Mamici de ianuarie - februarie 2006 (127)
Raspunsuri - Pagina 11
marchplayer spune:
Buna dimineata puturoaselor, ca altfel nici nu stiu cum sa va spun!
Am dormit ca draq azinoapte, am nasul infundat si m-am trezit de nu stiu cate ori ca nu mai puteam respira plus ca am fost la baie de 3 ori, plus, plus, plus arsurile mele din cauza carora ma sculam in picioare ca sa-mi mai treaca, noapte de cosmar! Sper ca voi ati dormit bine! Si puiutii la fel!
Hai mai naste careva azi?
Denisa tu cand vii acasa?
daniela 37+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
miraklucker spune:
Buna dimineata va spun si eu!!!
Eu sunt ingropata in hartii, abia am gasit tastatura sa scriu. Incredibil cate hartii se pot aduna, mai ales acum la sfarsit de an cand au venit si cele pentru impozit
Incerc sa le pun putin in ordine in dosare dar nu am deloc pace, teroristii mei ai mici sunt calare pe mine. Plus ca mai caut si o hartie pe care am pus-o "bine".
. Pe mai tarziu....sper!!!!
Mira
35+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
Giova spune:
Neatza!!!
Fetele sunt moarta de somn, dar si fericita.
Aseara Marco a papat la 21.30. S-a trezit la 12.40 a papat, a adormit dupa 1 ora jumate, numai la mine in brate si la noi in pat. Vestea buna e ca s-a trezit doar la 6 dim. sa pape. Acum nu stiu daca e o intamplare, ca mi se pare prea devreme sa renunte la o masa.
Eu nu-l trezesc, se trezeste el la 2 ore jumate 3. Parca stie.
Ma bucur ca am reusit sa-i fac un asa program, daca n-ar fi colici.... Dar nu poate fi totul roz, nu-i asa?
De la 9 cand i-am dat sa pape am dormit cu el pana acum. el inca doarme, eu merg sa ma spal, sa mananc, etc.
Chiar asa nu mai naste nimeni?
Denisa parca zicea ca pe joi vine acasa, cel putin asa am retinut eu.
toate fetele!!!
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
Marco
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
J G spune:
Neatza!
Irina sa stii ca ma intreb daca nu ar fi mai simplu sa-ti fac frumos un pachet cu tot ce vrei sa dai jos si sa-l trimit prin posta! Vorbesc serios, nu mi-ar fi greu, sa te gandesti si la optiunea asta.
March imi pare rau ca ai dormit asa de nasol, si eu la fel, mai putin arsurile. Dar pe mine m-a durut burta... si aveam impresia ca fac pe mine si nu faceam nimic.
Mamicilor, macar se termina faza asta cu senzatia de pp, da? Dupa ce nastem!
Alina.mattei si eu am citit de cateva zile topicul de la nasterea pe glob, foarte, foarte urata povestea! Eu una nu as lasa lucrurile asa daca doamne fereste as fi in locul lor. Este o crima neglijenta spitalului si ar tebui pedepsita. Nu stiu cum oamenii aceia privesc cu atata seninatate moartea unui copilas!
J 37+
marchplayer spune:
Alina unde gasesti povestile astea horor? Eu ca o maimuta curioasa fuga la citit! Nu ca as naste la Municipal dar ma gandesc ca asta este o situatie cam generalizata la noi in tara si trebuie sa te bazezi cam mult pe noroc! Mai stiu ca si analizele se faca gresit cateodata asa ca acum ma gandesc sa cer perfuzie cu antibiotic la nastere. Oare imi dauneaza daca n-am streptococ B?
daniela 37+
marchplayer spune:
Giova eu cred ca a sarit marcolino peste o masa de placere ca a dormit langa tine in pat! Ai grija ca nu mai scapi de el! Asa le mai place, ca si noua de altfel, sa simta caldura langa ei si mirolsul mamei..yamy!
Janina asa ma gandesc si eu ca dupa ce nastem mai scapam de unele dar se pare ca dam peste altele
.
Maraki iara arsuri???? pai eu credeam ca o sa scap de ele dupa ce nasc sau chiar mai devreme, adica de saptamana viitoare cand cica se mai coboara burtica si ne mai lasa sa respiram!
