Mamici de ianuarie - februarie 2006 (127)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Catalina merci de raspuns... vreau sa stiu si cat timp dupa declansarea bolii mai este bolnavul contagios? Ca am intrebat mai multi doctori si parerile sunt impartite.
Bee stiu ca vin alte probleme, dar macar atunci cand nasc voi trece intr-o noua faza, voi avea senzatia ca am trecut de o etapa (foarte lunga din punctul meu de vedere!). Deci astept cu nerabdare!

J 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Bee noi avem cam 6 mese pe zi asa am socotit eu iar noaptea doarme destul de bine adica de la 8 cand mananca se uita la luna pana pe la 10 dupa care doarme pana la 03 dim si apoi se mai trezeste pe la 07 sau 07.30 de unde deduc ca o masa de noapte e sarita . Ziua ca si la voi e problema adica de la 8 dimineata intre mesele la intervale de trei ore doarme pe bucatele cate maxim o ora. Dc il duc afara 3 ore , 3 ore doarme. Eu inclin sa cred ca si_a facut un program pentru ca sunt mai mult de 10 zile de cand o tinem asa adica noaptea doar doua mese si ziua ne uitam pe pereti.Si noi am ajuns la aproximativ 5 kg dupa cantarul meu .
Noi ii facem masaj complet si zilnic si nu cu ulei ci cu o crema hidratanta pentru ca de la restul i se usca pielea. Iar la masaj sta si nu scoate un sunet .
Ceai i_am dat ieri dar il cuipa asa ca nu stiu dc am sa ii mai dau si nici sirop ( ii dadeam de 3 ori pe zi preventiv). Ii dau apa pentru ca e prea cald la mine si nu trebuie sa se deshidrateze.In schimb am observat ca atunci cand papa ii apar niste pete rosii cu un punctulet alb care dispar ulterior si ma intreb dc or fi de la lapte.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Irina daca nu vrea ceai, foarte bine, nu-i da.
Asta cu ceaiul, vad ca sunt impartite parerile, chiar acum vb. cu o prietena si vad ca depinde de la un dr. la altul.
Ma bucur ca al meu bea, dar putin de tot. Cateodata si uit sa-i mai dau.
E baiat mare al tau si se satura de sare peste o masa. trebuie sa fi fericita ca nu te mai chinui cu trezitul.

Azi trebuie sa incerc sa-i curat nasucul. mi se pare ca asa greu respira, dar numai cateodata.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
Marco
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Mama ce criza de colici am tras azi! Valeu! NU ne-au lasat sa dormim deloc ziua.
Si eu stiu regula cu laptele. Ceai nu i-am dat, dar beau eu ceai de chimen, anason si fenicul. Si fata mea refuza si biberonul. Nu-l suporta. Tb sa fie moarta de foame sa-i dau lapte muls.
AM si eu o intrebare, bebeii vostri gem in somn? Ca a mea scoate niste zgomote, de sar eu din pat de frica sa nu pateasca ceva.

Bee si Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Nu ii mai dau ceai deocamdata cu toate ca a avut zile cand a baut. Eu ii dadeam ceai in loc de apa asta ca tot mi_a zis doctorita sa ii dau apa. Dar cum nu a vrut babycalm atunci la revedere.
Giova e normal sa aiba nasul asa. Eu il curat foarte bine cu spary nazal din apa de mare ii dau cu el dupa care il intorc pe burta si sa vezi cum cad singuri. Si cu pompa merge acum depinde dc vezi ceva .Si apropo depat si al meu e in pat la mine ziua mai mult acolo sta. Lasa ca nu prinde obicei ca nu am vazut nici un adolescent sa doarma cu maicasa si cu taicasu in pat. Eu zic ca primele trei luni ii sunt permise orice apoi mai vedem.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello mamici cu bebici si burticute,

Acum am reusit si eu sa intru pe forum, sant pe fuga pt. ca mai am treaba prin casa de facut.Astazi papusica noastra a implinit 3 saptamani si cantareste 2990 gr. A luat foarte bine in greutate de la 2320 gr. cat avea cand l-am adusAm vazut ca are limbutza putin alba si mi-a spus moasa sa-i dau cu Nistatin de 4-5 ori pe zi.Pt. ochi mi-a spus de musetel.Astazi am pierdut o ora din cauza uneia de la asigurariA venit la noi si i.a trebuit o ora sa incerce sa ne faca sa incheiem asigurare pt. Angelo,a ramas sa ne caute prin apriliefetelor inca nu am citit ce s.a mai scris, revin mai pe seara, va pup pe toate si pe bebici

mamica de ingeras

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

March asa am fost eu ghinionista in travaliu aveam arsuri intre contractii( am avut si cand trebuia sa imping sa iasa bebe ) iar acum dupa nastere am arsuri dar nu sa imi i.a aerulSper sa scāpi de arsuri mai repede

mamica de ingeras

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara fetelor!
Hai ca ma indur sa va scriu si eu cate ceva(pana acum am citit) drept premiu ca am reusit azi sa lucrez cca trei ore de conta!
Si ieri am intrat doar sa va citesc,dar n-am avut timp de scris.
Ieri mi-a dat desteptarea pediatra pe la 9,apoi a aparut tipul cu PC-ul si masajul (ca iar parca ma apuca spondiloza la piciorul stang acum ). Dupa aceea a venit o prietena si intr-un final nasii in vizita...La sfarsit baia si...ce sa mai vorbim de conta sau net...timpul dintre... a fost consacrat Dianei - papat,schimbat,leganat etc.
Azinoapte a dormit intai o ora jumatate,apoi iar o ora jumatate,apoi patru ore...si azi cam cate doua - doua ore jumatate! Problema e ca nu prea mai adoarme decat sau la san sau cu...circ ...ca o doare burtica - si se zbate si da din picioare de isi trage scutecul in jos nu alta! Dar interesant,daca o iau in brate si o mai si legan... nu prea o mai doare asa rau,cred ca s-a si cam smecherit,pe langa burtica! Si de multe ori o doare si prin somn se zvarcoleste si se stramba,se mai vaita,dar nu tipa tot timpul,ca norocul! Dar si cand tipaaaa...ca si cand vrea repede mancare...cred ca se aude pana la 1 km
Cu kg a zis doctorita ieri ca de fapt 500 g trebuie sa ia minimum peste greutatea de la nastere,in prima luna. Si i s-a parut ca DIA a luat cam putin,m-a pus s-o pun si la san sa vada cum trage.A ajuns la concluzia ca arata bine,trage bine si eventual sa fac o proba a suptului...cu cantarit inainte si dupa. Am facut azi si dupa ce a supt cca 40 min. de la amandoi sanii (asta dupa ce adormise la primul...dar am trezit-o)am cantarit-o si avea doar 70 g in plus! Deci atat lapte a supt doar,nu? Si asta mai mult prin somn!
Adevarul e ca e tare haotica si ca program si ca pofta de mancare...ca si mine dealtfel Cand se trezeste, urla de parca n-ar fi mancat de-o luna si tot asa papa cca 10 minute ca haplea...dupa care mai mult doarme decat suge! Si eu zic ca are cam 6-8 mese in 24 de ore,dar de multe ori are mai multe...
Ca are un stil ...Se trezeste si n-are rabdare nici s-o schimb,tipa rau...si ii dau dintr-un san,adoarme,o ridic sa ragaie...se trezeste putin...incerc sa-i mai dau sa manance...nu vrea...atunci o schimb,o pun in pat...incepe s-o doare burtica (???) si plange si dupa jumatate de ora de circ...iar ii dau din celalat,papa si iar adoarme...haos total
Nu stiu daca sa-mi fac probleme cu greutatea...ca e la limita de jos,ca si eu mananc des si putin odata si nici nu se prea prinde de mine,asa ca nu are pe cine sa semene prea dolofana. Si sotul e tot in limite (70-75 kg la 1,75 h) asa ca ...asta e! Vad eu la sfarsitul lunii cat va pune pana la urma!
Cred ca v-am ametit!
Ce sa va mai zic ca n-am apucat inca sa vad ultimele poze,dar recuperez eu,mi-a parut bine ca am apucat sa va citesc,chiar daca nu va mai raspund la fiecare pentru moment!
Oricum felicitari pentru aniversarile bebeilor,IRINA,BOMBO,MARAKI...sper ca am retinut bine!
Ce voiam sa mai zic...pentru limba,mie mi-a zis sa-i dau cu glicerina boraxata si asta doar cand am intrebat eu ce sa-i dau. La ochi si nas eu continui cu ser fiziologic,nu prea sunt probleme,cateodata mai pufaie putin pe nas,dar mai uit si eu sa-i pun tot timpul,mai ales ca majoritatea trebuiesc inainte de masa si atunci la noi e jale mare urlete si zbierete de parca injunghii porcul nu alta! E tare rea de foame,dar ce sa mai zic...ca si eu sunt la fel si acum mare
Gata,m-am intins cat o zi de post si nici nu v-am raspuns la cate as fi vrut ... dar n-au intrat zilele in sac!
Va pup pe toate si tare mi-e dor,mai ales de schimbul doi...Poate peste vreo doua-trei luni recuperam (ce sa mai zic...ca eu voi fi deja la serviciu )
PUPICI la toata lumea!

MONI si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki felicitari pt. cele 3 sapt. si greutatea buna a lui Angelo!!!
Monica, parca in vad pe Marco al meu, in Diana ta. Asa e si al meu, la fel de energic ca si in burta. cand e foame, nu mai pot face nimic de tipetele lui, suge 5 min. si somn. daca se mai trezeste sa suga cateva minute si de la celalalt san e ok, daca nu 3 ore pa, nu mai am treaba cu el. Greutate a luat, deci nu-mi fac probleme. e un mic haplea, asta e.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
Marco
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Monica, ia vezi ca Giova i-a pus gand rau Dianei ca deja il vede pe Marco in Diana!!

daniela 37+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput