am mai putut intra pe net deloc.

Tcelen,va transmitem toata dragostea noastra(a mea si a Theei).Sa dea Dumnezeu sa te refaci rapid si sa ne povestesti filmul nasterii micutei Maria.
Tania,la Giulesti nu este nevoie de trusa de epidurala,intrucat o au ei.In plus,eu nu as risca sa iau cine stie ce anestezic...de capul meu.
Dea,stai cuminte si apara-ti puiuta de frigul de afara...cat poti.
Biuta si pe mine ma doare sub sani,atunci cand sunt la computer.Este din cauza pozitiei.Curand insa,cand burtica va urca,ne va fi din ce in ce mai greu.
Anairda,tocmai ai trecut printr-o situatie tragi-comica si ai facut-o cu bine.Hemoroizii sotului,combinati cu sperietura unei nasteri premature...super combinatie!
Ama Kaly,eu te-as sfatui sa nasti la Giulesti(pot sa-ti recomand mai multi dr., inclusiv dr.mea).In plus,au cea mai buna sectie de neonatologioe,chiar daca aspectul nu este de 4 stele.La Municipal de exemplu,nu as trimite nici un dusman.Vezi dr. incompetenti si mega-spagari si infectiile intraspitalicesti de la neonatologie.Si la CF2 am prieteni buni(medici) si totusi nu am ales sa nasc acolo,desi nu am ce sa le reprosez.

Am fost ieri la eco si bebita mea se afla intr-o continua agitatie,mai ales cand stie ca are spectatori.A fost bsi sora mea cu mine si s-a emotionat pana la lacrimi cand si-a vazut nepoata(deja rasfatata).Asta in conditiile in care ea face tratament sa ramana insarcinata(este mai mare cu 4 ani si a pierdut 2 sarcini).Bebita este bine deci,are in jur de 1400 gr,la 29 de sapt si 3 zile,inimioara bate ca la carte....Colul meu nu a suferit modificari(negative),asta pentru ca am fost ...aproape-cuminte si nu m-am mai agitat atat de mult,lichidul amniotic este in cantitate normala,placenta este sanatoasa si neambatranita(gr.2).M-am linistit adica.Voi naste pana la urma cu Cezara Bucur(asta pt. ca pe listuta figura ca varianta si Indiana Pelin),foarte natural si foarte repede(parerea dr.)
Am aflat un super tratament pentru arsuri dar,din nefericire nu se gaseste decat in SUA.Sunt de fapt niste bombonele cu diverse arome,ce contin si calciu(bune si pt. dintii si parul bebelului si nu numai) si se numesc TUMS.Se pot rontai...fara numar,oricand este nevoie(sunt niste cutii mari de tot).Imediat dupa ce am aflat asta de la Cezara Bucur,am sunat-o pe nasa mea care...isi facea bagajele pentru o scurta calatorie in SUA,asa ca norocoasa cum am fost,peste 12 zile voi scapa de arsuri.Sper.Poate aveti si voi astfel de...noroace,lucru pe care vi-l doresc fierbinte!!!

ANDREEA GEORGIANA +29 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Fetelor...va pupacesc de nu va vedeti!!!!...
Deci sa va povestesc niste treburi
Punctul unu`....merseram aseara cu beba_mica la nenea care ne-o "parat" dimensiunile donsoarei: iata-le: DPB=68mm, AC=22.6mm si G=1080gr la 27+...zice nenea doctoru` ca e de bine......pe mine m-a "certat" ca m-am facut doua grase ...ca io am fost sincera si i-am spus ca am luat 12 kile pana acum......asta este...si ca urmare ne-a spus sa bagam lactate multe...si sa mergem sa facem o hemoleucograma si o urocultura...ceea ce vom face chiar maine dimineata.
Cam astea ar fi "niuzurile" despre mama si beba_mica....
In alta ordine de idei..vreau sa va spun ca am avut o noapte mizerabila...in care pe langa faptul ca m-a durut in jurul buricului de nu se poate...m-a intepat si ficalaul...de mijloc nu va spun ca parca ma imprastii cand ma asez in pat, iar tata lu` beba trebe sa ma intoarca cu lopata asea...si culmea a fost ca dupa ce eram vai steaua mea si a lu` Jiji BEcali ...pe la patru juma` dimineata...mi s-o pus si o belea de carcel de ma apucasera toti spiroketii...singurul gand care ma mangaia era ca nu trebuia sa merg la job...hihihihi.....deci pana la urma...a fost bine...
Maine mergem la analize de unde speram sa venim cu vesti siuper-bune ...
Pana la nexta recitire va pupez pe toate ...Zmuahhhhhhhhh!!!!!

Io27+ cu beba_mica

beba_mica a noastra...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

ANDREEA GEORGIANA de Municipal iti dau dreptate,dar la CFR2 de ce n-ai vrut sa nasti mai ales daca zici ca ai prieteni medici acolo?te intreb pentru ca eu acolo as vrea sa nasc..Tinuta da,da,da..ai mare dreptate!eu ma stresez mereu singura Dar e incontrolabil! In plus ma agit asa ca stiu ca am si contractii zilnic si la colul meu scurt asta mai lipsea..io 25+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

