Mamici de ianuarie - februarie 2006 (127)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Buna seara tuturor!
Sa stiti ca nu v-am uitat, reusesc sa va citesc din cand in cand (oricum, aveti un spor la scris care ma depaseste... )dar nu prea am timp de scris...mai am doi flacai care au nevoie de mine!
Bebele meu e bine, inca nu m-am lamurit daca e fetita sau baiat, sper ca la urmatorul ultrasound care va fi peste o sapt. sa aflu sigur! Din cauza asta nici hainutele nu le-am aranjat!
Ma bucur cand citesc despre puii vostri, si recunosc ca desi am mai trecut de doua ori prin asa ceva, am ceva emotii cand ma gandesc la nastere!
Ma ajuta ceea ce citesc in postarile vostre!Multe lucruri am uitat, la altele nici nu m-am gandit...
Am o rugaminte la mamicile care sunt si au fost mai active pe acest subiect: imi puteti recomanda o mamica care mai are cateva luni pana naste (daca sunteti in legatura cu fetele de la alte subiecte) si careia sa-i donez pastile "PRENATAL"? Sunt fabricate in Canada si contin vitamine+minerale+beta carotene.Ce ziceti? cunoasteti pe cineva care ar avea nevoie? (ma gandesc mai ales la mamici care nu stau prea bine la capitolul bani si le-as putea ajuta...)

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Porumbel, ma bucur ca esti bine si ne mai tii la curent cu noutati! Poate dupa ce mergi la eco si aflii ce este(baiat sau fata) intri si ne dai de veste! cat despre Vitamine mai bine deschizi un subiect si le intrebi pe moderatoare ca ele precis stiu ce poti face si pentru cine!

daniela 37+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Daniela, multumesc pt. idee! Asa o sa fac!
Sper sa pot ajuta pe cineva...

"Sufletul n-ar avea curcubeul daca ochii n-ar avea lacrimi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Mama ce activitate slaba pe forum!!! Bebele meu doarme de la orele 18.00, am vorbit si eu cu mama la tel. o oraMonica o sa isi regleze si Diana programul de masa si somn,mai ai rabdare o luna, doua...
Giova se pare ca Marcolino trage serios din tzitzi alea 5 minute de masaDaca nu se satura, nu avea cum sa doarma atat de mult
Mirela felicitari pt. greutatea lui Daniel si pt. cele 4 saptamaniEu stiu ca nu-i face rau ceaiul de musetel (atunci cand are nevoie de el ) poate ca a baut prea mult din prima....Da-i un de la mine
Ana-m cum te descurci cu printesa?
Nicole hai ca perioada critica a trecut, acum ajungi la 37 sapt. si chiar nu mai ai temeri....
Pupici la toate fetele din
p.s. cand citesc urarile: noapte buna, fara greturi si drumuri multe la pp.....parca nu imi vine sa cred ca am scapat de simptomele astea!!! hai fetelor ca nici voi nu mai aveti mult

mamica de ingeras

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Denisa, sa-ti traiasca fetita, sa creasca mare si sanatoasa si sa va bucurati de ea!!!!!
AnaM s itie, felicitari pentru Clara, refacere rapida si mult laptic!!!!!

Uite ca abia acum reusesc si eu sa mai scriu cateva vorbe!!!! Calculatorul a fost mai toata ziua deschis am avut cateva tentative dar copii mei nu m-au lasat deloc. Daria parca ma mirosea cand vin aici, nici n-apucam sa pun fundul pe scaun si era langa mine.
Daniela, ce sertar cu acte, am un dulap intreg plin cu dosare, si biroul imi era plin, cred ca unele de juma de an nu le-am mai sortat. al meu sot nici nu intra aici in birou dar sa se atinga de ele. Cred ca prima luna dupa ce am ajuns in Elvetia mi-a aratat ce e de facut si ...ceau.
Plus ca mai si cautam o invitatie facuta acum un an pentru verisoara mea. Ieri am crezut ca pleznesc de nervi. Ma suna mama sa-mi spuna ca nu poate sa-si cumpere bilet de autobus ca nu-i da de la agentie fara invitatie. cu toate ca-i baga la tipa aiai legea sub nas, suna impreuna la vama se convinge si ea ca pentru Elvetia nu e nevoi de invitatie, cica cei de la Bucuresti nu au nimic in acest sens si cum soferii spun ca vamesii cer... nu-i da bilet. Asa ca ma pun ii scriu repede invitatia, aici nu exista invitatie stas de la primarie, si ma duc fuga sa-mi puna o stampila. Aici alta dobitoaca imi spune cu cel mai mare calc ca asa ceva nu se face, ea nu-mi stampileaza nimic. Ii explic ca nu e prima oara cand primesc asa ceva dar nimic. Imi venea sa ma repede peste birou si sa-i pocnesc una.... Unii mai idioti ca altii
Asa ca acum ma mai agit si cu asta, incerc sa scanez de pe o alta hartie o stampila si sa o pun pe invitatie.
In rest....incep sa ma vait si eu... Mi-a ajuns burta pana in gat abia ma misc, obosesc nu prea mai pot sa o car pe Daria in brate.
M-a ajuns si pe mine insomnia... ma trezesc nopatea pentru pp si ma apuca dimineata cu ochii pe tavan
Am devenit foarte comoda, si sa-l duc pe David la gradi (un drum de 5 min pe jos) il fac cu masina.... pana ii imbrac pe amandoi, impinge caruciorul si trage-l pe David dupa tine ma termina. Dar cand ma gandesc ca mai am ceva mai mult de 2 saptamani ma consolez.
Fetelor, nu va mai agitati cu greutatea!!!!!! Daca ia in greutate si doarme bine e bine. Ce sa mai zic eu de a mea care nici acum la 14 luni nu cred ca are 8 kg. Manaca, e sanatoasa.... asta e important.