Mira, bafta la sortat hartii, ale mele, chiar daca n-am alte zgatii pe cap, sunt alandala intr-un sertar, zic mereu ca mai este si maine o zi!
daniela 37+
mirela10 spune:
neatza,burtici,mamici si bebei!
vesti bune si mai putin bune...cele bune:ieri la revizia de 4saptamani,cantarim 3.500kg(la nastere 2.645kg),masuram 52cm(49 la nastere)si ne-a crescut si cautul 2.5mm
,deci superbine a concluzionat pediatra.avem o forta extraordinara si tipam cat ne tin plamanii de-i spargem urechile la tanti doctor
.si pt ca tot ne vaitam de constipatie,am tras un kakutz si un pipi(ca sa fie tacamul complet) chiar pe cantar
...
vesti mai putin bune...mi-a dat pediatra niste prafuri sa-i dau cand are probleme de nu face kaka,dar nu le-am cumparat aseara si ma fac eu mai desteapta si ii fac un ceai de musetel,ca am citit ca ajuta la constipatie.dar nu m-am gandit ca poate e pre micut sa-i dau ceai asa,mai ales ca ziua a mai baut si unul special de digestie.si ma apuc sa-i dau de pe la ora22.00.nu a baut mult,dar am crezut ca se deshidrateaza bebe
,bietul de el niste colici si bolboroseli de burtik care au culminat cu 2 pampersi plini de kaka lichid(unul dupa altul).asta pe la 1.30noaptea.pana atuci bebe plangea si numai in brate l-am tinut ca tare il mai durea burtica.am intrat in panica,am inceput sa plang,ca daca pateste bebe ceva din cauza ca sunt eu "desteapta".l-am sunat si pe iulian la munca ca simteam nevoia sa vorbesc cu cineva.el imi zicea ca vine sa-l ducem pe bebe la spital.dar am zis ca totusi daca suge si nu mai face mai asteptam.bietul de el gemea si scremea si nu mai putea de somn,iar eu ma rugam sa fie bine,ca nu suportam sa-l vad asa.in concluzie l-am pazit toata noaptea(a dormit pe burta mea),a papat,dar mai putin,si a si dormit ceva.
mie de dimineata imi era rau de oboseala,dar eram bucuroasa ca nu a mai facut kaka,desi mai are colici.
va pup pe toate si ma duc ca se foieste...
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.
Giova spune:
Daniela iti dai seama ca i-a placut, doar a dorlit lipit de mine cu nasul intre tzitzi lui mami. Am observat ca-i place caldura. asta e, sper sa nu se invete asa, dar mi-era mila de el saracutul. Lasa ca mai ai putin si vei vedea tu!!!![]()
Mirela stiu prin ce treci, al meu nu a dormit o oara jumate azi noapte si rapid in brate. Unde a adormit in 3 sec., eu eram zoombie de somn.Incerc sa nu mai plang cand il vad cum se incovriga din cauza colicilor, ca nu-mi face bine nici pt.laptic si-i transmit si lui starea mea de agitatie.
Offf, Monica, iar arsuri!!! Si erai asa de fericita ca ai scapat de ele....
Eu nu am citit povestea, dar ati face bine, voi, astea
sa nu mai cititi ca mai tare va panicati si chiar nu e cazul.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
Marco
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
alina.mattei spune:
Marchplayer- am gasit povestea la Nasterea pe glob - Poveste cu final trist - si eu am stat pe ganduri sa citesc sa nu citesc - ca era logic ca nu e cu happy end - dar mai bine sa stiu cu ce se poate avea de-a face si daca pot evita, de ce nu ?!
Banuiesc ca de aceea si exista topic-uri gen "Doctori de care sa te feresti" !
Alina si bb Carla Maria
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;19/st/20060127/dt/7/k/48cb/preg.png
nicoleta raducu spune:
Asa...gagici...
Noi am fost o tura pe afara...am facut o nebunie...
Am mai spart niste bani pe toale pentru fiimea...
I-am luat 2 seturi de nou-nascut..doua body...doua perechi de sosetele...o paturica...
Am iesit sa platim cablul...si in drumul spre casa...top un magazin nou de bebe....![]()
Si i-am facut lui tanti de acolo safteaua...
...
In rest...stam si o frecam prin casa.....
Acum citesc de bebei...tot felul de minuni....
Despre colici,febra,plins,etc......
Am inceput sa printez ca nebunul tot felul de chestii..am facut un dosarel...![]()
Mirela..ma bucur ca ati venit cu vesti bune de la doctor...
Imi pare rau pentru azi-noapte...sa dea Domnul sa-i treaca lui bebe...
Dani...
...stau si odihneste-te azi daca ti-a fost asa nasol azi-noapte...
Gio..ma bucur ca ai un baietel educat..si stie deja cind trebuie sa se trezeasca....
E un dulcik...anyway...
Alina..nu te mai amari citind lucruri triste...
Sa speram ca vom fi bine...
Fii pozitiva..Saru'mina pt pm...A facut Anduta amniocenteza..ai avut dreptate...
A fost ok...In trei ore a fost home...
Cata...
..voi cum mai sunteti???
Mira...voi..sunteti ok???
Diana,Denisa...
Anda...
Ursulica....
...tu cum esti??/Chiar mi-e dor de tine...Da si tu vesti....
Cristina...
toate burticutele...
Am o nevoie urgenta acum...
Nicole
35+