Endometru,ovulatie,temperaturi-101
Raspunsuri - Pagina 5
Adriana mica spune:
Buna dimineata,
OanaM, intr-adevar, sunt perioade in viata in care totul ne merge ca pe roate, tot asa cum sunt perioade in care totul pare ca se duce de rapa. Te stiu inteleapta, asa incat am convingerea ca te vei bucura si vei 'profita' din plin de conjunctura favorabila prin care treci, asa incat asteptam cu nerabdare sa ne anunti cu surle si trambite vestea cea mare.
Amely, multumesc si eu pentru rugaciunea de Sf.Anton. A fost ca un adevarta balsam pentru sufletelul meu trist.
Mielutica, sunt cam in aceeasi situatie ca si tine. Sincer, ma gandesc sa incep monitorizarile, pentru ca este cert faptul ca s-a schimbat cate ceva in organismul meu dupa intreruperea de sarcina.
Stuart, esti un model de optimism pentru fiecare dintre noi. Sa dea Domnul sa se intample si in cazul tau minunea!
Adriana
Cristinna spune:
Buna dimineata fetele.
Lachi buna treaba cu telefonul![]()
![]()
.Sa stii ca nu esti singura care pateste chestii din astea![]()
MOanapoate asta o sa fie ultima ISA pt tine.Da Doamne sa fie asa
.
Simonette uite un
mare pt tine.
Eu azi sunt ziua 7 a cm si tot azi iau ultima pastila de closty, iar maine ma duc la prima monitorizare sa vad cum stau.
Va
pe TOATE
Cristinna
melutzica spune:
Buna dimineta la toate
.V-am urmat sfatul,si am vorbit ieri cu doctorita mea despre o monitorizare,iar ea mi-a raspuns ca se gandea la mine si ca vrea neaparat sa o facem pt.ca si ea crede ca nu ne sincronizam perfect cu ovulatia,alta cauza neexistand in cazul nostru(slava Domnului).Mi-a facut programare pe 1 februarie la ora 12(cam pe atunci ar trebui sa-mi vina ciclul daca nu am ramas gravi luna asta
,ceea ce eu sper din plin mai ales ca imi fac teste de ovulatie si deja se pozitiveaza).Va pup dulce pe toate si Thabi nu te mai nelinisti in ceea ce priveste op ca va fo totul f bine ai sa vezi

Mada28 spune:
Fetelor sunteti superbe!Va urmaresc din vara lui 2005 de cand am intrerupt antIconceptionalele si am decis sa fac un bebe. Am 28 de ani si de atunci nimic...Asa ca am inceput sa investighez si am descoperit un uter fibromatos care dupa unii doctori o sa-mi faca probleme , dupa alti nu. Eu sunt optimista si sper ca o sa fie bine. Azi ar trebui sa vina rushii dar nu prea dau semne. Luna asta am avut mici sangerarii maronii, pe care dupa o investigare echo si una ginecologica au fost puse pe seama unei ovulatii mai puternice.Nu mai stiu ce sa cred. Daca nu e luna asta va fi luna viitoare. Nu disper iar voi sunteti un model pentru mine.
Multumesc.
MADA28
catty spune:
Buna dimineata fete frumoase,
LACHI, esti de coma cu faza cu tel. Mie imi zici de examene? Astept cu nerabdare sa vad cand trebuie sa le dau, si partea faina este ca nici cursuri nu avem.
STUARD bine ai venit printre noi.
Eu ce sa zic, ziua 29, si astept. De vreo 2 zile am asa usoare dureri de burtica, si stau cu sufletul la gura. Am innebunit. Ma duc din 5 in 5 minute la toaleta si ma uit. Poate ca luna asta este luna mea. Oricum daca nu vine pana pe 26 ianuarie ma risc si fac un test, pana atunci stau linistita, mai ales ca la mine este urmatoarea faza fac test de sarcina si dupa cateva minute in vin rushii, asa ca nu ma mai risc.
catalina
adela achim spune:
Draga Catty hai sa ne luam de manuta!Si eu sint in aceeiasi faza,asteptarea asta ne termina,dar orice ar fi ...nu ne lasam,da???![]()
![]()
ADELA
Kariris spune:
Catty, nici eu nu am cursuri dar oricum imi e mai ushor pentru ca nu am materii absolut noi...le-am parcurs si in facultate si stiu de unde sa le iau. Insa nu prea mai am nici un chef... si cand credeam ca am scapat de invatat, mi-a picat fisa ca anul asta trebuie sa-mi dau si definitivatul - deci voi avea iar de invatat...si de scos o gramada de bani pentru taxa. Asta e! N-am ce sa fac...
felicia_ spune:
Adela, Catty, va tin pumni!!!
Simonette, n-am apucat sa-ti raspund cu mai multi 
, ca a venit sotul meu si m-a dat la o parte... asa ca ti-i trimit acum:![]()

![]()

![]()

Liana, merci,l-am gasit ! (
)
E am rgat-o azi pe dr mea de fam sa-mi dea trimitere la endocrinologie, sa vad cum stau cu tiroida... am auzit ca ar putea afecta ferilitatea! Voi ati auzit de asa ceva? Eu ma simt super-sanatoasa, totusi...
Madana spune:
Adela si Catty uite asha stau cu ochii pe voi
abia va stept cu vesti bune.
Oana si tu cred ca o sa vi cu o veste buna peste 2 saptamani, nu-ia asha? 
Raportez Z13 azi, cred ca am ovulat in we caci am avut intepaturile de rigoare. Acum astept sa vad ce iese.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
bubulina1 spune:
Inseamna ca numaram impreuna. Eu sunt ziua 15, am ovulat ieri. Acum asteptam impreuna.
Speranta moare ultima!
Cununia noastra