Mira 35+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salutare tuturor!
Mai fratilor si surorilor din Bucuresti si imprejurimi, vreau sa lansez o intrebare. Fata mea e maricica acum, si mult spatiu din casa imi este ocupat de patut, scaunelul cu masuta si carut. Carutul am gasit cui sa-l dau.
Scaunelul cu masuta este FUTURA CAM, fi-mea n-a prea stat il el. Se poate vedea aici: http://www.lastentarvike.fi/default.asp?docId=11971&paatuoteid=61&valikoimaid=8
Patutul este de lemn, nemtesc, cu salteluta (din aia din ierburi de mare sau ce-or fi ele), se regleaza pe vreo 3 sau 4 nivele de inaltime, e cam 140 * 90, n-are insa sertare. Vedeti poza aici:
http://community.webshots.com/photo/262795864/1262797537065109494UykxRr
Va rog daca stiti pe cineva interesat, m-ati ajuta mult sa imi rezolv problema asta a spatiului. Multam.

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Monica, poate asa o fi, si eu ma gandesc ca de nu era satul, nu dormea 3 ore si ceva si se trezea.
I-am facut baita si a papat 80 ml lapte, din bibe. Acum doarme bustean.
Daniela, mai stii, o iau razna si il vad pe marco in Diana.
Au aceleasi simptome, numai ca al meu mananca la 3 ore.

Merg sa fac un dus si mai intru sa va salut de noapte buna.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
Marco
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANIELA Asa m-am gandit si eu ... la prima vedere!
GIOVA vezi ca iar te pui cu IRINA ...
Acuma MARCO are avantajul ca-i mai aproape ca MARIO,sa vedem ce face DIANA...ca dupa cum vezi e "promisa" .Tu inca nu te-ai "incuscrit" cu nimeni? Ca avem niste frumoase prin zona! BIA,ANASATSIA,ANA etc....sau asteptati s-o vedeti pe RAISA??? Cred ca ar fi buna la dimensiuni pentru uriasul tau! Desi il bate la puncte
MARAKI,MIRA,PORUMBEL...
Hai ca incerc sa ma uit la poze,sa vad daca pot...a inceput "concertul"...ramane pe maine!
Pa!

MONI si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Mira eu vorbesc doar de actele din ultima luna, care stau inghesuite intr-un sertar, dar tu daca ai un fisier intreg nu pot decat sa-ti urez spor la munca! Sa stii ca te admir foarte mult, nu stiu de unde ai atat de mult curaj sa faci atat de mult efort, auzi tu un copil in brate altul impins si dus in fiacare dimineata la gradi, felicitari, sincer! Ai o familie frumoasa si o sa fie si mai si atunci cand o sa apara si noul membru!
Giova eu am glumit! Sper ca nu te-ai suparat!
Anka, sper sa te ajute careva sa rezolvi problema cu spatiul! Eu nu stau in Bucuresti!
Maraki, deci nu-ti vine sa crezi ca ai trecut de perioada aia? pai hai sa va uram si voua: Noapte buna, somn usor bebicilor, fara colici si fara constipatie ori diaree! Sa dormiti usor puisorilor si lasati-le si pe mamicile voastre sa doarma!
Eu ma retrag in noaptea mea de chin dar va urez tuturor celorlalte o noapte cat mai buna! Pupici!

daniela 37+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarad spune:

buna fetelor!
azi am ajuns acasa cu bebe.
am nascut si eu pe 16 Ianuarie seara o minunatie de copilas de 3850 kg, 51 cm. o sa trimit poze in contul comun. nasterea a fost naturala fara anestezie.
o sa intru zilele astea sa spun si eu povestea nasterii.

va pup pe toate

Mergi la inceput