Mamici de ianuarie - februarie 2006 (127)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Lasa Nico, sa vezi cati bani am spart dupa ce a venit bebe. Si mai ales ca s-a dus tat-su la Chicco si mi-a veit cu 2 caciuli, nu vrei sa stii cat au fost. Sunt frumoase, dar ma doare inima. El care nu m-a mai lasat sa cumpar nimic.
Mai vroia sa-i cumpere termometru care il pui o sec. la ureche si gata temperatura. dar nu l-am lasat sa dea 2 mil. pe el. Cu toate ca , i-am pus in fundic termometrul cu teama, sa nu-i fac ceva.
Monica, Ursoaica, Dana pe unde mai sunteti?

Gio si Marco (6 ian. 2006)
Marco
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna dimineata mamici cu bebici si burtici!
Janina, vesti bune!Dupa ce nasti nu te mai trezesti pt pp!! Ci te trezesti pt bebe. Vestea proasta e ca nu ne culcam imediat la loc!
Giova, pai daca s-a trezit la 12.40, Marcolino a adormit la 2 nu? Si daca s-a trezit la 6, a dormit 4 ore, deci putin mai mult, nu se poate spune ca a sarit peste o masa. E normal ca noaptea sa doarma putin mai mult! SA vezi ce le doarme a mea! Dar ea doarme mult in general. Aseara de la 11 la 4! 5 ore. SI de trezit am trezit-o eu, ca 5 ore mi s-a parut suficient.
Irina si noi 120/masa. DAr ai nostri sunt cam de o varsta! Cate mese are? Am citit ca portia medie ar fi de 150ml/kg corp/ zi.
Mireluta, pai flacaul tau creste taaare bine. O s-o prinda din urma pe Ana mea cea lenesa. Noroc ca de cateva zile mancam non stop! Urata patania cu ceaiul. DE aia mi-e mie frica sa-i dau ei altceva decat laptic!

Uffff, ce ma fac cu dulceata mea ca de la 8 nu doarme! si e aproape 2. Am alaptat-o de 2 ori, am scos-o afara (unde a atipit putin) si acum sta si mai zbiara ocazional. Cred ca se face ora pentru o noua tura de supt. CE frumos! ZIua la 2 ore (daca nu doarme), noaptea la 4-5. Am un copil minunat! Cred ca in privinta somnului de noapte eu sunt cea mai norocoasa mamica din zona. Chiar sunt ingrijorata ca fata nu zbiara dupa 5 ore de somn!
AlinaMAtei, am citit si eu povestirea respectiva. Eu am nascut la Municipal si multumesc lui Dumnezeu totul e bine.

fetele, ca ma cheama fata.

Bee si Ana TEodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna..azi am trecut pe Debridat ca sa scapam de colici si de burtica...caca bun...eu am baut menta pentru ea, normal...azi noapte am dormit beton ca a venit mama si a stat cu ea...acum doarme in fine dupa ce toata dimineata s-a frichinit din cauza burticii...Am cintarit-o ieri:3580 de la 3200 la nastere si 3060 cu care a iesit din spital...momentan este binisor, a inceput sa-i apara si ei rotocoale de grasimeMirela ma bucur ca Daniel a iesit bine dupa "revizia" de 4 sapt.Janina perioada de incubatie la oreion este de 3 sapt.!Alina cum te descurci? Papa Ayan tita? Ieri Bia a primit un lant de aur cu cruciulita de la o prietena buna!
Am pus poze noi facute ieri la "Bia la 2 sapt."...in una sunt si eu...
Mai citesc nitel din urma sa vad ce ati mai scris...
Giova apropo masajul lui bb se face partial, deci in fiecare zi dupa baie ii masezi cu ulei altceva..adica azi picioarele de ex., maine mainile, etc...pentru ca sa transpire pielea si sa se elimine si toxinele!

Cafeluta mamicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Gio...la asa minunatie de copil..banii nu mai inseamna nimic...
Tati al vostru e topit...
Dani..unde esti??Faci nani???
Moni..nu te lasa Diana sa mai stai si cu noi???
Nicole
35+

Mergi la inceput

A...azi m-am speriat rau ca am fortat-o pe Bia sa mai pape si i-a tisnit efectiv laptic si pe gura si pe nas si mi-a intors-o repede mama si a batut-o pe spate, dupa ce m-a apostrofat ca din cauza mea a vomat Bia, pentru ca am silit-o sa papa cind era deja satula..Na sa-mi fie invatatura de minte...Apropo Irina Bia papa ziua in jur de 100 ml la 3 ore sau 3 ore jumate, iar seara mai putin cam 80 tot la acelasi interval de timp!Maraki eu stiu ca mar ai voie unul/zi!

Cafeluta mamicuta

Mergi la inceput

Bee chiar ca ai noroc cu asa un bebe.
Al meu doarme acum, pe burtica, asa de frumossss. Cred ca merg si eu langa el, doar e la noi in pat.
Cata, de ce se face masajul partial? Noi il masam pe tot corpul dupa fiecare baita si-i place foarte mult.
Nico.

Marco
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.mattei spune:

Bee - ma bucur ca ca totul a fost ok !

Mamicilor - intrebare - ca stiti cum e fiecare vine si iti da alt sfat de ajung sa se bata toate cap in cap - sefa sectiei de nou-nascuti de la Polizu precum si alte doctoritze de la Institutul pt Ocrotirea Mamei si copilului sfatuiesc sa nu dam copilului in afara de lapte absolut nimic pana la 5-6 luni cand se incepe cu diversificarea - nu tu ceai, nu tu apa sau suc de fructe. Imi pare rau ca nu pot sa va arat brosura primita la iesirea din spital de o prietena care a nascut la Polizu. Eu sunt deja bulversata ! Intamplator aceasta prietena chiar s-a tinut de chestia asta are un copil de 5 ani si unul de 1 an si 8 luni si copii chiar sunt ok si foarte bine dezvoltati (culmea nu tu colici, nu tu constipatie, diaree, etc) Intrebarea era - voua ce v-au spus medicii neonatologi la iesirea din spital ?

Alina si bb Carla Maria
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;19/st/20060127/dt/7/k/48cb/preg.png

Mergi la inceput

Giova si Biei i-am facut citeva zile masaj general cu ulei pina m-a prins mama si mi-a zis ca daca nu sunt zone fara ulei, pielea nu are cum sa elimine toxinele si pot aparea probleme de piele, asa ca de acum o masez numai partial...Alina mattei neonatoloaga de la Elias si mama si doctorita ei (asitent, respectiv doctor pediatru) recomanda ceaiurile de colici, menta, musetel, in diversele probleme...eu ii dau Biei si ceai de colici si de menta...deci eu zic ca la nevoie se dau si ceaiurile...daca se pot evita medicamentele...uite ca la mine ceaiul de colici nu a facut fata si i-am dat medicament Debridat...si tare as fi vrut sa nu-i dau, dar daca ceaiul nu a dat rezultatul scontat azi, a trebuit sa iau masuri drastice!

Cafeluta mamicuta

Mergi la inceput

Mersi Cata.
Alina, sincer si mie mi-a zis neonatoloaga la iesire aceeasi chestie: numai lapte.
Pediatra mi-a recomandat ceaiul pt. colici, dar sincer, vorba celorlalte mamici, nu prea are efect. Oricum bebele meu bea putin ceai, daca bea 40 ml pe zi.La noi laptele e baza.
Stii vorba aia: cate bordeie, atatea obiceie.

Marco

Mergi la inceput

Eu ii dau Biei maxim 2 lingurite de ceai intre mese...

Cafeluta mamicuta

Mergi la inceput