HAI SA VA SPUN SI UN BANC...MIE MI S-A PARUT HAIOS ...SPER SA VA AMUZE....
Unu` avea o papagalita...frumoasa jale mare...beleaua cu ea era ca in afara sa urle cat o tineau plamanii "Sunt o curva...sunt o curva!!!" nu stia sa spuna altceva...si asta il dispera pe bietu` om...
Intr-o zi...apare la usa popa cu botezu`...papagalita nici una nici doua...cum aude galagie...incepe sa urle: "Sunt o curva...sunt o curva!!"...omu` rusinat...incearca sa se scuze preotului:
-Parinte..crede-ma ca nu stiu ce sa mai ma fac cu ea...e durere mare..nu reusim sa o dezvatam de obiceiul asta prost de a spune asa mare prostie...
Popa sta...priveste si apoi spune:
-Lasa crestine...ca te scap eu de grija asta...da-mi-o mie doua saptamani...ca am si eu acasa doi papagali...care toata ziua se roaga...si sunt evlaviosi de numa numa...
Zis si facut...pleaca popa cu colivia si donsoara papagalita.Ajunge acasa...in sufragerie...intr-o cusca sateau cuminti doi papagali, cu aripile aduse a rugaciune care murmurau niste cuvinte intelese doar de ei....
Tata popa ia papagalita...si o baga in colivia evlaviosilor papagali...
Asta nici una nici doua...incepe sa urla din toti plamanii : "Sunt o curva....sunt o curva!!!!"....la auzul cuvintelor...papagalii tresar si unul ii spune doct ceiluilalt..."Vezi mah, pana la urma...nu ne-am rugat degeaba!!!!!!!!!!!!!"
Io m-am tavalit de ras cand l-am auzit...

Io27+ cu beba_mica

beba_mica a noastra...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salutare tuturor!
Mai fratilor si surorilor din Bucuresti si imprejurimi, vreau sa lansez o intrebare. Fata mea e maricica acum, si mult spatiu din casa imi este ocupat de patut, scaunelul cu masuta si carut. Carutul am gasit cui sa-l dau.
Scaunelul cu masuta este FUTURA CAM, fi-mea n-a prea stat il el. Se poate vedea aici: http://www.lastentarvike.fi/default.asp?docId=11971&paatuoteid=61&valikoimaid=8
Patutul este de lemn, nemtesc, cu salteluta (din aia din ierburi de mare sau ce-or fi ele), se regleaza pe vreo 3 sau 4 nivele de inaltime, e cam 140 * 90, n-are insa sertare. Vedeti poza aici:
http://community.webshots.com/photo/262795864/1262797537065109494UykxRr
Va rog daca stiti pe cineva interesat, m-ati ajuta mult sa imi rezolv problema asta a spatiului. Multam.

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

Polixeni la multi ani si tot ce-ti doresti! sa fie cu nastere usoara si bb.sanatos!!!
aileana bine te-ai inotrs acasa si sa nasti cand vrea puiul.
loriana fasa este elastica, si se inchide cu scai (nu stiu daca este corect spus) si este pe numere, eu mi-am luat nr. 3 ca nu mai sunt trasa prin inel... de unde o poti gasi? nu prea am idee, dar daca sunt magazine chicco poti incerca acolo (ei au si produse pt. mame, daca nu incearca la mag. pt. mame si copii. costa destul de mult (24€), dar vezi si tu.
kim stiu ca este pericol de sufocat, de aceea eu nu am optat pt. patut de la inceput, va dormi in carut (landou) care este perfect si mai tarziu va schimba locul. in nici un caz nu trebuie puse pernele in jurul copilului, ci la picioruse pt. ca banuiesc ca toate ati cumparat pat pana la 4 ani, nu? asa ca veti vedea cum dispare in patut.
fetelor, la salteluta, eu am vazut aici si cu cocos, dar este partea de vara, de obicei salteaua are doua fete, una de iarna si alta de vara, asa ca intrebati cum este. ca frig este si in ro.
anairda asa cum spune si kim, grija la sufocare, perne nu in jurul lui bb. oricum lui bb. nu-i place spatiul mare.
noe sau ema scuze ca nu-mi aduc aminte care a spus ca a vazut perne la chicco, daca sunt din cele lungi ca un carnat, sunt speciale pt. alaptat. aici sunt indicate (si am folosit si eu o perna normala sub bb, este mai usor la alaptat; nu pare dar devine greu cand il tii in brate sa suga). si tot acum am auzit ca sunt copii care nu le place sa schimbe pozitia, de aici si refuzul celuilalt san, dar nu pt. ca nu vrea ci pt. ca nu-i place sa fie intors, asa ca ajutata cu acest carnat se muta de la un san la altul in aceeasi pozitie.
banuiesc ca va vor spune si in spital cum sa procedati (eu personal asta nu am stiut-o, noroc ca puiul meu nu era pretentios).
ama_kaly nu incerc sa te conving de o nastere normala, iti spun doar din experienta mea ca cezariana nu se limiteaza doar la o taietura, ci are efecte si dupa (cel putin la mine asa s-a intamplat), poate fetele care au deja o cezariana pot spune din experienta lor. dar mie mi-a trebuit aproape 1 an sa-mi revin la viata sexuala normala dar nu la ce a fost inainte. sunt lucruri la care nu ma asteptam dar am vorbit si cu altcineva pe aici si cam la fel este. apoi tu esti tanara, de ce sa te tai??? cand am facut cursul prenatal la prima sarcina, era o fata ca tine, care toata sarcina a incercat sa-si convinga medicul sa-i faca cezariana, si la final a nascut cel mai bine dintre toate. eu iti doresc succes si sa fie asa cum vrei tu.
acum ca m-am intins ca o foaie de placinta va rog sa ma scuzati, pupici la toate

cristina

BB mic a lu’ Serj

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput