Mamici de ianuarie - februarie 2006 (127)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

DENISA, FELICITARI PENTRU NASTEREA EMMEI! SPER CA AI AVUT O NASTERE USOARA LA CAT DE ACTIVA AI FOST!

Buna dimineata burtici, mamici si bebici!
Cele mai active sunt mamicile in dimineata asta, gravidoasele sa inteleg ca inca dorm?
Bine ai revenit Pufumic, speram ca acum stai mai mult cu noi! Ma bucur ca sunteti bine! Tu la ce doctor esti in Constanta!
Fetelor sa stiti ca eu n-aveam ce face intr-o zi si am trimis mesaje fetelor care nu ne-au mai vizitat de mult, sper ca si altele sa vrea sa ne mai dea vesti despre ele!
Cata, Irina, Bee, Giova

daniela 37 FIX

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

neatza,fetele!
DENISA,FELICITARI,SA-TI TRAIASCA PRINTESA,SA FIE CUMINTE SI PAPACIOASA!IAR TIE,REFACERE RAPIDA!
GIOVA,si bebicul meu s-a invatat in brate,si nici eu nu prea mai prind somn,ca daca-l las jos e tragedie...dar bietul de el mai are si colici...
CATALINA,esti fericita daca s-a trezit bia doar de 2ori,dany,in ultimul timp se trezeste de 4/5ori si sta cate o ora /o ora jumate la supt.asa ca eu tot chiauna sunt...
BEE,noi il culcam in landou aproape de noi,si-l mai iau pe burta mea cand e agitat.ceiut si eu ii fac 50ml si ii dau cam in 24ore.
MARCH,nu te speria,exista o parte mult mai frumoasa cand il priveste,il pupi pe barbita,il mirosi,razi o data cu surasul lui...e cea mai mare binecuvantare
MARAKI,as vrea eu sa mai fac si sa pun poze,dar nu am cu ce.avem decat camera video(nu aparat foto)si nu ma pricep daca se pot pune poze cu ea.
ma duc poate mai fac ceva treaba,ca deocamdata scriu cu bebe in brate

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

March, chiar ma intrebam pe unde esti. Dupa ce m-ai "impins" sa ma loghez si sa dau vesti despre mine si bb, disparusesi. Eu merg la Vlad Tica. Tu? A, am observat ca avem o serie de chestii in comun: Cta, nascute in acelasi an si toamna, soti marineri (din ce mi-aduc eu aminte), pe fetita ta o sa o cheme ca pe mine. Nu stiu de ce am impresia ca partea cu sotii navigatori o sa ne cam iasa pe nas.

Ioana

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;104/st/20060216/dt/7/k/9dc6/preg.png

Mergi la inceput

Pufumic, nu stiam in ce an esti nascuta ca nu scria la tine nimic si deabia azi am vazut ca esti din Constanta, eu stau in Eforie Nord! Eu merg la Peteanu si da, sotul meu este III(deocamdata) punte, eu sper sa nu mai plece multa vreme ca nu-mi place sa fiu singurica, si asa am stat toata vara si toamna asta si nu mi-a placut mai deloc mai ales ca eram si gravi!

daniela 37 FIX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Pufumic la mine a fost ceva de vis...inchipuieste-ti pe data de 1 la 22:00 seara cu apa rupta, mai devreme cu peste 2 sapt. de termen, ajunsa la spital si vorbit clar de cezariana cu doctorul inainte si hotarit la fata locului pentru nastere naturala...si am facut peridurala cu anestezista de garda...nici acum nu stiu ce continea trusa de peridurala ca m-am facut ghem si am primit intepatura in spate...numai soarta le-a potrivit asa incit a prins bine si am avut o nastere de nota 10...nu am simtit nimik si Bia a venit in 5 minute dupa ce m-am dilatat 10..Iti doresc si tie o nastere super usoara!Irina la multi ani pentru bebe Mario. Deja 1 luna? Nu ma mir ca si noi am trecut de juma de luna...Mirela eu i-am facut program Biei...la 3 ore sau 3 ore jumate o scol sa pape, fie zi fie noapte...o pun la ambii sini maxim 30 de minute, o urc pe cintar si daca nu sunt multumita de cit a papat ii dau cu bibe restul, in 10 minute...asa mai am si eu timp sa dorm...Ura nu mai face caca moale! Apropo acum a papat sin 70 ml si i-am dat si 40 bibe cu laptele meu!

Cafeluta mamicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Asa a plans mititelul ca nu am mai stiut ce sa fac cu el si l-am chemat pe Clau acasa. temperatura n-are, deci colicii sunt de vina,bata-i sa-i bata.
Acum a adormit dar nu stiu pt. cat timp, Clau a plecat, iar eu am o gramada de facut prin casa.
Noaptea si la noi doarme in patut. dar ziua e in patul nostru, sau in bouncer, sau in carucior, sau in sufragerie cu mine. e peste tot numai la el in patut nu.
Cata eu il spal pe cap in fiecare seara, dar nici urme de coji. Chiar ne minunam aseara ca nu are.
Pt. diaree mi-a recomandat pediatra smectra, sau cum ii zice. Dar cica diareea e mai mult de 6 scaune /zi. Inca n-am avut probleme.
Bine ai revenit Pufumic!!!
Irina pt. Mario!! Doamne ce a trecut timpul!! Suntem marisori acum.
toate fetele!!!
Fug sa pap si eu ceva de dim.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
Marco
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Fetelor chiar ca noi, astea care am nascut, suntem neinteresante acum ! Pai ce sa mai zicem? Aseara am avut dureri, n-am dormit bine... etc etc etc... Pe cand voi, mamicile? Alta poveste! Ma bucur ca am ocazia sa va citesc pe voi acum sa ami intru in atmosfera.
Giova, Cata, eu sper din tot sufletul sa nu ma apuce depresia (eu sunt cam predispusa) dar vine mama la mine si sper sa-mi dea curaj!
Cata o intrebare pentru mama ta: dupa cum stii maica-mea a facut oreion, s-a declansat cam pe 10 ian, poate sa-mi spuna mama ta cat timp este contagioasa? Ca pe cine intreb zice ba ca 2 saptamani de la declansare, ba o luna... merci!
Bee de la un mar asa o tragedie? Hai ca ma indop acum cu fructe ca sa fiu satula dupa ce nasc!
Pufumic bine ca ne dai de stire despre tine! Si eu am impresia ca nasc in fiecare zi de vreo 2 saptamani! Mai ales aseara cand m-a bumbacit fata cu atata putere ca ma dureau burta si colul.
Irina la cat mai multe luni fericite!

J 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Oau, Cata, da' chiar ca ai avut nastere usoara. Eu daca stabileam clar cezariana, cred ca imi sarea capul daca pateam ce-ai patit tu. Parca si Monica70 avea indicatie de cezariana si a nascut normal (chiar fara peridurala, parca asa am citit). Brr, mi-e o frica de mor. Tu o cintaresti pe bb Bia dupa fiecare supt? Nu-i cam stresant?

Din ce-am vazut/auzit si din ce-am citit pe aici se pare ca mai toate patuturile de bebei sint dotate cu "arici". Bebe sta linistit in orice alta parte, numai in patutul lui nu.

March, cred ca sintem putin off topic cu discutia despre soti, dar asta e. Al meu e I punte. Probabil o sa plece prin mai. Mai are nevoie de o luna pe mare ca sa-si poata da de comandant. Oricum, nu sta foarte mult plecat. Cam 4 luni/voiaj si in ultima vreme nici nu s-a prea omorit cu voiajele. Intre ultimele doua a stat 8 luni acasa si acum e venit din octombrie si s-a dat liber abia in mai. Toti prietenii (mai ales marinari) fac misto de el. Cica de acum o sa plece mai des: 1. Bebe o sa o intreaca pe mami la nevoi financiare; 2. Bebe te poate solicita mai mult decit un intreg echipaj, deci poate e mai bine pe mare. Imi vine sa-i dau cap in cap pe toti.

Poate cineva sa-mi trimita pe PM datele pentru a accesa contul comun?

Ioana

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;104/st/20060216/dt/7/k/9dc6/preg.png

Mergi la inceput

Chiar asa Janina, noi ce sa mai spunem! Abunda mamicile astea de noutati si informatii pretioase, noi tot la capitolul dureri, greturi, arsuri, mers cracanat. Mai avem si noi putin si trecem la urmatorul capitol numai ca tot in urma o sa fim, bina ca or sa ne dea ele indicatii de ce trebuie si ce nu trebuie sa facem. Sunt curioasa daca dupa ce o sa nasc o sa subscriu si eu la "fericita" perioada a sarcinii!

daniela 37 FIX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata

Irina La Multi Ani pt. Mario sa va traiasca si sa fie sanatosCe repede a trecut timpul!!!Si eu il i-au pe Angelo in pat cu noi,cand il mai doare burtica si plange il tin o tura de somn cu mine in patTura dureaza intre 3-4 oreVad ca de doua zile a inceput si bebelul meu sa aiba coliciDe fiecare data cand mananca, pun 10 picaturi de sab simplex in biberon,nu stiu de ce, dar am impresia ca de cand i-am pus sab in bibe, parca de atunci a inceput sa aiba si colici Irina mai fa poze cu Mario ca vreau sa vad cat a crescut
Catalina tu pui zahar in ceai? Am intrebat aseara dar nu mi-a raspuns nici o mamica, eu nu mai tin minte de acum 18 aniCalciu carbonic tin minte ca le-am dar si eu la ai mei copii cand erau bebelushi
Giova am pus ieri poze noi cu Angelo, am facut cateva si dimineata dar inca nu sant in album.Depresie am avut si eu in prima sapt.In prima zi tin minte ca am facut o criza de plans cand m-am uitat la Angelo si l-am vazut atat de mic si neajutorat.M-au incurajat fetele aici pe forum si foarte mult a contat mesajul de incurajare al IrineiPe langa asta, plangeam din orice, puneam la suflet toate prostiile...Acum cand vad ca Angelo a mai luat in greutate sant mult mai linistitanu mai pot de dragul lui
March stai linistita, noi nu am uitat cand eram burtici, scrieti-va simptomele si trairile pana nasteti,asa se trece mai usor peste tot ce e neplacut in ultima luna de sarcinaNoi santem aici pana la ultima burticutza care naste, dupa care ne mutam la scutece
fetelor am vrut sa scriu multe, acum am o ceata totala vsv de ce am citit si ce vroiam sa raspund Va pup pe toate,chiar am uitat ce am citit

mamica de ingeras

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput